Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 265
  • 788
  •   1
Отговори
# 405
  • Перник
Някой скоро да е бил на хистеро?

# 406
Добър ден дами.
Да се отчета (за съжаление отрицателно) от днешната пинкция - фоликула бил празен   Tired
Док каза, като ми дойде цикъла да отида на 2рия ден при него "да ме дтимулират малко с хапчета (май каза ама бях замаяна та не е много сиг". Предполагам, че говори за лимитирана стимулация.
Можете ли да ми кажете нещо повече - как протичат стимулациите, кога се правят пункциите, колко струват?
Благодаря предварително Simple Smile))

# 407
  • София
След такава неуспешна пункция с празен фоликул, мен ме стимулира с клостилбегит, около 15 лв.опаковката.
Пих ги от 2ри  до 6ти ден, на 7мия на преглед, после  евентуално на 9ти или както прецени той. Този месец на 2ри ден пуснах само хормони и по тел. ми дадоха указанията за клостила, на 7мия ден бях на преглед, на 9тия пуснах само хормони и пак по тел. ми назначиха пункцията на 11-ти ден. Успех!  Peace

# 408
След такава неуспешна пункция с празен фоликул, мен ме стимулира с клостилбегит, около 15 лв.опаковката.
Пих ги от 2ри  до 6ти ден, на 7мия на преглед, после  евентуално на 9ти или както прецени той. Този месец на 2ри ден пуснах само хормони и по тел. ми дадоха указанията за клостила, на 7мия ден бях на преглед, на 9тия пуснах само хормони и пак по тел. ми назначиха пункцията на 11-ти ден. Успех!  Peace
Благодаря Дандиела.
Успех и на теб!

# 409
  • Благоевград
Може ли някой да ми каже колко струва ЗЕТ.Благодаря предварително.  bouquet

# 410
  • на морето
Някой скоро да е бил на хистеро?
Аз правих хистеро в края на февруари при Шефкетова. Какво те интересува по- точно?

# 411
Kelson, как си, изгуби се.
Как се развиват нещата при теб?
  bouquet

# 412
Може ли някой да ми каже колко струва ЗЕТ.Благодаря предварително.  bouquet
ЗЕТ е 600 лв. (350 трансфер + 250 лв. размразяване)
Успех Simple Smile

# 413
Здравейте, момичета!
За съжаление моят трансфер на едно чудесно ембрионче завърши неуспешно. Колкото и пъти да минеш през това , винаги е ужасно трудно - няма свикване с това Sad
Но се опитвам да запазя частица надежда: успяхме да замразим 3 ембриончета. В тази връзка моля ви да ми споделите как се случва ЗЕТ?! Или по-конкретно: след като се размрази ембриончето чака ли се по някакъв начин да се види дали е читаво или директно се трансферира!? Разкъсвана съм от съмнения, че замразените не са с особено добро качество Sad
Прощавайте, ако въпросът ми е твърде невеж...

# 414
  • София
Ако ембрионите са замразени на 3-ти ден, то може да се изчакат до 5-ти и да се види дали са хубави за трансфер.
Ако са замразени на 5-ти ден, същия ден се прави трансфер, след като се размразят.
За Зет се прави проследяване на УЗД, лекарят ти преценява дали да се взимат лекарства или без.

# 415
  • София
Luthienhug
Това първи опит след раждане ли ти е?
И  на мен ми е интересно как се процедира при ЗЕТ. Ние имаме 4 бр., замразени на 3ти ден, две по две са и хич не ми се иска да ги размразяваме всичките на куп.

# 416
Момичета,здравейте Hug
Аз вчера бях на преглед при Персенска на 6-ия ден от стимулация с Гонал по дълъг протокол.
Видяха се 3 фоликула вдясно по 7мм и вляво- 1-8мм,1-7мм и 2 или 3 по 5мм( не разбрах точно),лигавицата е 3мм,s.
Пуснаха ми и хормони: естрадиол: 27pg/ml.( в 1-я ден на стимулацията след блокаж с декапептил депо беше 1 pg/ml.Прогестерона ми е :0.36 ng/ml.
Според вас това добри резултати ли са,знам че още е рано да се прецени,но това ми е първа стимулация и не знам какво да очаквам. newsm78
Докторката ми вдигна дозите на Гонала и утре съм пак на преглед.А и на 2дни си слагам и Неупоген по едно деление.От снощи и по 10 капки Кавит в продължение на 10 дни.
Ако някой от вас е минал през подобна стимулация ,моля да сподели.  bouquet

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 15:04 от Mery Dik

# 417
  • София
рано е да се прецени, може да се появят и още фоликули, може да не се появят.  Rolling Eyes

# 418
Момичета,
Допуснала съм грешка, фоликулите вдясно са три,отляво са 2 по-големи и три по-малки. Незнам това малко ли са или не.

# 419
  • В сърцето на любимия човек
Според мен 8 фоликула са екстра  Peace

Общи условия

Активация на акаунт