Детски градини Варна - прием 2015

• 66 239
  • 580
  •   1
Отговори
# 405
Някой знае ли каков се прави, като си в резерва? Чакаш ново класиране, но пак ли подаваш заявление? Rolling Eyes
След като си вече в системата, продължаваш да участваш в следващите класирания за градините, които си посочила, ако обявяват за тях свободни места. Също така между класиранията можеш да променяш желаните градини(мисля че след първо класиране райониране не важи и може да се кандидатства за заведения в целия град
За градините, които сме кандидатствали няма незаети места, според морето.нет, така че ще има промени в заявлението. Това означава ли, че се подава наново? Благодаря предварително за отговора!

# 406
Не е ясно дали всички ще се запишат.
За второ класиране би трябвало да се обявят пак свободните места.

# 407
Здравейте мами, имам една ситуация. Малката ми дъщеря е приета в яслена група в ОДЗ при кака си. Новите групи започват септември знам. Но все пак ми се налага да я пусна по-рано. Има ли някоя от вас, която е успяла да пусне детето си преди септември в яслена група в ОДЗ? Аз ще говоря с нашата директорка, макар да знам, че най-вероятно няма как да стане...

# 408
Здравейте,мами!!!!Темата не  е много подходяща,но се доближава до това,което искам да помоля.Понеже моето дете  е по голямо,и немога да  осигуря,това,което искам да направя за едно семейство.Искам да помогна с дрешки за новородено,или малко по голямо дете.Дрешките,може и да  са износени,това няма  значение.Също няма значение дали са за момче или за момиче.Ще съм ви благодарна за малко помощ!Ако все пак имате излишни дрешки,моля пишете ми!!!Благодаря прдварително Hug

# 409
От Варна ли сте, бих могла да помогна с дрешки за новородено, ако сте от Варна ще е по-лесно.

# 410
Здравейте .Ние сме  от  неприетите в район Приморски и имам един въпрос,молба...има ли някоя мама или татко информация дали ОДЗ 2 "Петър Берон" или  филиала му "Жирафче " ще обявяват  при  следващи  класирания повече от 1,2 места......прегледах 2 години назад класиранията и видях ,че мин година са обявили два пъти повечко места,но тогава и откриваха  филиала си....Благодаря предварително на всички

# 411
  • Варна
Айде и ние се записахме в ДГ  Звънче , дано да ни е на късмет и да попаднем на добри госпожи - аз събрах и отзиви от други мами за градината и всички много ми я похвалиха , така че да се надяваме да останем и ние с такива впечатление накрая !!! Говорих с директорката и  ми каза, че в края на м.Юни ще имаме родителска среща която ще бъде обявена на сайта на детската градина ,  успех и много късмет  на всички  newsm49  , и  на есен с песен !!!

# 412
И ние днес се записахме в ЦДГ 1 Светулка, градината изглежда добре и директорката беше мила, да се надяваме че и госпожите ще са добри.

# 413
Здравейте, ние сме от тези, които не са приети на ясла в ОДЗ. Сега ще чакаме класиране само за ясла. Предполагам една част от децата в ясла са кандидатствали  за ясла в ОДЗ. Днес разбрах, че дори приети септември, реално децата ще постъпват постепенно  до декември.Интересуваме кога ще освободят места в яслите.Сега когато се запишат, септември или когато реално постъпят в ОДЗ.

# 414
Някой приет в МИР няма ли? Нямам нови отзиви за тази градина, а старата информация хич не ми се нрави! Ще ви бъда благодарна ако някой се включи с пресни впечатления най-вече за базата, за извеждането навън, за учителките...  bouquet

# 415
След като сме потвърдили в градината,че детето е записано,колко време след това излиза в сайта на общината(като потвърдил или записал се).?Вчера е потвърдено,а все още  в сайта на общината не е отбелязано Rolling Eyes

# 416
  • Варна
Ами предполагам, че ще излезе, когато директорът въведе, т.е. отбележи записването... И аз потвърдих вчера, току що проверих - детето се води записано. Вчера не съм гледала.

# 417
Ами предполагам, че ще излезе, когато директорът въведе, т.е. отбележи записването... И аз потвърдих вчера, току що проверих - детето се води записано. Вчера не съм гледала.

Благодаря Peace

# 418
  • Варна
Здравейте,

днес се записахме в ЦДГ Христо Ботев, ще бъдем в Първа " а " група.Моля ако има някоя мама, на която детенцо ще е в Христо Ботев да ми пише Simple Smile. Ще сме в старата сграда не ми хареса много ама нямаме избор. Някакви менения за градината ?

# 419
Някой приет в МИР няма ли? Нямам нови отзиви за тази градина, а старата информация хич не ми се нрави! Ще ви бъда благодарна ако някой се включи с пресни впечатления най-вече за базата, за извеждането навън, за учителките...  bouquet

Ние сме в "Мир" и каката завърши сега 4 гр. там, за съжаление няма голяма промяна в базата все същото си е, във филиала на Тодор Икономов не съм ходила скоро, може би там е по-добре и е най-широко. Има две дворчета по-голямо между блоковете и по-малко, което е дворът на къщата (главната сграда), там играят децата. Хубаво е, че е близо до Морската и често ги извеждат и там.

Общи условия

Активация на акаунт