Детски градини Варна - прием 2015

• 66 239
  • 580
  •   1
Отговори
# 255
обявянето на класирането трябва да бъде 31/05 - 01,06, но едното е неделя и ще се разбере в последствие. Но някъде там.

Благодаря за информацията! Peace

# 256
Мисля че приемът на документи е включително до 8.5. аз ще съм от последните, но ще ходя на 7. 5  Simple Smile

В такъв случай,кога ще  е класирането? Rolling Eyes

дано не е грешна информацията ми ,но ми казаха че класирането ще е на 29.05

# 257
На 29-ти ще излезе класирането. Последният ден за пподаване на документи е 8-ми май.

# 258
На 29-ти ще излезе класирането. Последният ден за пподаване на документи е 8-ми май.

т.е на 29.05,ще можем да проверим в сайта на общината,така ли?

# 259
  • Някъде там

Е как пък разбра, че на 29.05 ще е класирането??? На 31.05 е обявено сайта и тъй като е в неделя най-вероятно на 01.06 ще излязат резултатите!!!

# 260
  • Варна

Е как пък разбра, че на 29.05 ще е класирането??? На 31.05 е обявено сайта и тъй като е в неделя най-вероятно на 01.06 ще излязат резултатите!!!
И на мен ми казаха, че на 29-ти ще излезе класирането, така че не мога да разбера какво толкова има да се възмущаваш и да се караш!!! Ти подаде ли документи? Какво ти казаха като ги подаде?? То в сайта пише също, че се подават документи до 10-ти, ама не е вярно. А на другия много умен въпрос по-нагоре- дали на  8-ми или на 7-ми последно се подавало- ами като се обяви срок "до ...дата" значи до тази дата включително, елементарно е.
Много питате всички, а като ви се отговори- не било така  ooooh!

# 261
  • Варна

Е как пък разбра, че на 29.05 ще е класирането???

Е как да е разбрала? Така са казали! И на мен директорката на Моряче ми каза, че класирането ще бъде на 29 май! Разбрахме вече, че информацията в сайта не се актуализира кой знае колко навреме Mr. Green

# 262
Привет! На мен също ми казаха, че класирането ще е на 29.05.15

# 263
И от Христо Ботев ми казаха че класирането е на 29ти и не ми е хрумвало да се съмнявам. Ама няма да се изненадам и да има промени в последния момент и да чакаме до 1ви

# 264

И на мен ми казаха, че на 29-ти ще излезе класирането, така че не мога да разбера какво толкова има да се възмущаваш и да се караш!!! Ти подаде ли документи? Какво ти казаха като ги подаде?? То в сайта пише също, че се подават документи до 10-ти, ама не е вярно. А на другия много умен въпрос по-нагоре- дали на  8-ми или на 7-ми последно се подавало- ами като се обяви срок "до ...дата" значи до тази дата включително, елементарно е.
Много питате всички, а като ви се отговори- не било така  ooooh!

Ама,защо така нервно  ми пишете г-жо.Успокойте се малко де..... Та за "умния ми въпрос"-не съм казала.че  е умен,просто попитах,дали датата 08.05. е включително...По спокойно,можеше да ми напишете.Не се ядосвайте-руса съм Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 265

Едно птиченце ми каза!
На мен лично ми е все едно дали ще ги обявят в петък или в понеделник. Нищо няма да се промени. Иначе в сайта пише и бележка за данъците да си носим. Ти носи ли?! Аз не! Ама може и на 31- ви неделя да се събере комисия в общината и да тегли жребия. Незнам.

# 266
  • Някъде там

Ти хапченцата пили ги?  Mr. Green Моето дете е прието още миналата година казах, че съм тук да помагам за инфо, когато се подаваха документи  Peace

sky* Извинявам се ако съм прозвучала грубо  Hug Не е било с такава цел  Peace

# 267
Спокойно, бе, хора.  Peace
Правилата в сайта наистина са писани отдавна и дори от Общината не си правят вече труда да допълват необходимите корекции. Всичко това, което коментираме трябваше да бъде публикувано в сайта в раздел новини, но не би. Просто там от високото държат положението в пълно неведение.
Ето, утре ще изскочи кмета и ще каже на уважаемите гласоподаватели, че е осигурил 2328 места и е решил проблема, защото подадените документи били 1999 (примерно). Да, ама гласоподвателите, които мислят най-малко ще се запитат верни ли са тези цифри!  Laughing

Късмет на всички! Видно е, места има, но подозирам, че деца в Одесос и Приморски може и да не се докопат до място.

# 268
Според моето скромно мненение докато се обявяват групи от по 30 деца, проблемът остава нерешен.

# 269
Новини

08.05.2015

Класирането за яслена група родени 2013/2014 г. и за първа група, родени през 2012 г. ще се осъществи на 29.05.2015 г.

Това е от сайта на общината.

Общи условия

Активация на акаунт