Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 203
  • 788
  •   1
Отговори
# 525
юхуу, най- накрая ми е наред биопсията. Почваме подготовка за ин витро, док каза че ще е на естествен цикъл. Обаче съм на армидекс и фостимон, та се чудя естествен цикъл ли си е това Grinning

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 11:12 от divost

# 526
Относно акупунктурата, говорих с др.Ликсов и със сигурност ще пробвам. За съжаление този месец се разминах с трансфера и пропуснах процедурите, но днес ще се видя с него и ще уточним старт на процедурите преди пункцията, които влияят положително за качеството на Я., както и преди трансфера, които спомагат намаляване контракциите след трансфер. Това е Simple Smile

# 527
Момичета и аз като Mim4oo да питам за биопсията. Овулацията ми беше вчера и днес ме записаха за биопсия за петък след обяд. Д-р Стаменов каза само ще правим биопсия, но не е уточнил каква, а аз от тук разбирам, че има три вида. Ами сега ? Нямам идея каква ще ми правят, казаха само да се появя в клиниката и това е.Нито разбрах колко ще струва, д-р Стаменов ли я прави, кога ще има резултат? Д-ра не ми е предписал никакви лекарства.
Mim4oo , на спешния телефон ми казаха, че биопсия се прави на 5-ти ден след уволация.
  Преди биопсията ще го обсъдите с док. аз си поисках разширена и той се съгласи.Стискам палци да ти ОК  Peace

# 528
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря keylla, а биопсията в кабинета на доктора ли се прави или някъде другаде?

# 529
  • Варна
Благодаря keylla, а биопсията в кабинета на доктора ли се прави или някъде другаде?

В кабинета на доктора...

# 530
Да.Става много бързо,е не е особено приятно но...

# 531
Здравейте, момичета!
Въпреки, че не пиша често Ви следя с интерес и с очакване на своята заповед от фонда!
Та въпросът ми е към момичетата, които са имали процедури с финансиране по фонда или ако някой знае да пише:
Когато се започва стимулация и всичко си върви нормално и се стигне до пункция, ако не може да се осъществи трансфер(от гледна точка на матката, а не на ембрионите) с това ли приключва опита от фонда или може другия месец да се направи трансфера и пак да е финансиран от фонда?
Извинявам се за дългия пост и стана малко объркано!
Благодаря Ви предварително за отговорите!
Успех на всички за нашата най-голяма мечта!

# 532
От Фонда няма изискване пункцията и трансфера да са в един цикъл, мисля, че не приключва опита с това, но не съм сигурна. Те поемат по една от необхдимите процедури в рамките на едната година. Замразяването, вирусологията и ПКК обаче не са по фонда.

# 533
  • София/Стара Загора
Здравейте, момичета!
Въпреки, че не пиша често Ви следя с интерес и с очакване на своята заповед от фонда!
Та въпросът ми е към момичетата, които са имали процедури с финансиране по фонда или ако някой знае да пише:
Когато се започва стимулация и всичко си върви нормално и се стигне до пункция, ако не може да се осъществи трансфер(от гледна точка на матката, а не на ембрионите) с това ли приключва опита от фонда или може другия месец да се направи трансфера и пак да е финансиран от фонда?
Извинявам се за дългия пост и стана малко объркано!
Благодаря Ви предварително за отговорите!
Успех на всички за нашата най-голяма мечта!

Това, което аз знам, защото съм питала за подобен развой, но в друга насока, е че ако има ембриони за трансфер, те трябва задължително да се трансферират - не всички, след трансфер, ако има се замразяват, но не може да се замразят и да се чака следващ месец, иначе си заплащаш всички процедури, но не знам как ще стои въпросът, ако има медицински предпоставки за отлагането му....питай си лекаря за актуална информация и после сподели и тук, за да знаем  Hug

# 534
  • София
в Селена редовно им замразяват ембрионите и ги връщат на следващ цикъл, някак си го уреждат с фонда. значи е възможно, въпрос на желание  Rolling Eyes

# 535
Как стоят нещата в Надежда - необходимо ли е да си епилираме коремите преди лапароскопия или те си ги бръснат на място?

# 536
Отиваш гладко епилирана за операцията.

# 537
  • София
Утре пак съм при Шефи. И този месец няма резултат. Пих Клостил,а последния месец Фемара 2X1 за 5 дни. Този месец повръщах на два пъти и дори си мислех,че може и да е станало чудото,но уви. .
С ПКЯ съм.
Неизвестното ме плаши.Каква може да е причината?  smile3547 smile3547
Дали ще минем към по-тежката артилерия ?  ooooh!

# 538
Да се отчета и тук.Днес минах мамографски изследвания, че напипвах някаква бучица.
Няма патологични изменения на тъканта, но бучицата наистина си я има.
Мамологът каза, че съм здрава.
Но се оказа, че трябва да посетя хирург, който е оперирал такива неща всеки ден, да прецени дали не е уплътнен някакъв канал.
Момичета, не забравяйте профилактиката - цитонамазки и мамографии съобразени с възрастта.
  bouquet

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 07:58 от Анонимен

# 539
Мануела, аз съм имала два опита по фонда в Надежда. До такава ситуация не съм стигала. Преди опита съм коментирара с доки, тя знаеше, че имам заповед и чакахме подходящ момент. Преди първия опит имах проследявания и 2 пункции на ест.цикъл, а при втория имун., генетични, хистеро, биопсия и др.-всички екстри, докато чаках.
След опита има отчет, който подписва жената. При стимулацията се подписваш на справка за инжекции. Как го правят в два месеца само може да гадаем.

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 23:05 от -INA-73

Общи условия

Активация на акаунт