Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 107
  • 788
  •   1
Отговори
# 660
  • Burgas, Bulgaria
Преди около 2 седмици и аз правих цветна снимка,но беше с упойка  и не съм слагала свещички. Когато отидеш да попълваш документите за процедурата кажи , че искаш копие на снимката. Когато приключите ще ти направят и ще ти го дадат /безплатно е/. Мисля, че не е нужно да ходиш по-рано, защото и без това се чака. Като се обадиш на регистратурата те пращат на изследвания, после попълваш няколко документа и зависваш докато те извикат. Моето забавяне беше 1 час. Успех ти желая!

# 661
Някои знае ли дали ще се правят процедури около и на празниците newsm78

# 662
Здравейте,някой от вас правил ли е ин витро с донорска яйцеклетка в "Надежда"?Интеренсува ме има ли някакви критериии на които трябва да отговаряме,как се избира донорка,много ли се чака и като цена ,приблизително колко ще излезе?

# 663
Някои знае ли дали ще се правят процедури около и на празниците newsm78

Да, Кети, клиниката ще работа и по великденските празници, и на 1 май, и на 6 май. Клиниката затваря само две седмици по Коледа и Нова година и за 20 дни през август. В останалото време работят, въпреки официални и национални празници. Peace

# 664
Мамографията (до колкото ми е известно) се прави от рентгенолози (профилирани)., те правят заключението и разчитането. Ако има нещо абнормено се прави консултация с хирург специалист в онкологичните случаи.
 Д-р Еленчев е страхотен професионалист и проф. Тимчева (цитирам по памет), но мисля, че всички говорим за мамография като първа стъпка, а тя се прави от специалист образна диагностика или рентгенолог.
Никой личен лекар не отказва направление за мамография по здравна каса.

Герда, направлението не е от личния лекар, а от гинеколог  Naughty И първата стъпка е ехомамография, следващата е мамография - Нандин е професионално запозната и би могла да обясни разликите. Така или иначе и аз минах успешно вече първата си ехомамография, да се надяваме, че д-р Настя Балаценко е добър специалист и си заслужава доверието  Peace

За пациентките на д-р Шефкетова - по последна информация ще е на работа да 20 април и след 6 месеца я очакват обратно на работа. Не е ясно д-р Димитър Цветков кога ще се включи в екипа на инвитро лекарите, а дотогава при Персенска или Стаменов.

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 19:35 от mars_4e

# 665
Браво , марсче, че си си направила ехомамография.
Ако е скоро, и ако аз имам малка причина за това , много се радвам!
Момичета правете си профилактични цитонамазки и мамографии.
  bouquet

# 666

За пациентките на д-р Шефкетова - по последна информация ще е на работа да 20 април и след 6 месеца я очакват обратно на работа. Не е ясно д-р Димитър Цветков кога ще се включи в екипа на инвитро лекарите, а дотогава при Персенска или Стаменов.

Марсче, тази информация ми е изключително полезна  Heart Eyes
Би трябвало на 16-ти април да съм на преглед на 3-и ден за започване на стимулация, май ще хвана последния влак  Laughing  Praynig
Не си представям какво ще е, ако само Персенска и Стаменов поемат нейните пациентки.... Дано имат сили да издържат   Heart Eyes

# 667
  • на морето
Момичета, след трансфер изписват но шпа 7 дни 3х 2. От кога започнахте да го взимате-  от деня на  Трансфера, или от следващию ден?

# 668
От следващ ден, но трансферът беше към 16,30-17 (питах изрично тогава д-р Персенска).

# 669
Момичета, след трансфер изписват но шпа 7 дни 3х 2. От кога започнахте да го взимате-  от деня на  Трансфера, или от следващию ден?

Минути преди ЕТ ни бият мускулно но-шпа, така че приемът на хапчетата започва от следващия ден

# 670
  • на морето
Златни сте, момичета! Благадаря ви!

# 671
Здравейте, момичета! Аз втори цикъл съм на Клостил, но ТСХто ми лети нагоре. Чак не успях да се порадвам на 4те си  фоликула днес, което е рекорд за мен. Дори след прием на Еутирокс днес ТСХ беше 3.6. Много се  разтревожих. Трябва да търся добър ендокринолог...Начев ли, кой и аз не знам...? Sad

# 672
  • Burgas, Bulgaria
Препоръчвам д-р Начев. Много съжалявам, че не отидох при него година по-рано. Може би нямаше да си изгубя бебето и нямаше така да се срина здравословно. На него дължа това, че ми спаси зрението, препоръча ми вливания и после операция, докато всички други казваха точно обратното. Добре, че го послушах и сега очите ми са почти възстановени. Казвам това, защото при жените, подложени на стимулации има много тънки моменти и ни трябва по-специализиран ендокринолог. Друга лекарка от която съм доволна е д-р Ралица Иванова от Тироидно отделение в Майчин дом. Тя също се занимава с момичета , правещи инвитро. Осем пъти лежах в болницата при нея, много е внимателна. Освен това там се консултира и с доц. Ковачева и с проф.Ана-Мария Борисова. И двамата са добра опция.

# 673
Шакира и аз ти препоръчвам д-р Начев, миналата година имаше прием в "Надежда" всяка първа събота на месеца. Не се притеснявай за ТСХ - с увеличаване на дозата ще успееш да го свалиш  Hug Въпросът е да намерите твоята доза и за съжаление ще ти се наложи да поизчакаш поне 45 дни. Така че не мисли за трансфер в този цикъл. Не знам всъщност кога си го мерила, но по време на стимулация не е валиден резултат. Най-добре да го изследваш в чист МЦ без стимулация и без кървене. Успех  Hug

# 674
Ана-Мария Борисова е една от най добрите еднокринолози в България. Не знам дали обаче се занивама с жени с инвитро.

Общи условия

Активация на акаунт