Детски градини Варна - прием 2015

• 66 239
  • 580
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Капризче! , ЦДГ Христо Ботев не е ли в близост до циганската махала?  newsm12

Здравейте, сина ми .... че родените след септември ги приемат когато навършат 3г. ,тоест в нашия случай би трябвало да го приемат началото на 2016г. тъй като той е роден на 20.12 , точно преди празниците.
Ние сме към район Одесос. Четох , четох, но не можах да се спра на ДГ ? Освен , може би, на Слънчо. Хем ми е най- близо, хем изглежда добре. Моля ,споделете мнения за нея. Или за филиалите й.
Също приемам предложения и отзиви за други ДГ в този район.
 newsm12

Тъкмо говорих с директорката на нашата ясла, за да попитам в нашия случай (31.10.2012) какво се случва с приема в детска градина. Отговорът: Кандидатства сега, класиране в края на май, има право да остане в яслата до навършване на 3 години, говори се с директорката на детската градина - прехвърлянето да се отложи максимално. Има възможност за такова нещо, защото макар учебната година да започва през септември, приемът е поетапен, по график, както в яслите.

ЦДГ Христо Ботев е зад СОУ Елин Пелин. Има построено ново крило, но и старото не е за изхвърляне, в сравнение с други Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 09:53 от Gertrudi

# 151
  • Варна
Подадох Simple Smile

Сравнително бързо стана, за около 15 мин.

Някаква информация по въпроса с бележката за данъците?

# 152
  • Някъде там
На мои познати децата са там и са доволни! Малко повече информация http://www.cdg8hristobotev.com/.

# 153
  • Варна
На мои познати децата са там и са доволни! Малко повече информация http://www.cdg8hristobotev.com/.

Мхм, и на мен ми е първо желание. Дано да стане! Късмет и на вас!

# 154
  • Варна
Аз засега се спирам на Моряче, Детско градче и Синчец... За Моряче четох добри отзиви, за другите две имате ли мнения и впечатления?

# 155
  • Някъде там

Мхм, и на мен ми е първо желание. Дано да стане! Късмет и на вас!

Благодаря  Grinning,  но моето дете е прието миналата година.! Тук съм само да помагам с информация  Laughing

# 156
  • До морето
И "Детско градче", и "Синчец" са хубави. Аз пък Морячето го пропуснах, заради лоши отзиви.

# 157
Има ли часово време,в което се приемат документи,или с работното време на градината?

# 158
  • Варна
Аз пък Морячето го пропуснах, заради лоши отзиви.
Стига бе, защо така... Tired Аз такива хвалебствия четох, похвали за разни учителки, добро отношение... Обаче не намирам къде съм го чела, явно в стари теми Crazy

# 159
Здравейте,

Преди малко се върнах от яслата, подадох докуемнтите! Вече мога да кажа относно нашата чуденка с служебната бележка от бюрото по труда - щом аз подавам документите, не е нужна!

Другото е, че наистина се оказа, че от вчера вече е възможно да се проверява за наличие или липса на данъчни задължения направо в ОДЗто при кандидатстване, което е супер, само дето аз вече загубих два дни и бих сумати път за да извадя тази бележка, която се оказа излишна.

Сега остава да чакаме и да се молим и надяваме да ни приемат, според мацката, която прие докуемнтите, номерът, който се пада нямал никакво значение! Понеже се носи слух, че високите номера влизат а ниските нямат шанс. Той всъщност номера не е 4цифрен в смисъл пак са 4 числа общо, но са разделени от букви между тях. Не знам до колко ясно го написах..... newsm78

Успех на всички   bouquet

# 160
Здравейте мами! Моля за помощ, защото се обърках! Преди време подадох документи за ясла през онлайн системата за яслите - целодневен прием, но чак сега виждам че е трябвало да се представят неободими документи на следващия месец( аз не съм ги представила). Това означава ли, че номерчето с което участваме гори... в смисъл сега отново ли трябва да попълвам през интеренет или по - скоро трябва да отида до яслата сега и да давам документи. Да уточня детето съм го писала да участва в класиране едва ноември 2015г.?

# 161
  • Варна
Здравейте,

Преди малко се върнах от яслата, подадох докуемнтите!
...
Другото е, че наистина се оказа, че от вчера вече е възможно да се проверява за наличие или липса на данъчни задължения направо в ОДЗто ....

Благодаря за споделената информация   bouquet
Тъкмо за утре сутринта бях планувала издаването на въпросната бележка за липса на данъчни задължения Simple Smile

# 162
Джинджър - това е входящ номер. Номера за томболата се тегли на 31-ви май, а класирането е до ден два. Там вече има значение да си по-голям номер.
Наутика въпроса ти е за др тема, но не не си губиш номера.

# 163
  • Варна
Номера за томболата се тегли на 31-ви май, а класирането е до ден два.
Напротив, и номерата и класирането става на 31 май.

# 164
Значи беше няколко часа по късно. Помня че миналата година излязоха номерата и после проверявахме на често докато излязат резултатите за приема. Както и да е разбра се идеята.

Общи условия

Активация на акаунт