Re: AVON само за представители - КАМПАНИИ 4 и 5 - Тема 134

• 35 577
  • 492
  •   1
Отговори
# 225
Флаерът е за мотивационна програма. През 2 от 3-те кампании, ако направиш поръчка във всяка по 50 лв. си избираш  к-т кремове от различни серии или пур бланка на някаква символична цена. При 110 лв. в 2 от 3 кампании избираш между различни парфюми, крем аню и нещо друго, отново символична цена. При 3 от 3 кампании и общо за трите 720 лв. / за сумата не съм сигурна/, избираш напълно безплатно между различни к-ти , включващи - черна рокля+ бижута, часовник + бижута, 2 вида чанти + бижута. Може да се възползваш от всяко ниво. Вчера това казаха на конференцията. Ще има и някакви клипчета в сайта за новия крем, след като ги изгледаш и ако отговориш правилно на въпросника получаваш подарък.

# 226
Момичета, тази мотивация за гланца + парфюма за всички представители ли била, помислих, че  е за нови, сякаш така прочетох на брошурката и някой също го коментираше тук? И днес получих смс, че мога да поръчам ииии супер ме хвана яд, пуснах поръчка вчера, изтървах кирията. Че и си хвърлих флайера да прочета пак, нищо не може да се направи като е фактурирана, нали? Ама и това е странното, че и в профила ми не излиза тази мотивация.

# 227
Момичета, тази мотивация за гланца + парфюма за всички представители ли била, ... Ама и това е странното, че и в профила ми не излиза тази мотивация.

Да за всички представители. Мотивационната програма е качена тук в темата на стр 13 от Re_Ge - http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHM6Ly9wbHVzLmdvb2dsZS5jb2 … tc2czMDQyOTYyNg==

# 228
Пууууу, ще го преживея някак  Rolling Eyes С повече късмет, ако успея да посъбера нещичко Simple Smile))) А в профила на Онлайн оферти за потребители, май не са сменени офертите или е бъркам, сякаш са същите от миналата кампания.

# 229
Пууууу, ще го преживея някак  Rolling Eyes С повече късмет, ако успея да посъбера нещичко Simple Smile))) А в профила на Онлайн оферти за потребители, май не са сменени офертите или е бъркам, сякаш са същите от миналата кампания.

Успех за следваща поръчка!   bouquet 

И при мен е така - он-лайн офертите не са обновени /стоят си същите от предходната кампания, но продуктите не могат да се поръчват/

# 230
Тъкмо обмислям схеми за друга поръчка, дано да се получи, все пак кой отказва подаръци  Joy

# 231
  • София
Преди като пусках поръчка ми излизаха и "специални интернет предложения", които бяха само за представители.

Като въведа кодовете, следващата страница е с демо продукти и на следващата се появяваха тези предложения. Гледам, от 1-2 кампании са ги махнали и май няма да ги пускат отново  Grinning
Жалко, че пак ни режат нещо.. Пък и  пуснаха наистина добри и изкушаващи оферти, редовно си поръчвах, особено като почна да ги разгеждам  Grinning

# 232
То не стига че специални интернет предложения няма, но сега остава и он-лайн офертите за потребители да изчезнат... И все пак тайничко се надявам тези дни да се появи нещо изгодно  Praynig

# 233
И аз се надявам да има оферти и да е нещо интересно.

# 234
Здравейте! Една клиентка ми върна фон дьо тен, защото не и харесва цвета. Има ли вариант да го върна? От серията LUXE е.

# 235
Здравейте! Една клиентка ми върна фон дьо тен, защото не и харесва цвета. Има ли вариант да го върна? От серията LUXE е.

поначало въпросът е от сложните. Този ФДТ има мостри и не може да се върне с мотив- неподходящ цвят. ако е неотворен и неопитван в рамките на 7 дена от датата на получаването на кашона може да бъде върнат по закона за защита на потребителите. Иначе и там отпада. ако обаче клиентката  ти си вземе бележка от личния лекар че има алергия от този ФДт всичко ще е наред и това ще е достатъчен мотив за връщане на продукта.

# 236
Благодаря много за информацията. Сега всичко зависи от координатора.поръчката съм я взела в сряда, така че може и да се включа в седемдневния срок. Ако беше парфюм щеше да се продаде, но то фон дьо тен. При мен няма продаване.

# 237
Благодаря много за информацията. Сега всичко зависи от координатора.поръчката съм я взела в сряда, така че може и да се включа в седемдневния срок. Ако беше парфюм щеше да се продаде, но то фон дьо тен. При мен няма продаване.

Ако е опитван седемдневиния срок не е опция. За такова извиние продукта трябва да е неотварян ако е тип запечатан.

# 238
Утре ще го видя, но мисля, че не беше запечатан и се виждаше самото шише, като се отвори кутията.

# 239
момичета здравей те искам да попитам  някои пробвал ли е гел пяна на планет спа за почистване на лице

Общи условия

Активация на акаунт