Козметика за тяло – душ гелове, лосиони, масла, скрабове, соли и т.н.

• 40 352
  • 273
  •   1
Отговори
# 135
  • Canada

Кой продукт за ръце харесваш  Flutter Ползвам в момента Crabtree&Evelyn, но ми трябва нещо по-подхранващо. Студът се отразява пагубно на ръцете ми  Tired

http://www.thebodyshop.co.uk/shop-by-range/hemp/hemp-hand-protector.aspx

kikamora, благодаря за предложението   bouquet Ползвах миналата година крема на Боди шоп и никак не е лош.

Питането ми към Алена обаче беше конкретно за кремовете на Nubian heritage  Peace
Май ще е този с кокос и папая  Mr. Green

# 136
В последно време използвам продуктите на Philosophy за баня. Много са гъсти, миришат на различни неща: крем брюле, тиквен пай, ванила, кокос. Вкъщи много ги харесват. Има и други аромати, свързани с лансираните от тях парфюмни аромати.
Скрит текст:

# 137
  • София
За тяло в момента ползвам един душ гел на L'erbolario oт тази серия:

Довършвам този душ гел на Korres със смокини:

И сапуна от коледната серия на Lush,който бавно ми върви,бях се хвърлила на огромно парче,но малко остана:

За тяло

Ескфолианти,откакто открих четката за четкане на сухо,не съм си взимала,но любим ми е този на Lush:

В момента нямам нищо на Боди шоп,но да кажа че съм им голяма почитателка и чакам да свърша наличните провизии и да се заредя!
 Серията с Морингата ми е много любима  Heart Eyes

# 138
  • София
Много съм доволна от маслата за тяло на All Nature. Взех си два вида - омекотяват кожата и ароматът им остава до 2-3 часа след мазане. Точно такъв тип търсех  Peace
Нямам търпение да изпробвам всичките им серии  Grinning

# 139
  • София
Най - големите ми любимци за тяло са L"Occitane и  Korres.

# 140
Най - големите ми любимци за тяло са L"Occitane и  Korres.
И аз харесвах L"Occitane, докато не пробвах E Coudray.

# 141
  • София
Тези не съм ги чувала. Откъде ги купуваш?

# 142
Известни са от много години, но за сега ги няма на българския пазар.
Последно ми донесоха крем за тяло и парфюм от Полша, иначе ги има в Амазон и ибей.

http://www.coudray-parfumeur.com/la-marque/?lang=en

# 143
  • София
Момичета, на кой от двата душ-гела е по-трайна миризмата - Ив Роше или cottage  Rolling Eyes

# 144
За мен продуктите на Cottage ухаят само в банята, но не и извън нея Thinking

# 145
някой успява ли наистина да ароматизира тялото си с душ гел? и колко трайно? какво очаквате от аромата освен удоволствие в момента на къпане?
съвсем сериозно питам  Peace

# 146
  • Варна
Аз ползвам лосион за тяло Mustela hydra bebe, кожата ми става изключително мека, ухае невероятно нежно през целия ден, дори дрехите ми се ароматизират..., случвало се е неведнъж да ме питат с какъв парфюм съм .....   Flutter  Веднъж седмично обтривам тялото си с мед и сол.

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 16:41 от buba.

# 147
  • София
някой успява ли наистина да ароматизира тялото си с душ гел? и колко трайно? какво очаквате от аромата освен удоволствие в момента на къпане?
съвсем сериозно питам  Peace
Имала съм такива /вкл на любимите ми Локситан/, ама след баня слагам крема за тяло, така че и да мирише и да не мирише все тая...

# 148
с крема за тяло след баня всеки може  Joy
и колко трайно е ароматизирането само от душ- гела? защото ако го долавям 15 минути със забит в кожата ми нос, няма особено значение
има душ гелове, от които банята ухае няколко часа, но аз - не  Peace

# 149
  • София
Е, максимум 30 мин да е. То е за собствен кеф. Едва ли някой друг ще долови аромата на душ гел.

Общи условия

Активация на акаунт