Детски градини Варна - прием 2015

• 66 239
  • 580
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Не знам, не коментирам глупости или не са, но така ми отговориха от Морска звездица. По-добре питайте сега, че да не настане паника при записването, ако решат да искат, а вие нямате.
Да, разбирам, просто явно и те не са наясно... На едно място казват едно, на друго - различно... Както винаги кашата е пълна.

Alya-lya,
щом се нарича Случайно число, значи е или поне би трябвало да бъде случайно Wink Т.е. нищо да не му влияе. Томбола - каквото ти се падне, такова. Уж.

# 241
Днес ходих да подам документите и не са ми искали бележка за данъците. Питах при записване други документи ще трябва ли да нося и ми казаха "Не". Подавах документите в ЦДГ Христо Ботев. Само че ми направи впечатление, че в заявлението пише че бащата има постоянен адрес във Варна, а това не е така ама и не са ме питали дали има или няма. Документите ги подавам от мое име и не би трябвало да има значение бащата с какъв адрес е, но дали се води за грешка и трябва да ходя да го коригират или не е проблем и така да си остане ?

# 242
  • Варна
Най отдолу на заявлението пише, че адреса за другия родител излиза от програмата и нещо такова да не му обръщаме внимание. Беше подчертано и при мен имаше разминаване, за това се зачетох.

# 243
Здравейте! Живеем в кв. Чайка и искам да се ориентирам за детските градини в района. В заявлението мисля да посоча "Ален мак", "Чайка" (за съжаление разбрах, че в основния ми фаворит - филиал "Бисерче" няма да има прием за 1-ва група) и "Калина Малина. Но за "Мечо Пух" много се чудя. На удобно място ми е, но дворът й, макар и голям, е страшно запуснат и по всичко личи, че в него не играят деца (а не съм и виждала). Някой от вас дали има повече информация за тази градина? Нещото, на което най-много държа е дъщеря ми да прекарва достатъчно време в игри на въздух, а не да я прибирам вечер озверяла и тепърва да й изразходвам енергията.

Здравейте,
позволявам си една препоръка във връзка с игрите навън.
Ако имате вариант да водите детето до Златните, идете да видите СДГ ,,Горски кът,,.
Градината е в гората, далеч от трафик и шум. Въздуха е ,,горски,,  Wink Децата се извеждат всекидевно, през лятото дори закусват и обядват на терасата на градината, пак на въздух. При хубаво време в петъчните дни групата на моя син е на поход в гората.
В групата има деца и от кв.,,Чайка,, затова пиша.
Някои приятелки въобще не знаеха, че има такава държавна градина на Златни пясъци.
И последно, да не прекаля, децата имат и осигурена вечеря там. И могат да се вземат вечер и по-късно от другите градини, което за мен като работеща на нефиксирано работно време си е фактор.

# 244
Еха, че хубаво звучи това!

# 245
Извинявайте за въпроса, но до кога темата ще се разводнява с едни и същи въпроси, а когато се пита по същество никой да не отговаря?!?

Последните 4-5 страници се коментира предимно набора от документи. Ами влезте в сайта на Обшината и си прочетете подробно преди да питате! Трябва да се подготвят 3-4 неща и само това се дъвче.

На молба от родители за отзиви и/или инфо за определени градини никой не отговаря.
Мен примерно ме интересуват градините в кв. Чайка. Моля споделете!

# 246
И мен живо ме интересуват градините в кв."Чайка" и най-вече, ако някой има отзиви за ЦДГ "Гълъбче", която е в кв."Левски". За последната чувам много противоречиви мнения и много ще се радвам, ако някой ми отговори. Благодаря предварително!

# 247
.AVA. , питането ти по същество не може да получи еднозначен отговор, защото е в сферата на градския фолклор. Отзивите на родителите за градините за индивидуални. И аз бях чувала хвалебствия големи за Гълъбче, но онзи ден чух обратното - никаква работа с децата, наброяват 38 в една група -съответно едно дете ще бъде отписано оттам и записано на предучилищна в училище. Това конкретно.
Ако чуеш обаче, че в ОДЗ Чайка влизат само връзкарите - това е вярно Simple Smile По-добре не я пиши като първо желание  Simple Smile

Темите по приема обикновено обсъждат приема и неяснотите с документите. Вярно, че никой не чете дори 2-3 поста назад.
Винаги е имало и теми с отзиви за детските градини. Но не очаквай тук да прочетеш обективното положение в тях. По-добре намери информация от познати, от първа ръка.  Peace

# 248
Колебая се коя детска градина да посоча като по- предно желание - "Ален Мак" или "Калина Малина" в Чайка, и двете имат басейн, нов корпус, и много различни допълнителни занимания, някой има ли отзиви коя е по - добра?

# 249
Привет! Дали ще има места за всички дечица набор 2012? Thinking В понеделник в края на деня са били подадени 1630 заявления за прием. Остават малко над 600 свободни места...

# 250
  • Варна
Аз още не съм подала... Утре вече отивам.

# 251
Освен,че  тук,явно,само се чете или се задават въпроси,искам да попитам:На -8.05 подават ли се документи,или е до 07.05 включително.И кога е точно класирането?Благодаря Peace

# 252
  • На брега на морето
Мисля че приемът на документи е включително до 8.5. аз ще съм от последните, но ще ходя на 7. 5  Simple Smile

# 253
Мисля че приемът на документи е включително до 8.5. аз ще съм от последните, но ще ходя на 7. 5  Simple Smile

В такъв случай,кога ще  е класирането? Rolling Eyes

# 254
обявянето на класирането трябва да бъде 31/05 - 01,06, но едното е неделя и ще се разбере в последствие. Но някъде там.

Общи условия

Активация на акаунт