Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~113

• 28 533
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен / София
Не знам какво е казала точно Дефне....може да е казала нещо, в смисъл, че Кахраман прави всичко за да си вземе после детето и не го интересува Елиф....Къймет я нападна в началото, сега Дефне.....все пак тя е бременна и лесно се подава на емоциите ....не забравяйте... Naughty

# 76
Даже и да беше казал, че се развежда...Елиф не му вярва.....тя се почувства предадена, че Кахраман си е мълчал досега за бебето.....
Ами ние колко пъти му казвахме тук на Кахраман да и каже ,ама той не ни чете !!!!!

Това пък са думи на Къймет към Султан :

ВОТ СУКА ПОКА ИИ НЕ РОДИЛА НАДО ВЫДАТЬ ЗАМУЖ ТВОЮ ДОЧЬ ОТ ПОЗОРА ЧТОБЫ НИКТО НЕ УЗНАЛ

Извинявай - ако можеш да го преведеш, че не мога да мисля  ooooh!

# 77
  • Русе
Нямаше начин всичко да се подреди толкова добре - нова къща , щастливи влюбени - не може  Naughty нали сега трябва да поплачем , да се вайкаме , тюхкаме и ...... накрая всичко ще се подреди  Peace

Така е, Ели  Peace много е рано за щастие. Първо доста ще ни опънат нервичките  ooooh!

# 78
  • Русе
Даже и да беше казал, че се развежда...Елиф не му вярва.....тя се почувства предадена, че Кахраман си е мълчал досега за бебето.....
Ами ние колко пъти му казвахме тук на Кахраман да и каже ,ама той не ни чете !!!!!

Това пък са думи на Къймет към Султан :

ВОТ СУКА ПОКА ИИ НЕ РОДИЛА НАДО ВЫДАТЬ ЗАМУЖ ТВОЮ ДОЧЬ ОТ ПОЗОРА ЧТОБЫ НИКТО НЕ УЗНАЛ

Извинявай - ако можеш да го преведеш, че не мога да мисля  ooooh!

ooooh! ''Че трябва да побърза да омъжи дъщеря си, докато не е родила, за да я спаси от позор"

А ''кучката'' сигурно е мамашко допълнение   Peace

# 79
Кръвното ми е 162/90, при нормално 95-100/60-62

Дафке, само да ми се случи нещо ще те застрелям  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 80
  • Плевен / София
Ани, Къймет каза, че дъщеря й трябва да се ожени докато не е родила, за да не срамува т. е . родила неомъжена....

# 81
  • Русе
Кръвното ми е 162/90, при нормално 95-100/60-62

Дафке, само да ми се случи нещо ще те застрелям  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ани  Hug аз вече зареждам всички възможни оръжия  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 82
За кого да я омъжи - за Керем или за Максут  newsm78 newsm78 newsm78
Как не я е срам тази дърта фльорца.....Само разнася клюките и прави простотии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 83
  • Плевен / София
трябваше да раздам по едно валерианче преди серията... ooooh! сега , ако съм на мястото на Кахраман ще се запитам , защо се промени отношението на Елиф и как така Дефне стана толкова "разбрана" Thinking

# 84
Елиф повярва на Дефне, защото онази и призна, че тя и е дала онова в млякото, за да загуби бебето. Опря се на поне два верни факта, за да я накара да и повярва. После нали Елиф си спомни, че Кахраман е имал възможността да и каже, че бебето е нейно, но пропусна момента, а само и намекна какво би било ако било нейно.

# 85
  • Плевен / София
Как не я е срам тази дърта фльорца.....Само разнася клюките и прави простотии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ани, това няма значение за Къймет ....важното е да не е с Кахраман...Къймет си заслужава снахата....жалко за Кахраман и най вече за Елиф...

# 86
  • Керодиспансера
 Точно това щях да попитам - за кого да се омъжи  newsm78
Всичко реди само на нея да и е угодно и за никого другиго не мисли  ooooh!
Но мисля , че тя накрая ще остане сама - Кахраман няма да и прости, Зия бей също , за Якуп да не говорим - ако не отиде в затвора  Thinking

# 87
Цвети е превела правилно  Peace

Да "кучката " е допълнение от рускинята ,ама наистина е Кучка !!! Как не си взе поука от предния път ? Не ,сега и тартор на група "Кобриети" го раздава!
Дано другата седмица поуспокоят нещата и Кахраман с Елиф да си поговорят и изяснят положението.
Леле как го преживявам не е истина ,все едно на мен ми се случва! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

# 88
Мамашите там където пишат в скритите публикации само това повтарят , че Дафка е стерва  - проклета нещастница....
Чак се чудя тези, които защитават Дефне що за жени са....
За съжаление днес прочетох един пост и в нашия форум - в защита на Дефне.
Всеки има право да си казва мнението, но никога не бих застанала зад Дефне и да упреквам Кахраман. Защото той ще се окаже един нещастник, жертва на игричките на майка му и съпругата му.

# 89
  • Керодиспансера
В близките 2-3 серии Елиф и Кахраман най-вероятно изобщо няма да се видят  newsm78 Предполагам , че с майка си и Назлъ ще заминат някъде далече и никой да не знае къде са  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт