Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 227
  • 788
  •   1
Отговори
# 105
  • София
отдавна се коментираше и тук. нали не записват нови пациенти за него.
аз силно се надявам поне настоящите да избута Rolling Eyes

# 106
# 107
Такаааа сега вече се притесних ooooh!

# 108
Честно казано и аз, но пък си мисля, че човек, който си обича толкова работата и му е призвание едва ли ще ни зареже толкова лесно.

# 109
О, тази информация и мен ме притесни! Дано доктора не ни изостави и продължи да се занимава пряко с нас! Надявам се това незаписване на часове да означава, че просто ще намали обема работа, а не тотално да спре ин-витро процедурите!

# 110
  • Пловдив
Във фейсбук страницата на пациентките на Надежда се разисква информация,че Стаменов ще  преглежда до края на годината и след това ще се отдаде на научен труд,някой знае ли нещо по въпроса Shocked

Е, това не го очаквах... Ние, за щастие, успяхме и всичко се развива добре към момента, но все ми се щеше като направи годинка бебето да почнем опити за второ. Simple Smile (какви далечни планове...)
В крайна сметка, каквото сабя покаже. Със сигурност от клиниката ще се погрижат за пациентите на Стаменов. Аз лично винаги съм се чудела как издържа. То е ясно, че е работохолик, но чак пък толкова...

# 111
  • Варна
Е, това не го очаквах... Ние, за щастие, успяхме и всичко се развива добре към момента, но все ми се щеше като направи годинка бебето да почнем опити за второ. Simple Smile

Че какво ви спира? Няма други лекари там ли?  newsm78

# 112
  • Пловдив
Е, това не го очаквах... Ние, за щастие, успяхме и всичко се развива добре към момента, но все ми се щеше като направи годинка бебето да почнем опити за второ. Simple Smile

Нищо не ме спира... За това изказах увереност, че клиниката ще намери решение за пациентите на Стаменов. Така или иначе това са мноого далечни планове, тъй като съм още далеч от термин (17 г.с.).

# 113

Разбира се ще се търсят варианти...няма как...,но и Шефкетова чака бебче,то май само Персенска ще е варианта newsm78

# 114
  • При семейството си
Нещо и аз да попитам. Миналият месец направихме биопсия, но неуспешна, в смисъл д-р Персенска не можа да вземе достатъчно материал. Сега иска нова, с упойка. От 10 ден на цикъла ми предписа 2х1 естрофем. 5 дни преди биопсията ми каза да започна утрогестан. Забравих да уточня с нея, до датата на бипсията пия естрофема или го спирам, когато почна утрогестана.

# 115
Във фейсбук страницата на пациентките на Надежда се разисква информация,че Стаменов ще  преглежда до края на годината и след това ще се отдаде на научен труд,някой знае ли нещо по въпроса Shocked

А кой ще храни всички в клиниката?

# 116
Elpis, за моята биопсия пиех естрофема, а утрогестана слагах вагинално. Не съм прекъсвала едното заради другото.

# 117
  • При семейството си
Благодаря ти, и аз така си мисля, иначе ми се струва, че щеше изрично да ми каже да спра естрофема.

# 118
А знаете ли тази конференция на Боровец дали е отворена за посещения или е само за докторите?

# 119

Общи условия

Активация на акаунт