Детски градини Варна - прием 2015

• 66 239
  • 580
  •   1
Отговори
# 270
Според моето скромно мненение докато се обявяват групи от по 30 деца, проблемът остава нерешен.
И на това имат готов отговор - в соца групите били по 35-40 деца, защото майките изработвали петилетките, така че 30 и няколко деца изобщо не били проблем. Нищо, че спят по земята или в чаршафите на децата от съседната група  Mr. Green

# 271
Честно казано и набор 2007 бяха 36 деца, което не прави работата с толкова деца лесна. А и нуждите на децата не се изчерпват с легло за сън и купа за храна. Ама то това хич не я интересува общината, защото не може да се опише с цифри в статистика.

# 272
Здравейте! Все още не са обявили броят на подалите заявления за ДГ... Любопитно ми е!

# 273
  • На брега на морето
Все пак и вчера се подаваха, така че може би не са отразени изцяло.

Успех на всички, дано за всички дечица има места.  Praynig

# 274
  • UK
Здравейте,

още ние рано за градина, но искам да попитам отзиви за ДГ, която се намира пред входа на Руското у-ще? Дори незнам, как се казва, странно но не видях отникъде табела newsm78 Освен, да вляза и да попитам Mr. Green знаете ли как стои там въпроса с приема, учителите, от които сте доволни също представлява интерес за мен, както и самата база  bouquet

# 275
http://www.moreto.net/novini.php?n=288746                   ето нещо ,което ако е достоверно ще зарадва много мами,а прибавям и  това от страницата на общината     http://www.varna.bg/bg/articles/8771/%D0%9A%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1 … D0%BD%D0%B0_.html

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 16:20 от is_mams

# 276
Здравейте,

още ние рано за градина, но искам да попитам отзиви за ДГ, която се намира пред входа на Руското у-ще? Дори незнам, как се казва, странно но не видях отникъде табела newsm78 Освен, да вляза и да попитам Mr. Green знаете ли как стои там въпроса с приема, учителите, от които сте доволни също представлява интерес за мен, както и самата база  bouquet

Тя не  е ли Зайо Байо?Не съм в него район,но мисля,че  е тя.Входът и е с/у Църквата.За нея ли става въпрос? Rolling Eyes

# 277
  • UK
Здравейте,

Тя не  е ли Зайо Байо?Не съм в него район,но мисля,че  е тя.Входът и е с/у Църквата.За нея ли става въпрос? Rolling Eyes

Да, точно срещу нея е, благодаря много   bouquet А отзиви имате ли някакви затам?

# 278
Здравейте,

Да, точно срещу нея е, благодаря много   bouquet А отзиви имате ли някакви затам?

Не съм в него район,и нямам представа!Ако някоя мама,са  в същата,нека пише Peace

# 279
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Градината,която уж наричате,че е срещу Св. Петка църквата не функционира.Там се помещават предучилищната на Руското у-ще.Още от миналата година не функционира.И аз,като подавах миналата пролет се засилих в сградата и останах супер изненадана.

# 280
  • UK
Градината,която уж наричате,че е срещу Св. Петка църквата не функционира.Там се помещават предучилищната на Руското у-ще.Още от миналата година не функционира.И аз,като подавах миналата пролет се засилих в сградата и останах супер изненадана.

Ето защо въпросното здание няма табела Laughing А защо да я наричаме "уж" срещу църквата, неразбрах, т.к тя е точно там позиционирана newsm78
А в района, къде има ДГ тогава? Вие в коя сте  bouquet

# 281
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Значи принципно ние живеем срещу АГ-то,много кофти район се водим според мен.Първия вариант е в района на КАТ,Колхозния пазар,после Лятно Тракия,Адвокатската градинка и градината до ФК-то.Не им пиша имената защото не ги знам.Иначе ние сме в Слънчева дъга.

# 282
  • UK
iv.elina благодаря  bouquet Аз съм в хубав район, поне за мен, само дето в него ДГ са кът Laughing

# 283
Значи принципно ние живеем срещу АГ-то,много кофти район се водим според мен.Първия вариант е в района на КАТ,Колхозния пазар,после Лятно Тракия,Адвокатската градинка и градината до ФК-то.Не им пиша имената защото не ги знам.Иначе ние сме в Слънчева дъга.

А Ян Бибиян не ви ли е удобна?/зад АГ/

# 284
  • Някъде там

А Ян Бибиян не ви ли е удобна?/зад АГ/

Ян бибиян е в район Приморски!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт