Мнения за яслите и яслените групи в ОДЗ-тата в Слатина

• 10 141
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
  • Куциндрел
Пишат се списъци, за да може да се види кое дете ще идва и кое не, ако не е писано в списъка го връщат от сборните групи.
pepina80, говори с директорката по този въпрос. Явно са ви пропуснали със списъка и сега си пробутват номерата. Вземи една бележка от ЛЛ на детето, че е здраво и конците му няма да се отворят и им я занеси. Ако пак измрънкат им кажи - интересно какво ли ще каже директорката по въпроса?!?

# 31
Ами, то моето дете е ходило общо пет дни в края на ноември (в сборна група), но не сме се записвали в никакъв списък и никой не е повдигал въпроса. Сега също не са ми казвали да се записваме, просто предупредиха, че щяло да е "лудница" от деца и нямало да могат да му обърнат специално внимание (те пък щото преди са се скъсали да му обръщат - нали и тогава бяха сборни групи). Иначе ги питах искат ли езикриза. Не искат. Щото не това им е проблема. То ако зависи от тях, ще си държа детето вкъщи докато стане за градина.

# 32
  • Куциндрел
Това Ноември не се брои. Сега тези дни и дните през лятото след Май се броят, защото учителките излизат в отпуска, мисля че е така защото тези дни не се водят учебни.

Пепина, така са по яслите и градините, гледат да си намаляват децата в групата както мога, а и го има и това, че се притесняват за деца след операции или със здравословни проблеми и т.н.

# 33
Сега ме вкара в размисъл за записването в тия сборни групи, няма да се учудя, ако вече е минало. Тоя списък къде се обявява, при директорката ли, при сестрите ли?

# 34
  • Куциндрел
Сега ме вкара в размисъл за записването в тия сборни групи, няма да се учудя, ако вече е минало. Тоя списък къде се обявява, при директорката ли, при сестрите ли?
В самата група го дават.
Говори първо със сестрите, а после при директорката. Peace

# 35
Мерси за съвета. Ще се пробвам в понеделник. В тоя ред на мисли, има ли някоя мама на ясленче от 61одз да сподели имало ли е такъв списък за сборни групи и дали няма да се окаже, че сме изпуснали някакви срокове?

Последна редакция: пт, 18 дек 2015, 18:43 от pepina80

# 36
  • София
Сега видях въпроса ти, pepina80 .
Списъци даваха мисля 2-рата седмица на декември. Аз записах баткото, но той пък се тършна болен и няма да може да им пречи.

Като всяка група си има отделен лист и го дават на родителите сутрин или вечер.
Винаги, особено новите родители, се опитват да ги убеждават какъв кошмар са тия групи само и само да не запишеш детето.
С каката ме бяха научили, че не им се връзвам. С баткото се опитаха и ги застрелях, че тамън ще е с кака си заедно и че ще знам той колко слуша и яде щото каката всичко снася Simple Smile

Сборни групи са за дните 12, 21, 22, 23, 28, 29, 30.
Много е вероятно да ти се запънат обаче за ходенето до края на месеца, понеже не сте в 'списъка'...

Малката няма да ходи до края на месеца едно, че май е здрава и ще слагаме ваксина, едно че тия сборни групи не са за тепърва тръгващо дете.

# 37
Сега видях въпроса ти, pepina80 .
Списъци даваха мисля 2-рата седмица на декември. Аз записах баткото, но той пък се тършна болен и няма да може да им пречи.

Като всяка група си има отделен лист и го дават на родителите сутрин или вечер.
Винаги, особено новите родители, се опитват да ги убеждават какъв кошмар са тия групи само и само да не запишеш детето.
С каката ме бяха научили, че не им се връзвам. С баткото се опитаха и ги застрелях, че тамън ще е с кака си заедно и че ще знам той колко слуша и яде щото каката всичко снася Simple Smile

Сборни групи са за дните 12, 21, 22, 23, 28, 29, 30.
Много е вероятно да ти се запънат обаче за ходенето до края на месеца, понеже не сте в 'списъка'...

Малката няма да ходи до края на месеца едно, че май е здрава и ще слагаме ваксина, едно че тия сборни групи не са за тепърва тръгващо дете.

Благодаря. Ние и без това се отказахме за между празниците, но понеже казаха, че има сестри в отпуск и след Нова година, та се притесних да не би още да са сборни групи и да ни направят проблем. Но от догодина вече няма мърдане, че трябва да се връщам на работа. Може някоя сутрин да се засечем и да се видим - ще ни познаеш по най-силно ревящия момък 😊.
Весели празници на всички, на мамите - спокойствие, а на мъниците - подаръци и усмивки. Но най-вече всички да сме здрави!

# 38
Здравейте!
Моля ако някой все още следи темата и има нова информация да помогне  с мнение. Пуснах нова тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=970235.msg34708516#msg34708516

Общи условия

Активация на акаунт