Прахосмукачка робот - 7

• 82 396
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Два дни я пускам да чисти до като капне на цяло и после 16 часа зареждам .Утре пак така ще направя  newsm78 пък да видим.Ако не ще изчакам до Коледа и ще поръчам нова батерия.Може пък като захлади времето да чисти повече.Чудя се дали от тук да купя нова батерия или от амазон или пък от али експрес?Има време не ми е спешно ще помисля ooooh!

# 736
  • Русе
И аз търся батерия за Събчо но не оригинална. Тя, сигурно ще е 200 лв.  ooooh!

# 737
  • Пловдив
Stefani и аз имах същите въпроси като теб относно батериите. В България в момента няма от стандартната батерия за 660 модела от 135 лв., а само по-скъпия вариант с повече  mAh. Реших да поръчам от алиекспреса и ми излезна към 105 лв.  с ДДС-то, което ти начисляват, като си взимаш пакета от пощата. Може би по евтино ще намериш от амазона пък и няма да ти сложат ДДС.

# 738
  • На брега на реката
Здравейте момичета,
Много ми се иска да си купя роботче и въпреки, че изчетох цялата тема не мога да се ориентирам. Имаме куче /доста козина пада от него/ и трябва да е модел подходящ за домашни любимци. Искам да почиства стая по стая /след като приключи с едната, тогава да започне в другата/, но не знам дали ще може да минава през едно прагче около 2-3 см. и зимата слагам един килим в кухнята /тип персийски/.
Ще се радвам да ми посочите конкретни марки и модели, за да мога да се ориентирам по-добре, а и трябва някак си да убедя и съпружието Laughing.
Благодаря   bouquet!

# 739
Здравейте момичета,
Много ми се иска да си купя роботче и въпреки, че изчетох цялата тема не мога да се ориентирам. Имаме куче /доста козина пада от него/ и трябва да е модел подходящ за домашни любимци. Искам да почиства стая по стая /след като приключи с едната, тогава да започне в другата/, но не знам дали ще може да минава през едно прагче около 2-3 см. и зимата слагам един килим в кухнята /тип персийски/.
Ще се радвам да ми посочите конкретни марки и модели, за да мога да се ориентирам по-добре, а и трябва някак си да убедя и съпружието Laughing.
Благодаря   bouquet!

Веднага и с две ръце (не защото аз съм го купила, но направих доста задълбочено проучване в интернет). Имаме две котки, килими навсякъде, три жени с дълги коси.

Отговаря на всичките ти изисквания. Препоръчва се за домове с домашни любимци. Почиства от стая в стая, високопроходим е, бърз и ефикасен.

Не са още популярни в България, но вече се внасят. Вече има и девойки, които са си купили същия. Писали сме в темата за робота, можеш да потърсиш тук за нашите мнения, както и въобще в интернет.

Копирам ти тук извадка от страницата на вносителя:

Скрит текст:
Прахосмукачка - робот Neato Botvac 85 за хора с домашни любимци

Neato Botvac 85 притежава лазарна технология за сканиране и картографиране на помещенията, почиства от стая в стая. Връща се да презареди и след това довършва почистването. Neato Botvac 85 е с комбинирана четка за събиране на косми на домашни любимци. Тиха и подходяща за всякакви настилки.

Стандарти:
- База за самозареждане - връща се на нея след приключване на почистването
- Почистване от стая в стая
- Презареждане и довършване на почистването, ако батерията се изхабила преди Neato Botvac 85 да е изчистила
- Широко засмукване - 28 см
- Смукателна система: High Performance System III
- Сензори против падане по стълби
- Програматор за ежедневно почистване
- Подходяща за всякакви повърхности
- Време на почистване - 2-3 часа
- Странична четка
- Батерия: 1 х NiMH Мощна акумулаторна батерия (3600 мАч)
- Контейнер за прах: Изключително голям контейнер без торбичка
- Почистващи режими: режим „спот почистване” и режим „настилка”

Екстри:
- Филтър: XL- Микро-Хепа филтърна система (особено за страдащите от алергии), както и резервен микро-филтър (филтърът е лесен за почистване)
- Четки: антиалергична, за косми от домашни любимци, четка за почистване, както и резервна четка за почистване, странична четка
- Високо производителен филтър - 3 броя
- Ограничителни маркери

http://irobotbg.com/neatobotvac85.html

Също така девойките казват, че е наличен за тест, можел да се взима за ден-два-три, за да се пробва.

Ох, да не го хваля повече, че ще стана досадна.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2015, 21:57 от Gifty

# 740
  • На брега на реката
Благодаря ти, точно тези гледах на Неато, гледах и LG 64701 и Румба 785, но се коллебая дали ще станат за при мен и затова написах условията при мен.

# 741
Благодаря ти, точно тези гледах на Неато, гледах и LG 64701 и Румба 785, но се коллебая дали ще станат за при мен и затова написах условията при мен.

А само да вмъкна, макар че не е по темата - относно кучето - имаш ли Furminator? Четката е страхотна и отнема страшно много мъх и козина от домашния любимец. Нашите котки са късокосмести (макар че едната ни е много пухкава), и всеки път се изумявам колко козина събира (ама че смешна дума - козина Simple Smile)

# 742
Това http://www.amazon.co.uk/iRobot-X-Life-Batterie-800-450/dp/B00SFG … ot+x-life+battery дали става за 660 модел като моя  newsm78 Мой близък е в Англия и се прибира до един месец ,мога да му поръчам и няма да ми се оскъпи като транспорт ,уж е по-добра ама дали става ми е интересно?

# 743

Аз съм отскоро със споменатата Румба. Имаме котка и куче + две жени с дълги коси. Crazy Идеално почиства.

# 744
  • Русе

Убедена съм, че и трите ще се справят отлично. Въпрос на избор вече.

# 745
Stefani и аз имах същите въпроси като теб относно батериите. В България в момента няма от стандартната батерия за 660 модела от 135 лв., а само по-скъпия вариант с повече  mAh. Реших да поръчам от алиекспреса и ми излезна към 105 лв.  с ДДС-то, което ти начисляват, като си взимаш пакета от пощата. Може би по евтино ще намериш от амазона пък и няма да ти сложат ДДС.

Аз си купих през август от Амазон батерия за 5ХХ серия Румба за 30 паунда + 2.20 лв. за доставка от превозвача до тук, значи общо някъде към 75-77 лв. ми е излязла.
Батерията е 4500mAh и уж много издържа, което не е точно така поне засега, но два часа изкарва, което пък мен ме устройва.

Скрит текст:
Това http://www.amazon.co.uk/iRobot-X-Life-Batterie-800-450/dp/B00SFG … ot+x-life+battery дали става за 660 модел като моя

ctefani, тази батерия на сериозна ценичка май... и странно, че никъде не пише техническите ѝ характеристики и за кои модели става... лично аз не бих рискувала.

Сега гледам, в Амазон се намират и други съвсем нелоши оферти, например тази, но и доста други.

# 746
  bouquet благодаря!

# 747

А само да вмъкна, макар че не е по темата - относно кучето - имаш ли Furminator? Четката е страхотна и отнема страшно много мъх и козина от домашния любимец. Нашите котки са късокосмести (макар че едната ни е много пухкава), и всеки път се изумявам колко козина събира (ама че смешна дума - козина Simple Smile)

Аз си купих за 5$ от алиекспрес и върши страхотна работа   Peace Всеки път от мопса смъква козина за още един мопс да си сглобим  Laughing
Но космопада си е неизбежен. Тоя сезон всички вкъщи се скубем и без робота сме обречени да робуваме на метлата и парцала  #Crazy

# 748
Може ли линк към четката от алиекспрес или поне име, по което да я търся.

# 749
Може ли линк към четката от алиекспрес или поне име, по което да я търся.

http://www.aliexpress.com/item/Pink-Color-Dog-Removal-Comb-Brush … /32213807895.html
това е моята  Wink

Общи условия

Активация на акаунт