Детски градини Варна - прием 2015

• 66 239
  • 580
  •   1
Отговори
# 285
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Точно така,супер ни е удобна,един булевард пресичам,ноооооооооо,както и да е.Ние се спасихме.Успех на тазгодишните.Аз,като знам какво преживях на дена на тегленето на томболата.Не го пожелавам на никой.

# 286
Капризче, аз съм ти съседка, но на "Отец Паисий" живея, и ме е яд с това райониране, че не можем нито за "Ян Бибиян", нито за ОДЗ-тата там да кандидатстваме. В този Одесос е плачевно и тази година. Голямата ми дъщеря беше във филиала на "Звездичка" - сградата в двора на Руско училище, и когато сградите преминаха към Руското остана заварено положение, и така на късмет влезе там да учи. Поне за училище да не мисля и за малката Simple Smile А за градина не се надявам, тъй като пуснах само за две с 30 и 40 места, и по-скоро ще ходи на частна градина. Успех на всички!

# 287
Значи принципно ние живеем срещу АГ-то,много кофти район се водим според мен.Първия вариант е в района на КАТ,Колхозния пазар,после Лятно Тракия,Адвокатската градинка и градината до ФК-то.Не им пиша имената защото не ги знам.Иначе ние сме в Слънчева дъга.

А Ян Бибиян не ви ли е удобна?/зад АГ/

Ян бибиян е в район Приморски!  Peace

Странно. И Слънчева дъга е в район Приморски!

# 288
  • Някъде там
Капризче, аз съм ти съседка, но на "Отец Паисий" живея, и ме е яд с това райониране, че не можем нито за "Ян Бибиян", нито за ОДЗ-тата там да кандидатстваме. В този Одесос е плачевно и тази година. Голямата ми дъщеря беше във филиала на "Звездичка" - сградата в двора на Руско училище, и когато сградите преминаха към Руското остана заварено положение, и така на късмет влезе там да учи. Поне за училище да не мисля и за малката Simple Smile А за градина не се надявам, тъй като пуснах само за две с 30 и 40 места, и по-скоро ще ходи на частна градина. Успех на всички!

nadja_r Аз съм в район Приморски  Hug  Наистина е мноо плачевно положението в район Одесос, даже и с яслите е много зле . Май само една или две ясли има там!!!  Peace

# 289
  • Варна
Така е, и освен че няма места самите те са с кофти местоположение. На мен ми е по-удобно да хвана автобуса и да ида в Младост, отколкото да ходя пеш до яслите и градините в Одесос.

# 290
  • UK

Аз преди няколко постта, тъкмо се опитвах да разбера за тази ДГ "Звездичка", тя, все още ли, съществува? Питам защото се спомена, че в  сградите се помещава предучилищната на Руското у-ще newsm78
Аз, за там, се бях засилила иначе, ние сме в Приморски, но аз и тук не виждам голям избор или незнам, изобщо, къде има ДГ?
Знам за новата "Жиравче" зад Пикадили Чатадлджа, но тя, ми е много далече, другата, също не ми  е кой знае, колко близко зад пазар Чаталджа, тази, която споменавате "Ян бибиян" до Пикадили ц-р също ми е далече, да има ДГ до у-ще "Кирил и Методий"  newsm78 не ми е известно?

# 291

Аз преди няколко постта, тъкмо се опитвах да разбера за тази ДГ "Звездичка", тя, все още ли, съществува? Питам защото се спомена, че в  сградите се помещава предучилищната на Руското у-ще newsm78
Аз, за там, се бях засилила иначе, ние сме в Приморски, но аз и тук не виждам голям избор или незнам, изобщо, къде има ДГ?
Знам за новата "Жиравче" зад Пикадили Чатадлджа, но тя, ми е много далече, другата, също не ми  е кой знае, колко близко зад пазар Чаталджа, тази, която споменавате "Ян бибиян" до Пикадили ц-р също ми е далече, да има ДГ до у-ще "Кирил и Методий"  newsm78 не ми е известно?

По-добре е положението от колкото в Одесос. Там освен, че няма достатъчно градини, но и съществуващите не са в цветущо състояние. Особено филиалите на Слънчо...Жирафче изобщо няма прием на 1ви групи до колкото знам.
И аз искам като изляза от входа и градината да ми е на една крачка, но не става за съжаление. Само да ни приемат ще мислим схеми за водене и вземане, защото нито една градина не е достатъчно близо.

# 292
В Одесос си е направо плачевно, района е много голям, а градините и яслите съвсем малко и ОДЗ има само едно и то е на майната си почти в махалата. Тази година навсякъде имало повече места отколкото заявления само в Одесос 82 деца остават без място в градината със сигурност, това си е целия прием в Христо Ботев например. Явно имат нужда от поне още една градина, но набор 2013 сигурно е по-малък от 2012 и проблемът може сам да се реши.  #Cussing out
Аз като подавах документите бях писала само 3 градини които са ми удобни и директорката ми каза да пиша още една, че ставали всякакви странни чудеса с приема и писах Звездичка, че била желана градина и ако вземе че магически влезе там ще има желаещи за размяна. Аз я питах защо да пиша такава градина като няма шанс да влезе, но тя каза че за времето в което е директор е виждала много странни неща да стават и няма какво да се загуби, защото аз съм я писала последно желание.

# 293
Аз като подавах документите бях писала само 3 градини които са ми удобни и директорката ми каза да пиша още една, че ставали всякакви странни чудеса с приема и писах Звездичка, че била желана градина и ако вземе че магически влезе там ще има желаещи за размяна. Аз я питах защо да пиша такава градина като няма шанс да влезе, но тя каза че за времето в което е директор е виждала много странни неща да стават и няма какво да се загуби, защото аз съм я писала последно желание.
Абсолютно! Винаги трябва да пишете 4 градини, независимо колко ви харесват. Защото след големия прием започва едно велико разместване на деца между градините.
Всяка година се получават някакви странности. Почти всяка година са оставали свободни места в ОДЗ 13, а то е велико! Но понеже е на границата на Приморски и Младост и някак си остава недогледано...

# 294
  • UK
Надявам се, докато стане време за градина (на Жирафчето) да направят и 1-ва група Crazy Иначе и аз търся такава, излизам от входа си и влизам във входа на градината Laughing

# 295
Надявам се, докато стане време за градина (на Жирафчето) да направят и 1-ва група Crazy Иначе и аз търся такава, излизам от входа си и влизам във входа на градината Laughing

не знам дали знаете ,но Жирафче е филиал на ОДЗ "Петър Берон"...това е причината да няма обявени места за 1 група тъй като тя се помещава в главната сграда.....за бъдеще ми беше казано ,че не се знае

# 296
  • UK

не знам дали знаете ,но Жирафче е филиал на ОДЗ "Петър Берон"...това е причината да няма обявени места за 1 група тъй като тя се помещава в главната сграда.....за бъдеще ми беше казано ,че не се знае

bouquet

Не, не ми беше известно, тепърва започвам да се интересувам по въпроса Laughing

# 297
  • Някъде там
kokona20 Тази горе долу ти е близо
ЦДГ №42 Мир

# 298
Джинджър - това е входящ номер. Номера за томболата се тегли на 31-ви май, а класирането е до ден два. Там вече има значение да си по-голям номер.
Наутика въпроса ти е за др тема, но не не си губиш номера.

Това за пръв път го чувам. На сайта е обявено, че класирането излиза на 29,05?!? Как тогава на 31,05 тепърва ще се дава номер и ще се извършва класиране? Освен това, кой дава тези номерца? Нали трябва да има прозрачност, аз от къде да съм сигурна, че точно този номер се е паднал? Достоверна ли е информацията ти, направо ме утрепа  #Crazy

# 299
  • Варна
Цитираш много стар пост.
Да, при подаване на документите ти дават входящ номер, нямащ нищо общо с номера от томболата, която се тегли по регламент на 31 май (за тази година - 29 май, но това беше обявено много по-късно от датата, на която е писано цитираното от теб мнение).

Общи условия

Активация на акаунт