Re: AVON само за представители - КАМПАНИИ 4 и 5 - Тема 134

• 35 430
  • 492
  •   1
Отговори
# 180
Разбира се, че могат. Офертата е за всички представители   bouquet
  мога ли да попитам каква е тази допълнителна листовка към К5 и всички представители ли я имат или само определени

Ето я тук

https://plus.google.com/u/0/photos/112755161844152358349/albums/ … 28728114848443857

# 181
Разбира се, че могат. Офертата е за всички представители   bouquet
  мога ли да попитам каква е тази допълнителна листовка към К5 и всички представители ли я имат или само определени

Ето я тук

https://plus.google.com/u/0/photos/112755161844152358349/albums/ … 28728114848443857

блягадярь

# 182
  • София
Вече ми омръзна да си играем на "тука има, тука нЕма". Сега пък и озаряващия лосион /или каквото е там/ от предпоследната страница е в червено. Четката за коса си свети в червено също и като прибавим шаблоните, пинсетата и едни очила коита все са си в сиво, не знам колко още да ги чакам.
Взех очилата Anjali от фокуса, но не ги хареса клиентката. Тях пък ще връщам.
Е, оплаках ви се  Laughing 

# 183
едни очила коита все са си в сиво, не знам колко още да ги чакам.

имам списък от поне 6 продукта няма да ви казвам за какви пари става въпрос които светят в сиво от първия ден на кампанията. и нито за секунда не са светнали на зелено - проверявам ги всеки ден.

# 184
  • София
едни очила коита все са си в сиво, не знам колко още да ги чакам.

имам списък от поне 6 продукта няма да ви казвам за какви пари става въпрос които светят в сиво от първия ден на кампанията. и нито за секунда не са светнали на зелено - проверявам ги всеки ден.

Значи аз съм по-добре от теб - моите в сиво са 3 и 2 в червено  и 1 в жълто /сигур и то ще почервенее /.  Между другото, четката за вежди от сиво стана зелено и ми дойде. Та ще чакам до края пък! Напук на Ейв

# 185

Значи аз съм по-добре от теб - моите в сиво са 3 и 2 в червено  и 1 в жълто /сигур и то ще почервенее /.  Между другото, четката за вежди от сиво стана зелено и ми дойде. Та ще чакам до края пък! Напук на Ейв

Римарче, на червено дори не ги споменавам  Joy
Аз съм в чуденка какво ще стане ако позеленее нещо от този списък и то да кажем един ден едното а после след няколко дена другото - да се чудя как мога да пусна само част и да търся с какво да пълня.

абе ейвънска работа... ама циганска !

# 186
  • София

Римарче, на червено дори не ги споменавам  Joy
Аз съм в чуденка какво ще стане ако позеленее нещо от този списък и то да кажем един ден едното а после след няколко дена другото - да се чудя как мога да пусна само част и да търся с какво да пълня.

абе ейвънска работа... ама циганска !

Има още 2-3 дни, аз ще пусна във вторник вечер, каквото има, има. Иди гони куотъри и тем подобни.

# 187
  • София
Узи, получих я сутринта - може да се метне на рамо, но е къса, чантата ще започва много близо до мишницата. Аз лично очаквах да е една идея по-дълга.
Много ти благодаря! Значи ще се въздържа. Аз съм сравнително пълна и тези чанти с твърде къси дръжки са ми неудобни - за да бръкна вътре, трябва да я сваля от рамото.

# 188
 Rolling Eyes Чета за  сиви и червени светофари. Много поръчки пуснах, голям оборот направих, имах само един сив  светофар - пръстен 10 н-р, явно така се е случило, но разбирам недоволството ви.
Може ли отзив за чанта Xena бордо и за стягащото боди от мини брошурата 54,90лв. , не искам да подведа приятелката ....  https://plus.google.com/u/0/photos/112755161844152358349/albums/ … 55161844152358349

# 189
Узи, сваляш от рамото за да бръкнеш, ако въобще си успяла да я метнеш на рамо Simple Smile Ще я връщам. Xena е хубава чанта, среден размер по вместимост. Яко я товаря с книга, таблет и всичко останало, та за два месеца носене ми се скъса дръжката при шева. Отремонтирах си я вкъщи и продължавам да я нося. Цвета е една идея по-кафенеещ от това в каталога.

# 190
Здравейте момичета предната ми поръчка е на стойност 205 лв. колко пурбланка мога да взема на цена 6.99? Аз маркирах 7 и всички ми излизат на ниската цена, но да не стане след фактуриране да съм неприятно изненадана.

# 191
  • София
Здравейте момичета предната ми поръчка е на стойност 205 лв. колко пурбланка мога да взема на цена 6.99? Аз маркирах 7 и всички ми излизат на ниската цена, но да не стане след фактуриране да съм неприятно изненадана.

Според мен-5. Сметката ми е 205/35=5,85

# 192

И аз мисля че можеш да пуснеш 5 броя, но според условието имаш право да пуснеш 20 аромата - това  ще рече по 5 броя от всеки вид.

Тези 7 броя еднакви ли са?

# 193

И аз мисля че можеш да пуснеш 5 броя, но според условието имаш право да пуснеш 20 аромата - това  ще рече по 5 броя от всеки вид.

Не различни са, и аз това се чудя дали само 5 мога да пусна или 20, да не ми ги таксуват накрая на високата цена и клиентките няма да ги искат. Много са им подвеждащи условията на промоциите или аз не ги разбирам Simple Smile

# 194

Не различни са, и аз това се чудя дали само 5 мога да пусна или 20, да не ми ги таксуват накрая на високата цена и клиентките няма да ги искат. Много са им подвеждащи условията на промоциите или аз не ги разбирам Simple Smile

Със сигурност за всеки 35,00лв имаш право да поръчаш по 1 аромат от всеки вид и ще бъдат таксувани на цена 6,99лв   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт