Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 103
  • 788
  •   1
Отговори
# 675
А при д-р Начев само частен ли е приема? Направление не важи, нали? Благодаря за бързите отговори, момичета!

# 676
И аз съм за Начев!  Peace

# 677
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, момичета! Аз втори цикъл съм на Клостил, но ТСХто ми лети нагоре. Чак не успях да се порадвам на 4те си  фоликула днес, което е рекорд за мен. Дори след прием на Еутирокс днес ТСХ беше 3.6. Много се  разтревожих. Трябва да търся добър ендокринолог...Начев ли, кой и аз не знам...? Sad
Ох Шакира, чак сега осъзнах какво си написала. Иначе и аз акъли давам посред нощ . Добре, че mars_4e изяснява нещата. Ти си направила моята грешка. Миналата година през юни и аз правих стимулация /неуспешен резултат/ и реших, че като ми пускат хормоните да ми пуснат ТСХ, че ми беше време за контрол. Аз съм с изрязана щитовидна. Да ама на първите хормони забравих да кажа да го включат, пуснах го когато вече бях напомпана с инжекции. Имам лоши вени и все ми ги търсят по лабораториите, та реших да си спестя един стрес. Да ама не. Като видях една стойност 4 и нещо и ме втресе. От клиниката с резултатите и бам при д-р Начев и почти рева. Той като ме видя даже не ме изслуша и взе да се смее. И аз  Shocked. После ми обясни човекът, че това ТСХ, което се вижда на изследванията е само в кръвта, но не е в тялото и е в резултат на стимулацията т.е. въобще да не му вярваме. Каза, че ТСХ се мери задължително преди първата инжекция за стимулация. Дори една да има хормона вече лъже. Така, че Шакира никъде не ходи, гледай си фуликулите и бъди спокойна.

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 11:50 от system

# 678
  • Burgas, Bulgaria
Ана-Мария Борисова е една от най добрите еднокринолози в България. Не знам дали обаче се занивама с жени с инвитро.
Така е, проф.Ана-Мария Борисова е шеф на Тироидно отделение има и обществена дейност и почти не преглежда пациенти. Но по принцип всеки четвъртък минава с екипа на отделението на главна визитация и обсъжда случаите на отделните лекари.

# 679
Систем, има частен кабинет на ул.Русалка, точно зад Консерваторията.

# 680
  • София
не беше ли министър на здравеопаването наскоро  newsm78
една такава странно весела беше всеки път, Начев като чета и той с особен характер.
всичките ли ендокринолози имат такива особени особености  Rolling Eyes

# 681
Да, тя. Голяма свежарка е.

# 682
Здравейте, момичета! Моля ви някой ако знае за какво се изписват таблетки цитотек, преди ЗЕТ нека ми каже, защото от това което прочетох се притесних дали наистина трябва да ги пия. Изписват се предимно за засилване на маточни контракции и предизвикване на раждане, и за язви на стомаха. Не трябва ли преди трансфер, матка да е в покой  newsm78? Моля ви някой ако знае, нека ми отговори Embarassed

# 683
  • София
някой по-назад беше писал, че го предписват за лигавицата.

# 684
  • София
angelche75, на мен др. Стаменов ми ги беше предписал за подобряване структурата на лигавицата.

# 685
не беше ли министър на здравеопаването наскоро  newsm78
една такава странно весела беше всеки път, Начев като чета и той с особен характер.
всичките ли ендокринолози имат такива особени особености  Rolling Eyes

Анна-Мария Борисова направи куп глупости, докато беше министър (затова я махнаха толкова бързо), не бих отишла при нея на преглед.
Начев може и да е особен, но си има светли периоди и е изключителен специалист.
А от всички ендокринолози, при които съм била, най-симпатична е Яначкова (от Щеревата болница).

# 686
Ангелче, не се притеснявай, за добро е   Peace (за по-добра лигавица). Успех!

# 687
Не беше точно това причината заради която я махнаха, просто жената си имаше собствено мнение, а това не е нещото, което се търси в един министър  Wink

# 688
Добре, че ви има момичета Hug, доктора каза, че са вълшебни, но не ми каза за какво са. Благодаря ви много, че ме успокоихте  bouquet

# 689
System, ОГРОМНО ТИ БЛАГОДАРЯ! Боже, светна ми! Нищо де...аз от притеснение днес станах толкова рано и едновременно си запазих час при Начев и в Надежда и в Майчин дом...Ще изперкам вече. Сега ще отменям. Утре съм в Майчин дом, дано да му разбера на човека, че казват, че бързо говорел, нищо не му се разбирало като пишел...Няма значение, да отида да се успокоя..
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА, ЧУДНИ СТЕ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт