Детски градини Варна - прием 2015

• 66 240
  • 580
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Аз само да попитам - в правилата пише,ч е детето се записва с декларация, а не с молба. В този смисъл не може ли да бъде декларация или заявление, тва "молба" не ми се нрави нещо Crazy Какво ще им се моля, то детето вече е класирано. По-скоро заявявам или декларирам желанието си да го запиша там.

# 376
# 377
Здравейте детето ми е прието в ЦДГ ''Извор че.Моля ако иска някой да се разменим за ОДЗ Морска звездица.Телефон ат ми е 0885319183

# 378
Честито на всички приети! Wink Ние обаче явно сме от малкото не приети това класиране. Sad

# 379
  • Варна

ДЕКЛАРАЦИЯ

От...
/Трите имена на лицето/

...
/адрес/

Декларирам, че детето ми .................................................................................,

родено на ....................................., ще бъде записано и ще посещава

Детска ясла.............. ................................................................................................

ОДЗ/ЦДГ...

ДАТА :.........................      ДЕКЛАРАТОР :...........................................
                                                                                                                /подпис/

Това е декларация образец от община Бургас, намерих я преди малко в интернет, в детските градини може да има такива образци, ако няма ще попълня тази и я предавам.

# 380
Честито на всички приети! Wink Ние обаче явно сме от малкото не приети това класиране. Sad

Честито на всички приети ....и ние сме сред не приетите от район Приморски  Cry

# 381
Да ви кажа в район " Приморски" съвсем не са малко НЕприетите, между, които разбира се сме и ние.....говоря за яслените групи. Така нареченото " случайно" числи, което се е паднало на дъщеря ми започва с 3..... и е 14 резерва! Както казах никога не съм имала късмет когато става въпрос за лотария......
Стратегически не посочих ОДЗ4 Чайка на първо желение( макар то да ми е фаворит), но уви и това не помогна. Там приемат 18 деца, всички са с предимство дори има над 10-15 деца с предимство, които не са приети!

Искам да попитам знаещите да ме ориентират, аз пак имам проблем с правилното разчитане на правилата. За електронните заявления за самостоятелните ясли, трябва ли да се носят някакви документи преди детето да е класирано или не? Объркването ми идва от точка 4.1. в раздел IV, където пише, че родителите трябва да представят необходимите документи до 10 чилсо на месеца, следващ месеца на подаванне на заявлението. Обаче докъто си редактирах моето заявление навсякъде ми изписваше, че актуалността на данните посочени от мен се удостоверява в момента на записване на детето ако и когато е прието някъде. Има ли някой, който знае как всъщност се процедира?

Честито на приетите, аз просто не знам какво ще правим .....

Сега виждам, че тук е само " прием детски градини", а не ясли. Явно съм доста разсеяна. Извинявам се, ще си копирам поста в яслената тема, чак сега забелязах.  Embarassed

# 382

Честито на всички приети ....и ние сме сред не приетите от район Приморски  Cry
Аз съм в район Младост. И навсякъде сме трета или четвърта резерва Simple Smile
А изобщо не съм наясно какво следва от тук нататък, за нас резервите!

# 383
  • Варна
В Младост имаше поне 3 градини с по 100-на места. Нашето число започва с 2 и сме приети на първо желание, някъде в средата на класирането сме. Изненадана съм, че има неприети деца в Младост. Освен ако не са посочвани само градини с малко места. Аз по принцип исках Морска звездица, защото племенницата ми е там, но с тези 6 обявени места изобщо я отписах.

# 384
Извинявам се ако въпроса ми не е за тук. Нямам преки наблюдения върху ЦДГ МИР и информацията, която намирам е доста стара. Ако има мами, които имат впечатления от 1ва ръка, моля да споделят. Благодаря  bouquet

# 385
Здравейте, включвам се за мнения и впечатления от ЦДГ Пламъче, може и на лични, благодаря предварително и честито на приетите Simple Smile

# 386
  • До морето

Честито на всички приети ....и ние сме сред не приетите от район Приморски  Cry
Аз съм в район Младост. И навсякъде сме трета или четвърта резерва Simple Smile
А изобщо не съм наясно какво следва от тук нататък, за нас резервите!

В Младост само в Детско градче има 70 свободни места, мисля, че и в Синчец има. Вие кои градини сте писали? То и на мен най- ми се искаше в Делфинче, ама там имаха 4 места и направо я пропуснах. Нашето число започва с 9 и сме първи в списъка, веднага след децата с предимство.

# 387
В Пламъче подготвят добре децата, занимават ги доста с песнички и стихчета.
Това за Молбата беше най-общо. Аз съм попълвала молбата на място и беше нещо такова в общи линии. С изключение на поклона разбира се.
mma и малките на едно място. Ще притичваме между училище и ДГ.

# 388
Някой знае ли каков се прави, като си в резерва? Чакаш ново класиране, но пак ли подаваш заявление? Rolling Eyes

# 389
  • Варна
Здравейте, откакто бях бременна не съм писала в мамата, ама ето че пак идва ред.
Излезе дългоочакваното класиране за ОДЗ и естествено не сме приети. Ние сме в район Приморски. И в 4-те ОДЗ-та, в които кандидатствахме естествено не сме приети, защото не сме с предимства, и във всичките 4 ОДЗ_та чакат да влязат още над 200 деца?!?!?!? И какво като сме 128 резерва, никога няма да ни огрее. КОето ме навежда на мисълта, че всичките тези деца са кандидатсвали и за яслите,а като включим и всички останали не приети деца от другите райони на Варна (защото при тях нали няма изискване за постоянен адрес), не ми се мисли! Направо се отчаях днес...

Общи условия

Активация на акаунт