Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 219
  • 788
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Бамба, това е линк с цените от мин.година. За здравно осигурени пише, че оперативно хистеро е 330лв.
http://picbg.net/img.php?file=4a0293dda7c4be00.jpg

# 511
  • София
и аз го намерих това, ама май ги смениха цените от новата година.
то не ми е спешно, ще разпитам като ходя пак.
първо ще замразим хора и тогава чак ще видя кога ще се занимаваме с това, че да не вземе пак да се появи.

# 512
За подробности при замразяване на `мъжки материал` най-добре  е да се звънне на телефона на Андрология от първа страница на темата. Много са любезни и ще обяснят всичко.
Спазва се въздържание, както при спермограма. Подписва се договор и се плаща за една година (цитирам по памет),  като сумата се влияя от това колко е материала за замразяване.

# 513
  • на морето
на регистратурата би трябвало да ви упътят  Rolling Eyes

аз да питам махане на полип оперативна хистероскопия ли е и по зк минава ли някак?
забравих да погледна на ценоразписа и сумата каква е, ако някой може да каже  Rolling Eyes
хистеро за махане на полип е 500 лв за здравно осигурени. Сутринта постъпваш, правят операцията, после изчакваш системата, дават ти вафличка и си тръгваш. Не ползвах болничен, не е страшно. Успех!

# 514
Знаете ли повече за иглотерапията при ЕТ?
Чета, че повишава успеваемостта с 14 % ...

# 515
Церемония, зависи. Според мен, ако имаш установен траен проблем с имплантация, или проблеми с лигавицата на матката - не е зле да се направи, такъв съвет съм имала и от док ми, но това е като подпомагаща терапия, не е панацея и е не е евтино.

# 516
Разбирам, че не е. Притеснявам се от контракции на матката при поставянето на ембриона, та се надявам това да помогне, но щеше да бъде добре да сподели някой, който е минал и през това.
Правят се 4 процедури, всяка по 80 лв.

# 517
И аз съм се замислила, и ако стигна до следващ трансфер непременно ще опитам  Thinking

# 518
Аз съм правила, имала съм и отрицателен, и положителен тест след иглотерапия. Как да го тълкувам, не знам. Бих направила пак, за мое успокоение, но го възприемам като билковия чай при настинка.

# 519
Наясно съм, че не е панацея, но все пак е нещо, което бих могла да направя за подпомагане на имплантацията  Grinning

# 520

Това лежане на кушетка и монотонен глас на д-р Ликсов действа така успиващо/успокояващо преди трансфера   Laughing

# 521
Разбирам, че не е. Притеснявам се от контракции на матката при поставянето на ембриона, та се надявам това да помогне, но щеше да бъде добре да сподели някой, който е минал и през това.
Правят се 4 процедури, всяка по 80 лв.

Аз правих иглотеропия при 3-ия опит (успешен за кратко). Не боли. Докторът е спокоен и отговаря на въпроси за поведение след трансфер. Аз усещах нещо различно като пърхане или раздвижване след първата част в матката. Бях на лека стимулация с хапчета и корема не ме болеше преди трансфера. Спокойно, то целта е точно да няма контракции, докторът си знае работата. Аз се реших защото четох, че в Гервания се прилага на всички жени.

# 522
Момичета можете ли да ми кажете на кой ден се прави биопсия? От днес имам доказана овулация и започвам утрогестан от утре,7-м дни...в събота или неделя ще е според вас?

# 523
  • Burgas, Bulgaria
Момичета и аз като Mim4oo да питам за биопсията. Овулацията ми беше вчера и днес ме записаха за биопсия за петък след обяд. Д-р Стаменов каза само ще правим биопсия, но не е уточнил каква, а аз от тук разбирам, че има три вида. Ами сега ? Нямам идея каква ще ми правят, казаха само да се появя в клиниката и това е.Нито разбрах колко ще струва, д-р Стаменов ли я прави, кога ще има резултат? Д-ра не ми е предписал никакви лекарства.
Mim4oo , на спешния телефон ми казаха, че биопсия се прави на 5-ти ден след уволация.

# 524
Благодаря ви за коментарите, мисля да пробвам. Днес ще го обсъдя и с д-р Персенска.

Общи условия

Активация на акаунт