Детски градини Варна - прием 2015

• 66 239
  • 580
  •   1
Отговори
# 225
Привет! Има ли вариант онлайн да разбера, за определена ЦДГ, колко деца кандидатстват?

# 226
Привет! Има ли вариант онлайн да разбера, за определена ЦДГ, колко деца кандидатстват?

https://gradini-varna.com/informaciya/broya-na-grupite-i-mestata-v-dz

# 227
Здравейте, искам да попитам  за  мнение от  филиала на ОДЗ№2 - Жирафче. Има ли извън класни форми на работа с децата какви са и  към коя фирма са? Ако има мами, които деца са  там вече моля да споделят  мнение.

# 228

Няма вариант. Ще разбереш в деня на класирането - в началото на списъка ще са приетите например 30 деца, а от последния пореден номер на децата ще разбереш колко са били кандидатстващите - примерно 190.
Влез в сайта и разгледай по-стари класирания.

# 229
Здравейте! Живеем в кв. Чайка и искам да се ориентирам за детските градини в района. В заявлението мисля да посоча "Ален мак", "Чайка" (за съжаление разбрах, че в основния ми фаворит - филиал "Бисерче" няма да има прием за 1-ва група) и "Калина Малина. Но за "Мечо Пух" много се чудя. На удобно място ми е, но дворът й, макар и голям, е страшно запуснат и по всичко личи, че в него не играят деца (а не съм и виждала). Някой от вас дали има повече информация за тази градина? Нещото, на което най-много държа е дъщеря ми да прекарва достатъчно време в игри на въздух, а не да я прибирам вечер озверяла и тепърва да й изразходвам енергията.

# 230
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз лично съм забелязала,че особенно първа група децата не ги извеждат много навън.Есента времето беше прекрасно,а нашите да се излизали най-много пет пъти.Много зависи от учителките според мен.

# 231
Моля за отзиви за ОДЗ 13 детска радост

# 232
ice_sparky, много добро изказване. и аз искам така да бъде с изразходена енергия. Иначе не съм на ясно с въпросите ви за съответните заведения.

# 233
  • Варна
Дъщеря ми беше в Мечо Пух. Целия им випуск завърши с много високи резултати. Подготовката за първи клас беше много добра. Само суперлативи относно обучението. Но, базата е ужасна. Ние тогава купувахме изцяло ново обзавеждане като шкафчета, маси,  бюро, столчета, климатик, щори..... И какво ли не още. Сега съм я писала като второ желание, не се пада същата група като на кака и. Но групите, които ще имат прием също умам много добри отзиви за госпожите. За мен това е важно.

# 234
 Здравейте!
Имам фирма, която е създадена тази година месец март. Не мога да представя заверено копие от годишна данъчна декларация по член 50 или 92 от ЗДДФЛ за предходната календарна година. Какъв документ да представя при подаването на документи за детска градина?
Мерси предварително Simple Smile

# 235
Здравейте, някой може ли да сподели мнението за ЦДГ "Ален Мак" в Чайка. Интересуват ме условията в масови групи, дали са същите като в санаториални групи, и изобщо базата им, учителки и т.н. Благодаря.

# 236
  • Варна
Днес подадох документите за детска градина , относно бележката за задължения от данъчното , не ми беше нужна всичко проверяват онлайн -  здравен статус и задължения към общината , взеха само моята служебна бележка  , тази на съпруга ми ми я върнаха тъй като аз подавам документите, за  около 15 минутки и бях готова . Успех на всички и дано всички дечица да  ги приемат с първо желание  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Сигурна ли си в това, което казваш за удостоверението за данъците, защото в сайта си стои като един от задължителните документи, не е премахнато изискването, а гледам че добре си го ъпдейтват сайта?  newsm78

Аз звънях да питам и казаха, че удостоверението за данъци не е задължително при подаване на документите, но задължително при записване.

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 15:16 от fufi_7

# 237
  • Варна
Това са глупости някакви... значи при подаване могат да проверят онлайн, обаче при записване - не Crazy

# 238
  • Варна
Не знам, не коментирам глупости или не са, но така ми отговориха от Морска звездица. По-добре питайте сега, че да не настане паника при записването, ако решат да искат, а вие нямате.

# 239
Значи принципа на записване на децата е следния: Класирането се извършва на принципа на случайните числа. Приемът се осъществява за всички заявления за дадена възрастова група, посочили детско заведение със свободни места. За всяко дете бива изтеглено уникално случайно число от 0 до 9999.  Класира се - по големина на случайното число (по-голямото случайно число бива класирано първо) Т.е. колкото по малко число ви се падне толкова е по-малък шанса да Ви приемат!!!!Затова как да го обясня: ако дадена градина има 30 свободни места и към 28, 29 място се стига до 4519 примерно казвам а вашето е 4521 сте вътре, но ако сте записали градина в която има масово кандидастване и малко места примерно 20 то 18, 19 място вече ще са с номера 4900 и вие не може да се запишете и отивате някоя си резерва примерно. Затова е много важно да ви се падне високо число.

А за предимствата няма точки има си основание за предимство дали има сестра или брат, дали е с един родител или пък са близнаци. Там ако твоето число е 4521 а на детето с предимство е 2300 ще влези преди това число нищо че е по ниско!!
Нещо влияе ли на случайното число. Как да имаме по-голямо? Или наистина е случайно?

Общи условия

Активация на акаунт