Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 225
  • 788
  •   1
Отговори
# 495
Да, и аз си спомням, че преди хистероскопията ми ги пуснаха сутринта по бързата процедура. Сега ми е много странно какви са тея работи дето ми ги обясняваха... така или иначе имам път към София за носен секрет, може да пусна за успокоение и ПКК и урина за всеки случай, пък ако се налага ще ги повторя в деня на операцията.

# 496
Здравейте момичета, да се отчета и аз . Днес ми е втори ден и бях на преглед. Докторката каза, че имам голям фоликул и при такива случаи не назначават стимулация, но да направя хормоните и ще ми се обадят. Резултата от обаждането е клостилбегит и в петък пак на преглед. Дано този път да успеем да извадим качествена яйцеклетка. Благодаря на Шакира и Денис за ценните съвети, които ми дават. Успех на всички и   stork-boy  stork-girl  - каквото реши щъркелчето това да ни донесе.

# 497
tanita75 задържан фоликул ли е?

# 498
tanita75 задържан фоликул ли е?

Докторката не каза задържан, а голям, а и предния месец имаше един фоликул и правихме пункция.

# 499
  • София
gerda1 и system, благодаря ви за информацията. Аз бях сигурна, че написаното на 15 страница е вярно, но възникна спор и реших да се застраховам. Сега остава само да я направя и да се надявам на добри резултати, както и от спермограмата на ММ.

# 500
Дано всичко е супер със снимката.
При нас се наложи да замразим материал, ходих след ММ и се държах с него като с принц, обгрижвах го, и казвах, че  `плувците` са ни златото... Дори в андрологията казвах, да не ми го притесните нещо, че сега ще замразяваме злато и се смея. Резултата беше пооовече от отличен! Аз бях много доволна, а той много горд. Има го и психологическия момент, нека не се пренебрегва.

# 501
Добро утро дами и успешна седмица  bouquet
Някой знае ли дали клиниката ще работи около Великденските празници?
Предстои ми лека стимулация, и ако дай Боже всичко е наред  Praynig, по мои груби изчисления, пункията би следвало да бъде около Великденските празници.
Благодаря предварително

# 502
  • В сърцето на любимия човек
Миналата седмица д-р Персенска ми каза, че клиниката ще работи по празниците  Peace

# 503
Имам въпрос до момичетата замразявали "мъжки материал" в клиниката, каква е процедурата, в смисъл къде да отидем, с кого да говорим и т.н и каква е цената на замразяването? Защото нашата докторка само каза питайте биолозите как става?

# 504
  • София
на регистратурата би трябвало да ви упътят  Rolling Eyes

аз да питам махане на полип оперативна хистероскопия ли е и по зк минава ли някак?
забравих да погледна на ценоразписа и сумата каква е, ако някой може да каже  Rolling Eyes

# 505
  • Варна
на регистратурата би трябвало да ви упътят  Rolling Eyes

аз да питам махане на полип оперативна хистероскопия ли е и по зк минава ли някак?
забравих да погледна на ценоразписа и сумата каква е, ако някой може да каже  Rolling Eyes

Да, оперативна е. Някаква част минава по Здравна каса, ама някаква. Не напълно... Не помня цената, ама ми се върти нещо за 700 лв. с отстъпката по Здравна каса...  newsm78

# 506
  • София
не се нощува в болницата, нали?
отивам, дремвам, махат каквото трябва и си заминавам  newsm78

# 507
  • Варна
не се нощува в болницата, нали?
отивам, дремвам, махат каквото трябва и си заминавам  newsm78

Баш тъй...  Wink

# 508
  • София
чудесно  Mr. Green
остава само да се спазаря някой път и за час за тая манипулация  Crazy

# 509
  • В сърцето на любимия човек
Бамба - мисля, че е по- малко от 700лв. Имам някакъв спомен, че лапарото е 700лв, лапаро +хистеро май е 950лв, а само хистеро мисля, че е към 500лв.
Иначе протича много леко. Аз имам правено хистеро в Щерев - отиваш сутринта и след обяд се прибираш. Аз си взех 2 дни болничен, защото в Щерев правят хистерото със спинална и ме боля гръбнака там, където са слагали упойката.  Тук мисля, че слагат същата упойка като при пункция и няма да имаш проблеми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт