Re: AVON само за представители - КАМПАНИИ 4 и 5 - Тема 134

• 35 512
  • 492
  •   1
Отговори
# 210
  • о`майна лунна нощ е
ПИБ, ДСК и Уникредит / за последната не съм много сигурна/. Навсякъде срещу лев комисионна. Може и в Изи пей или пощенските клонове.

С дебитна/кредитна карта - може да се направи директно плащане в сайта на представителя. Ако имаш специалната кредитна карта на Ейвън от Райфайзен - без никакви комисионни за плащането е. За останалите карти - отново + 1 лев върху баланса.

Ейвънска кредитна според мен нямаш, защото за издаването й трябва да си стар представител, да си подала искане в банката, да са те одобрили и т.н. А и нямаше да питаш за плащането, ако имаше такава. За това го оставям просто за информация.

# 211
Здравейте момичета! Simple Smile Един глупав въпрос... Продуктите от допълнителната листовка с процента на поръчката ли са или с фиксиран такъв! Никъде не мога да намеря инфо за тях. Ще съм ви благодарна за отговор Simple Smile Хубав и успешен ден на всички Simple Smile

Достигнат процент , освен ако не са упоменати в фокуса някои продукти като такива на фиксиран процент.

# 212
_re_ge Много благодаря Simple Smile

# 213
ПИБ, ДСК и Уникредит / за последната не съм много сигурна/. Навсякъде срещу лев комисионна. Може и в Изи пей или пощенските клонове.

С дебитна/кредитна карта - може да се направи директно плащане в сайта на представителя. Ако имаш специалната кредитна карта на Ейвън от Райфайзен - без никакви комисионни за плащането е. За останалите карти - отново + 1 лев върху баланса.

Ейвънска кредитна според мен нямаш, защото за издаването й трябва да си стар представител, да си подала искане в банката, да са те одобрили и т.н. А и нямаше да питаш за плащането, ако имаше такава. За това го оставям просто за информация.

Много благодаря
Платих на ПИБ

# 214
Здравейте момичета! Току що попаднах съвсем случайно на каталог7 , само че не ми стана ясно от коя националност е - май е Полша...! Надявам се да простите моето невежество....  Embarassed Обещавам за в бъдеще да се опитам да съм по-полезна!!!  Blush
Корицата е същата като този на БГ 7ми.
Приятно разглеждане
  bouquet

# 215
  • София
Корицата е същата като този на БГ 7ми.
То и вътре всичко е същото - почти никаква разлика с нашите.  Tired

# 216
побутвам темата
кампанията започна, за сега единствното нещо което светеше на жълто беше Сета по мотивация. но те тези неща винаги си светят на такъв цвят. Пък и имаме уверението на ейвън, че дори да ги няма наличните артикули ще са подменени с други на същата цена и със същото качество. Което значи примерно пила за пети или клечки за зъби...

# 217
В жълто свети и Т.вода Signature и комплект спирала+молив от 10,90.

# 218
  • Кюстендил

Потвърждавам, за да се знае, че и в УниКредит може да се плати!

# 219
Момичета, взех си от дълготрайните кремообразни сенки, които вървяха със спиралите по 4 лв, но идея си нямам как се ползват. Просто много ми хареса цветът. Дали някоя от вас по-разбиращите ще може да ме светне, че очевидно съм много невежа  Laughing Blush С пръст? С четка?

# 220
  • София
Сенките за очи се нанасят с четка

# 221
Здравейте днес си пуснах поръчката,гланца за представители светеше в жълто но ми е фактуриран.

9220-5 1 Reps program flyer C06-C08 BG
Щe бъдe cъxpaнeнo зa cлeдвaщaтa пopъчкa

това някаква брошурка ли се явява

# 222
  • Русе
Здравейте днес си пуснах поръчката,гланца за представители светеше в жълто но ми е фактуриран.

9220-5 1 Reps program flyer C06-C08 BG
Щe бъдe cъxpaнeнo зa cлeдвaщaтa пopъчкa

това някаква брошурка ли се явява
И аз това щях да питам, виждам, че пише flyer C06-C08 ама не ми е ясно....

# 223
Успешна кампания

# 224
Предполагам е някакъв флаер с мотивация за К06 до К08.
Или някакъв мини бутиков каталог.

Общи условия

Активация на акаунт