Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 241
  • 788
  •   1
Отговори
# 120
Заинтригувахте ме с научната дейност на д-р Стаменов.
Къде точно казахте да се чете повече?

# 121
А за какво са изложбените щандове  newsm78

# 122
А за какво са изложбените щандове  newsm78
За спонсорите, за фармацевтичните фирми. Като гледам Програмата повечето лектори са от Щерев. На нашия доктор са му отпуснали 1ч.

# 123
  • София
той само на 13 има нещо си, може и да прелети набързо и да си е наличен в клиниката  Rolling Eyes
на мен точно тогава ми трябва.
чудя се новата лекарка дали пък няма да го замести, поне за по-прости работи.

# 124
Бамба, аз мисля, че вече започва, тя вече е доста време, от есента я помня. (на последната пункция беше вътре долу в кабинета за проверката, а после и горе, така че може като ни приспят и тя да участва).  На мен ми е  симпатична.

# 125
И на мен ми е симпатична.

# 126
Здравейте, някои питал ли е дали са вредни многото упойки на които се подлагаме.

# 127
  • София
кой да питаме?
със сигурност не са полезни.

# 128
кой да питаме?
със сигурност не са полезни.
Докторите

# 129
  • Sofia, Bulgaria
Незнам дали са полезни , ама на мен вече така ми харесват , че с нетърпение очаквам следващата  Joy Joy Joy

Сега шегата на страна , със сигурност не са полезни , но можеш да си позволиш пункция без упойка само ако си на ЕЦ , иначе се съмнявам , че ще издържиш или ще ти позволят

# 130
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте, някои питал ли е дали са вредни многото упойки на които се подлагаме.
Аз не се сещам за нито един медикамент, който в листовката да няма описани странични ефекти. Със сигурност не са полезни, но и изборът дали да предприемем процедура по АРТ е наш.

# 131
Доколкото знам, упойките са вредни за мозъчните клетки (убиват ги, точно както напиването, например). Само че всички анестезиолози са ми се смяли на това твърдение. Твърдят, че са почти безвредни, ама това почти...

# 132
  • София

...,но и Шефкетова чака бебче...
Тази новина е нова за мен, сигурно ли е, че съм нейна пациентка, пък няма да мога и при Стаменов да се върна - ако и той ще спира да преглежда пациенти  newsm78

# 133
Да вярно е за Шефкетова, много малко й личи и е видимо щастлива. Още по-сладка е.

# 134
Според мен Стаменов няма да спре да работи,поне докато Шефкетова не се върне на работа или не намери още някой лекар.

Общи условия

Активация на акаунт