Re: AVON само за представители - КАМПАНИИ 4 и 5 - Тема 134

• 35 413
  • 492
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря Simple Smile

# 196

За нищо, нали затова сме тук - да си помагаме!  Wink

# 197
  • София
Получих E-mail, че има налични от мъжките комплекти TTA от К17 ... Най-после :д почти 5 кампании по-късно. Но както се казва - по-добре късно, отколкото никога, хахах Grinning

# 198
  • София
Получих E-mail, че има налични от мъжките комплекти TTA от К17 ... Най-после :д почти 5 кампании по-късно. Но както се казва - по-добре късно, отколкото никога, хахах Grinning
Е сега за какво са ни сега? Аз отдавна го отказах този комплект, още като не дойъде със следващата поръчка

# 199
Здравейте, искам да ви попитам някой има ли го този пръстен заслужала ли си, и толкова ли е жълт, колкото е показан в каталога?

# 200
Betyyyy, имам го и си заслужава парите, които дадох за него (в К3 мисля беше 11,90 лв). Не е чак толкова жълт, за мен е ок. Хубаво стои на слаби пръстчета, на моите стои хубаво ако ползвам само два от пръстените, та си правя най-различни комбинации. Много ми хареса цветенцето бялото, дори се навих да рискувам с един комплект със същото цвете колие и обици, сега в К4 (за съжаление светещ в червено).

# 201
Betyyyy, имам го и си заслужава парите, които дадох за него (в К3 мисля беше 11,90 лв). Не е чак толкова жълт, за мен е ок. Хубаво стои на слаби пръстчета, на моите стои хубаво ако ползвам само два от пръстените, та си правя най-различни комбинации. Много ми хареса цветенцето бялото, дори се навих да рискувам с един комплект със същото цвете колие и обици, сега в К4 (за съжаление светещ в червено).

Благодаря за отговора Simple Smile

# 202

Имам и двете в галерията си снети.

# 203

Имам и двете в галерията си снети.

_re_ge Благодаря много така ми стана вече ясно как изглежда, само искам да те питам кой размер е пръстена и отговаря ли на тези дето са дадени в каталога да се мери?

# 204

_re_ge Благодаря много така ми стана вече ясно как изглежда, само искам да те питам кой размер е пръстена и отговаря ли на тези дето са дадени в каталога да се мери?

Беше ми поръчан най-малкия разнер 6. Дамата има много фини пръсти, аз самата съм с номер 6 и дори 6 малко ми хлаба понякога според фасона на пръстена . тук всичко беше точно!

# 205
Здравейте дами пуснах поръчка преди малко не много голяма тази кампания колкото толкова  Grinning

# 206
Пръстена е страхотен Heart Eyes

# 207
Здравейте момичета! Simple Smile Един глупав въпрос... Продуктите от допълнителната листовка с процента на поръчката ли са или с фиксиран такъв! Никъде не мога да намеря инфо за тях. Ще съм ви благодарна за отговор Simple Smile Хубав и успешен ден на всички Simple Smile

# 208

Беше ми поръчан най-малкия разнер 6. Дамата има много фини пръсти, аз самата съм с номер 6 и дори 6 малко ми хлаба понякога според фасона на пръстена . тук всичко беше точно!

Благодаря Simple Smile

# 209
много глупав въпрос имам
В кои банки мога да платя поръчката си

Общи условия

Активация на акаунт