Интериорен стил по аматьорски - 32

• 64 206
  • 744
  •   2
Отговори
# 405
  • густо майна Филибето
Titina , и аз не зная какво й се плашиш на тази врата Simple Smile За да те окуража -  малко е за преправаческата тема, но  се справих с  тази 80 годишна врата с пистолета за горещ въздух, шпатула и шлайф (шлайфа е важен Wink) Вярно, голяма играчка беше, всяко улейче е минавано на ръка с шкурка. Светла щеше да е по-красива, но ми е тъмна дограмата.

Скрит текст:

Фасадата ти и така много ми харесва. Simple Smile За стените, може би някакво тъмно маслинено, или тъмно синьо стоманено.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 14:42 от Ljuboznatelna

# 406
С пистолет с топъл въздух определено не става. От специализираните магазини тук съм използвала какво ли не-имат за снемане на бои, фасагени, но комбинацията лал, боя, лак само един препарат я маха, пръскаш и после със шпатулата. Мирише ужасно и където попадне на кожа гори.
Ето я и самата врата, така изглежда сега

http://www.prikachi.com/images/352/7985352h.jpg
Близък поглед
http://www.prikachi.com/images/355/7985355O.jpg
А така изглежда от вътре, където е само лакирана:
http://www.prikachi.com/images/359/7985359n.jpg
Иначе преди да започна работа изчетох цялата преправаческа тема...и куп др блогове.

Novatema, за постигане на този ефект тук имат специални бои (по погрешка боядисахме балконите в в къщата ни в Канада с такива). Всъщност, не по погрешка...а се оказа, че това е лак за тях и т.к беше къстъмс тониран нямаше как да го върнем. И се оказахме с боядисани балкони, огради. Вчера гледам, че не е мръднала боята все още. Това са близо 6 години на абсолютно гадния климат там. Иначе се импрегнираха с едно зеленоо нещо. Предполагам има нещо поли в него, защото консистенцията му е подобна на полимерна. По спомени зелено е мазилито за фумулгация, но няма определено поли ефекта (фумулгацията е за да измрат гадините в дървото-образно казно се къпе в такава баня).
За печките погледнете професионалните печки (това на български), на англ търсете комършъл. Цената е фрапираща, за едно и също нещо разликата е над $5000. Незнайно защо комършъл са с по-ниска цена.

# 407
Права си Титина- такава красота не трябва да се боядисва! Ако бях видяла вратата само отвътре, щеше страшно много да ми хареса, но след като съм я видяла отвънка- никакъв шанс! Определена външната страна  печели! Дано да имаш сили да я оправиш и отвътре!

Блу, момчето, за съжаление няма, как да ти го дам! Много далече ще ти дойде! За твое успокоение, само ще ти кажа, че цените му не бяха хич от най- ниските! За стола на Иймс искаше повече, отколкото струва оригинала, а на мен за една маса ми направи сметчица от 1000 евро и това, защото сме се познавали. Далаверка братче Whistling

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 19:19 от Има ли значение?

# 408
Арчо, какви бетонни стенни панели? Кажи бързоооооо

# 409
Арчо, какви бетонни стенни панели? Кажи бързоооооо

чакам все още оферта от две места - едните панели са полимери и синтетика , а другите чакам един строител да ми каже цена - те са цименто-пясъчни 1:1 + фибри за бетон fibermesh . Като имам повече яснота ще споделя Simple Smile за вторите - би трябвало всеки строител да може да ги направи - въпросът е че е пипкава работа и надали на някой ще му се занимава за малко пари . Би трябвало и фирми които произвеждат бетонови блокчета за огради да могат да ги направят .

edit : допълвам - пратиха ми оферта за панелите - цената за тези които са полимери е 145 лв/м2 . Панелите са с размери 285/130/1cm . за монтаж таксуват по 20 лв/м2 , а извън града в който се намира фирмата искат поне 50м2 поръчка за да я изпълнят . така че blue ако те устройват тези цени мога да ти дам на лично контактите на фирмата , за да не звучи като реклама тук .

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 10:04 от Archo

# 410
  • густо майна Филибето
Titina , голяма красота тази врата. Ама голяма и буквално! Grinning Аз стъргах с това дето се пръска един гардероб с дърворезби. Ползвах домакинско телче . Ама вярно голям зор си беше и ми стигна търпението само за едната вратичка. Сега чакам да се стопли , за да мога да проветрявам и почвам другата. Така че те разбирам защо ти е толкова свидна тази врата Laughing

# 411
Titina, голям труд, обаче е много хубава вратата!

Малко стиймпънк часовник от Ина Дамянова.

Итересна вита стълба от спираловидно разположени дървени трупи.

# 412
  • Отвъд алеята зад шкафа
Интересна стълба, но като я видях ме стегна гърлото- вчера малката падна по нашите стълби, на кълбо до долу, пищейки...не мога да повярвам още, че й няма нищо  Praynig

# 413
Здравейте, бих искала да се включа във вашата дискусия относно сивото в интериора и да ви споделя моето предложение. Дано да помогна на някой Simple Smile

http://prikachi.com/images.php?images/193/7987193o.png

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 15:13 от Elica Peeva

# 414
  • София
Интересна стълба, но като я видях ме стегна гърлото- вчера малката падна по нашите стълби, на кълбо до долу, пищейки...не мога да повярвам още, че й няма нищо  Praynig
У нас единственото падане, по вити стълби, преди два апртамента, го направи каката, наби с опашката, тогава беше на 14, 2 седмици я  боля после. Момчетата (!) никога не са ми падали, въпреки че те само тичат, дори и по стълбите.

# 415
  • Варна
Аз моята опашка точно на стълби съм я чупила. Болиииии.

Здравейте, бих искала да се включа във вашата дискусия относно сивото в интериора и да ви споделя моето предложение. Дано да помогна на някой Simple Smile

http://prikachi.com/images.php?images/193/7987193o.png
Хубаво сиво.

# 416
Титина, кои са разрешените цветове във ващия квартал?

Барба, казват Путин се разхождал по вашето езеро, ако е минал на близо кажи с бебе или без Simple Smile

# 417
Със сигурност синьо не е разрешено.

# 418
Барба, казват Путин се разхождал по вашето езеро, ако е минал на близо кажи с бебе или без Simple Smile
Хаха, тези дни получих много запитвания за Путин и няколко поръчки как да действам. Laughing Но, не, не съм го срещала.

Тук има много богати руснаци с красивите им жени, факт (тези, които са малко по-схватливи, са наистина забележителни, но другите си носят разни смешни и кичозни кожухчета...). Трябва да ви изровя от гугъл мапс една потресаваща вила с гръцки колони и черно-златна ограда, в която съм сигурна, че живее някоя Антония Петрова....

Ето, ще се отвори ли това нещо? Това намерих. На тази снимка не си лични колко големи са всъщност черните копия със златните върхове (оградата), обаче предлага зашеметителен ъгъл към безконечната балюстрада. #Crazy А входът откъм улицата е с масивни бели колони и фронтон. Това е то руска новобогаташка мисъл.
Aх, ето я пак.

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 19:17 от Barbabeau

# 419
  • На брега
Това е то руска новобогаташка мисъл.
Често срещана гледка и по нашето Черноморие!  Sick

Общи условия

Активация на акаунт