Re: AVON само за представители - КАМПАНИИ 4 и 5 - Тема 134

• 35 434
  • 492
  •   1
Отговори
# 150
Терапия A-F33 с.8 от специалните оферти с условие, моята си дойде на цена 7,49.Всичко ще е наред, винаги е било така- едно при набирането, друго при "Междинната сума" в края на поръчката,точно преди пускането й.

aaaa
това е от предните стра на фикс процент.

Камея беше повече от изчерпателна като обесни че впрегледн на междинната сума всичко си излиза както трябва.
освен ако няма грешка заложена в самата система. както писха май намен Спа измиващото с женшен ми беше на каталожна цена 8,90. след разговор с кол-центъра ми го коригираха. Терапията за нокти сперлен ефект също ми сислизаще на по-висока ценан но в фактурата вече всичко беше коригирано.

ако има някаква грешка винаги търси координатор.
Не се подвеждай по приказките наоколо ти , че ейвън греши и няма възможност за корекция ако има допусната грешка. има. дори и ти сгрешиш също си има начин за връщане на продукт на различни принципи залегнали в  правилата за защита на потребителите.

# 151
Терапия A-F33 с.8 от специалните оферти с условие, моята си дойде на цена 7,49.Всичко ще е наред, винаги е било така- едно при набирането, друго при "Междинната сума" в края на поръчката,точно преди пускането й.
Дано, че все още ми седи 25 лв. Но здраве да
Мерси много за разяснения

# 152
  • Бургас
Къде седи?Във фактурата ли?

# 153
Къде седи?Във фактурата ли?
Задържана за крефит чек
Други неща в комбинация две за 7,90 също са с реални цени 4.90.
Предполагам, че утре ще е ик. Пуснах поръчкста скед 18ч

Много ви благодаря, че така ми разяснявате

# 154
  • Бургас
За да ти е задържана на кредит чек,значи имаш забавено или ненаправено предишно плащане.

# 155
За да ти е задържана на кредит чек,значи имаш забавено или ненаправено предишно плащане.

или две поръчки пуснати една след друга в рамките на по-малко от час.

задържана на кредит чек означва че няма да мръдне докато не направиш нещо.
- ако има грешка трябва да се обадиш.
- ако имаш просроченоплащане трябва да платиш.
- ако имаш дублаж на поръчка трябва да анулираш дублажа или да потвърдищ че имаш втора важеща поръчка пусната скоро след първата.

# 156
  • Бургас

Да това го пропуснах...но пък тя каза,че и е първа поръчка.

# 157

- ако имаш дублаж на поръчка трябва да анулираш дублажа или да потвърдищ че имаш втора важеща поръчка пусната скоро след първата.

Първа поръчка ми е.
Утре ще звъня..
Мерси

# 158
  • София

Първа поръчка ми е.
Утре ще звъня..
Мерси

Голяма ли е поръчката? Ако надвишаваш кредитния си лимит също я задържат. В този случай за да ти пуснат поръчката трябва предварително да внесеш сумата, с която надвишаваш лимита, по сметката на Ейвън.

# 159
  • Кюстендил
Вчера ми се обади моя позната представителка, да ме попита дали имам нужда от брошури, защото нейна позната представител сбъркала и поръчала 41 бр. /но така и на нея не й е станало ясно дали единични бр. или брой комплекти/ и се опитва да ги разкачи сега  ooooh!.
Казах й да звъни на координаторката си /която м/у другата е и моя се оказа/, тя ми отговори, че са я потърсили, но тя е отговорила, че не може да ги върне... #Crazy
Лично аз съм връщала брошури, защото се е случвала да поръчам за свършващата кампания вместо новата и не е имало проблем.
Посъветвах я да звъни на КОЛ-център, но момичето било посъветвано от там да търси координатор.
Казах й да не отстъпва и да звъни пак. Не знам как са се развили нещата, но съм потресена просто. ooooh!

# 160
Да дам отчет.
Имало проблем с регистрацията
Сега е ок, фактурирана, но 2 мостри на парфюми са отпаднали та сумата ми е 73 лв и не получавам новия парфюм. Малко ме е яд, но като за първи път съм доволна.
Ще пиша като дойдат нещата. Макар, че няма с какво да ви очаровам

# 161
Да дам отчет.
Имало проблем с регистрацията
Сега е ок, фактурирана, но 2 мостри на парфюми са отпаднали та сумата ми е 73 лв и не получавам новия парфюм. Малко ме е яд, но като за първи път съм доволна.
Ще пиша като дойдат нещата. Макар, че няма с какво да ви очаровам

Как така отпаднали !!!
Нама такова нещо ев Ейвън като отпадане. Има сив и червен светофар. В двата се процедира по различен наична и двата защитават интересите ти.  

има нещо което не са ти обеснили или ти не си разбрала. Не може така лесно да се примиряваш с факта че изведнъж вместо 80 са станали 73 и си пропускаш парфюма с гланца. В крайна сметка ако е ейвънска грешка ще ти помогнем да докажеш правотата си. ако ти си сгрешила ще те научм как да не се случва отново.

Лично аз съм връщала брошури, защото се е случвала да поръчам за свършващата кампания вместо новата и не е имало проблем.
Посъветвах я да звъни на КОЛ-център, но момичето било посъветвано от там да търси координатор.
Казах й да не отстъпва и да звъни пак. Не знам как са се развили нещата, но съм потресена просто. ooooh!

ами как са се развили - то е ясно - ако представителката е тип деликатна ще си остане  с 41 комплекта каталози. Наемниците на ейвън ( повечето  координатори зонални , не включвам теб!)работят на този принцип прецакай този който работи за теб. Аз още си спомням как с Астила двете с две умни глави не можахме да върнем един сгрешен продукт. От к-л центъра ни моткат едно, координаторката й друго. абе имаме още доста примери в темата на така "ухапани" .

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 16:15 от _re_ge

# 162
Моя е грешката, ма я видях късно.
Да ми е за урок.
Едната мостра светеше сиво и я махнах и зцирввих да сложа друга и така.
Нищо, следващия път

# 163

Ох, това е най-лошия вариант.
Както тук се смеем на един бисер сътворен от една прекрасна дама от темата -  аритметиката му е майката при ейвън не козметиката !

# 164
  • София
Моя е грешката, ма я видях късно.
Бързо-бързо ще се отракаш  Mr. Green
Добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт