Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 191
  • 788
  •   1
Отговори
# 555
  • В сърцето на любимия човек
Странно  newsm78
Защо тогава за пункциите важат 3м? В края на януари месец се наложи ММ да я пуска отново след като предишната беше от края на октомври, т.е. беше превишила с няколко дни въпросните 3м.

# 556
Вирусологията само за пункцията важи 3 месеца, заради Наредбата за дейности по асистирана репродукция.

За пръв път чувам да искат вирусология за операция. А и да искат, за нея би трябвало да важи 6 месеца.

# 557
Бамба, аз я правих преди 4 год. в Малинов като бяха и тогава нямаше направления, болничния мисля беше до 30 дни, колкото искаш ти и кървенето беше не повече от 2-3 дни при мен.

Аз пък да питам друго - 18-ти ден след пункция и клостил, нямам още цикъл, до сега след 5-те пункции ми идва точно след 16 дни. Дали може да е киста?!   Cry
  Оф Данди не знам.И при мен нещо става-идва ми през 25дни и ме държи по 8-9дена Sad

# 558
виждам, че сте обсъждали клиничните пътеки, а за лапароскопия клиничната пътека е 147 нали? днес личната лекарка ми даде такова напраление.
на мен по телефона ми обясниха, че искат вирусология за лапароскопията и важи 3 месеца. но после ми казаха, че отпада.

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 19:43 от SAB-f

# 559
За лапаро и за хистеро клиничните пътеки може да са различни.

# 560
Днес ми е 7-ми ден от стимулацията. Всичко беше нормално, но сега имам болки в яйчниците, като силни менструални. Доки ми замени Гонал Ф с Менопур и Цетротид. Нормално ли е и на какво може да се дължи?

# 561
Съветвам момичетата след определена възраст при назначаване на стимулация да отиват с актуална
мамография.
При мен нещата са рискови. Трябва внимателно да се прецени положението при назначаването на стимулацията. Хирургът няколко пъти ме попита не може ли инвитрото да протече без хормонални стимулации.  bouquet
Не се знае накъде ще тръгнат нещата след хормонална стимулация в моя случай. Задължителна мамография след това.
Да имам нагласа при промяна на проблемния участък да се действа радикално.

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 22:06 от Анонимен

# 562
  • на морето
Момичета, когато ви назначат хапчетата веднага след пункцията, док казва вечерта да се почват, но това означава ли ли вечерта да се приемат цялото количество, което е изписано за деня, или само по един прием?  newsm78

# 563
  • София
Момичета, когато ви назначат хапчетата веднага след пункцията, док казва вечерта да се почват, но това означава ли ли вечерта да се приемат цялото количество, което е изписано за деня, или само по един прием?  newsm78

Само 1 прием разбира се!

# 564
  • на морето
Благодаря, Nandin Hug

# 565
Герда, при кой доктор ходи на преглед ?

# 566
Ходих при хирург, който се занимава само с онкологични случаи на гърдата.
Но нещата не съм ги обсъждала още с лекаря, с който ще правим инвитро.

# 567
И аз знам, че вирусологията важи 6 месеца

# 568
Здравейте,
Имам назначени изследвания за следните хормони: TSH, FT4, TAT, MAT, PRL, но не успявам да се свържа с клиниката, за да ги питам за цената им. Може ли някой, който скоро ги е пускал да ми каже ориентировъчно колко струват?

# 569
по 19 лв.на хормон, ако пускаш един. За няколко излиза малко по-малко .

Общи условия

Активация на акаунт