Юлски бебета - тема 31

• 62 874
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Дарче, имате ли име за бебето? Как се чувстваш последните дни?

# 631
Scarlet, какво значи да ти намалят ипотеката?
Лихвата имах предвид, което е с около 20-30 евро надолу на месец по груби сметки на служителката там.
Аз пък имам оправдание и няма да ида на лекар 1. няма на кого да оставя детето 2.  newsm43 3. ако трябва да се подкарам по всички доктори, наистина ще ми трябва една солидна сума, така че ще е в по-добри времена.

# 632
Ники,имам 2-3,но още не сме избрали едно кпнкретно.Нали мм не знае какво ще е бебето,та не сме обсъждали много името.Като се роди ще му кажа на кои имена съм се спряла и той ще има 2 дена да избере едно. Simple Smile

# 633
Е как два дена, жената до мен в родилното /поредната де/ нямаше име за детето и няма и два часа по-късно и казаха, че трябва да им каже веднага как ще се казва  newsm78 изпращали данните за новородените веднага.

# 634
Хитруша си ти  Laughing

# 635
  • София
Дарче, и аз мисля, че си дължим малко повече уважение една на друга. За съжаление аз такова уважение спрямо мен, не усещам нито от теб, нито от Мъхчето.
Пожелавам ти скоро да забравиш за материалните проблеми. Но преди всичко здраво бебенце и винаги да ти е пълна душата.
Може да не съм счетоводител на нито една от вас, ама пък не знам коя е давала боза на детето си, че да е сито. Чак пък стана дума за такт, за това, че някой се обижда.... От какво?  Confused
Скарлет, два дни е, аз също нямах име за Марина, но ми казаха, че има време да мисля до петък. Е, ние същият ден бяхме готови.

# 636
Нямате изчитане  Laughing
Дарче,по последни данни вие не бяхте ли прекъснали отношенията с нейно величество свекито?
По темата с бедността-видели сме и двете страни на монетата.Понякога мисля за периода,в който събирах всяка стотинка за да мога да купя нещо за още нероден Йоан.Дупка в земята ще изкопая,но не искам да се докарам пак до това положение.С много труд сме постигнали всичко с моичкия.Да ми е жив и здрав.
Скрит текст:
Загазих го здраво.Мм ми купи тестове за овулация   Rage

# 637
Джине, аз не мога да разбера защо мислиш че всички пишем срещу теб. Една съвсем друга съфорумка в съвсем друг пост написа нещо от рода: "няма как, ще тръгвам на работа че тази беднотия само с майчинство и на мъжа ми заплатата не се живее". Е да ама има тук майки за които това е цяло богатство. Затова Мъхчето помоли за малко съобразителност. Същата съфорумка без да се обижда написа нов пост с който направи нещо като извинение и коригиране на думите си. Тя се усети и тушира напрежението евала за което.
А специално за 96 - 97 г - жан виденовата криза - тогава ВСИЧКИ бяхме гладни. Храна имаше само с купони и пак не беше достатъчно, аз помня среднощните опашки, сестра ми беше по голяма и тя ставаше през нощта за да смени майка ми. А аз чаках с нетърпение да видя дали са успели да купят мляко, за сирене и яйца въобще не си и мечтаех, а месо бях забравила какво е. И не бях само аз така, а ВСИЧКИ. Сега може да е трудно... тогава беше невъзможно. Така че не можем да сравняваме нещата

# 638
  • Варна
Честно, не мога да разбера за какво е този спор. Горе долу ми прозвуча така, като че ли някой ще се засегне, че не е достатъчно беден.
ММ снощи спа с грейка, защото го втрисаше, но това не му попречи тази вечер в 21:00 да отиде на футбол. 😠😤 А пък за работата ми овъртайма тепърва предстои, защото летния сезон скоро започва, а аз работя в хотел. ММ каза, да не се притеснявам, че ще закъснявам, щели да се оправят. Само да е здрав Елин, ще избутаме 5 месеца.
Снощи пак вдигна 38 Т, чудех се дали може да е от изгореното?

# 639
Възможно е  Peace аз го правя винаги след като съм имала изгаряне/без значение дали съм се изгорила у дома или съм се "препържила" на слънце/.Пантенол спрей е must have за домашната аптечка.

# 640
  • София
Роси, аз не мисля, че някой пише срещу мен. Не ми хареса забележката на Мъхчето, че с това, което написах съм обиждала наши си хора, които са в същото положение.

# 641
Роси.....   Така пък да преиначиш думите ми....имаш талант Wink  Изкара ме сега мен виновна...Ми хубаво, нека е така.Нямам против. А да...и си имам име между другото Simple Smile Даже и лично се запознахме...Но няма значение, нека съм просто една съфорумка.
Тази тема някога беше полезна и хубава за мен. Вече не е ( поне за мен)
Ето защо аз категорично и окончателно не желая да пиша повече тук.  Не мога да бъда някъде , където не мога да се изказвам вече свободно. И където вече не е каквото беше....Нееее, не се правя на жертва, нито на интересна. Аз съм на 38 години и като голяма жена решавам  , че мястото ми вече не е тук.
Бъдете здрави, защото всъщност това е най- важното.
Ще ми се само да помоля повече да не ме споменавате, ако може.....Тъй като ще си изтрия профила, няма да мога да отговарям.

Джине, очаквам те в реалния живот Simple Smile Имаме много да си кажем :-*

# 642
Абе хора, какво ви става!?!?
Айде сега и профили ще трием...то не бе мелодрама, не бе чудо. близначе, ама омръзна ми вече да те увещаваме да не си ходиш - на месец по 5 пъти! Аман вече! Я се дръжте малко по-зряло, моля! Малкките пораснаха и май ви оставят много свободно време, че да мислите  глупости.....

# 643
О, я стига ! Не желая и не съм молила никой да ме увещава ! И не ми казвай да се държа зряло, моля ! Достатъчно зряла съм и ми писна вече да се обеснявам като ученичка. Искам отдавна да се махна от Бг мама и да махна тоя профил, проблем ли е ???   ( като това желание няма нищо общо с юлската тема) Мелодрами ......дрън- дрън. Стига вече, стига ! Един потребител не желае вече да пише , не може ли? Писна ми вече написаното от мен да се тълкува погрешно ! Не желая повече да се обяснявам, сякаш съм на съд. До тук бях, моля ви уважете решението ми .

# 644
Близначе,ти пък си от 10 години във форума и сега реши,че щом не си бременна или майка на бебе,вече няма какво да правиш тук.От Калина до Боян какво прави тук?Форумът е необятен,безкрайно интересен и колоритен.Ако не сме ти интересни може да пишеш в други раздели,но не е нужно чак да си триеш профила или да се сбогуваш с нас.
На мен лично тук ми е...повече от интересно...като дом.Тук с вас съм споделяла какво ли не.Радости,тревоги,глупости,сънища Simple Smile....Да,възникват понякога спорове,но то мяма как.И в живота е така.Не съм оббидила никого(надявам се) и не съм се обидила от никого.Просто по някои теми имаме различни виждания.Аз уважавам чуждото мнение без значение дали съвпада с моето.

Скарлет,не е възможно да ти искат името веднага.Дават ти два дена.На третия(деня на изписването)вече трябва да сте попълнили документите и да сте дали име.

Ахи,майка и син повъзстановиха отношения.Колкото да не късат връзката съвсем.Аз съм приключила там.

Общи условия

Активация на акаунт