Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 197
  • 788
  •   1
Отговори
# 540
Estlar, благодаря ти, че се отзоваваш на всичките ми въпроси. Нямаш представа колко успокоително ми действаш.

# 541
Момичета, някоя да знае д-р Шефкетов кога ще излиза по майчинство. Този месец ми отложи стимулацията заради високо ФСХ и се притеснявам ако последва ново отлагане дали ще успее да ми води процедурата по стимулация и инвитро.

# 542
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
до май месец ще е на работа

# 543
donna forte , благодаря за отговора. Да се надяваме, че ще се класирам

# 544

Честит светъл празник на всички и много благи вести в темата!

# 545
Инка, благодаря и нека всички да я чуем благата вест !

# 546
  • София
аз пак за хистероскопия да питам  newsm78
казаха ми направление 147 и кръвна група, пкк не искат. 500лв било за здравноосигурени.
това направление обаче пише из нета че е за коремни операции.
и болничен дават ли, до колко дни?
течове после колко дни има, че се глася и за пункция в същия цикъл?

# 547
  • София
Бамба, аз я правих преди 4 год. в Малинов като бяха и тогава нямаше направления, болничния мисля беше до 30 дни, колкото искаш ти и кървенето беше не повече от 2-3 дни при мен.

Аз пък да питам друго - 18-ти ден след пункция и клостил, нямам още цикъл, до сега след 5-те пункции ми идва точно след 16 дни. Дали може да е киста?!   Cry

# 548
казаха ми направление 147 и кръвна група, пкк не искат. 500лв било за здравноосигурени.

Юли миналата година не ми искаха направление, те ми го издадоха (здравно осигурена съм). Настояваха само за кръвна група, защото не може да се пусне в същия ден и да е готова за операцията, останалите изследвания влизат в пътеката.
Течовете зависи какво са ти правили, може и седмица да откараш - при мен беше толкова след премахване на полип.

# 549
Бамба направление може да ти дадат и в кабинета за прием. Болнични беше 7 дни май, прекосила да е 15 дни. Това беше най-късия ми болничен за процедура в клиниката. Кървене 1 ден при мен. Съвсем безобидна процедура.

# 550
здравейте и от мен,днес се обадих за час за хистероскопията,казаха ми че съм записана в списъка и да чакам да ми се обадят ooooh!Сега се чудя може ли да оставят за другият месец newsm78
Бамба,на мен Шефкетова ми даде к-т 3
в него пише:Направление за хоспитализация 7,КП149,диагноза Метрорагия(не съм сигурна че така пише)
ПКК,Биохимия,кръвна група,урина,хемостаза,вирусология (валидни до 6мес).,ЕКГ,АСАТ,АЛАТ
лична амбулаторна карта ,ако ще ползвате болничен.

# 551

Клиничната пътека е 149, така пише в епикриза. Аз имам две процедури. Първия път с кървене и болки няколко дни и после кафяво до МЦ. Втория път кървенето беше кратко-няколко дни. Болн.лист беше за 15 дни.

# 552
  • София
значи нищо не съм разбрала, казвах и аз да ми ги запише на листче  ooooh!
вирусология имам от ноември, може и да става още.
пкк става бързо.
кръвната група ще я пускам за втори път, пусках преди раждането, вчера търсиха из няколко системи и не намериха.
това Метрорагия за пръв път го чувам.
надявам се и със записването на ден да няма проблем  Rolling Eyes

# 553
  • В сърцето на любимия човек
Бамба-вирусологията важи 3м, ще ти трябва нова.

# 554
Пънче,на листа от Шефкетова пише вирусология-6мес. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт