Козметика за тяло – душ гелове, лосиони, масла, скрабове, соли и т.н.

• 40 353
  • 273
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм тотално разочарована от продуктите за коса на Ив Роше. Порбвала съм 4 продукта - шампоаните заплитат зверски, независичмо дали са за мазна или много суха кожа, не стават дори четките си да измиеш, а балсамите са тежки, втвърдяват леко косата, сплескват я и въобще не ми допадат.

Взех си на Сефора люляка и нещата са страхотни  Heart Eyes

# 121
  • в 1001-та нощ
От къде купувате Ив Роше? Гледах в Дебенамс - такъв душ-крем за 3,90 лв - това ли е стандартната цена в магазин, сайт и т.н.  Rolling Eyes

# 122
  • в 1001-та нощ
Аз съм тотално разочарована от продуктите за коса на Ив Роше. Порбвала съм 4 продукта - шампоаните заплитат зверски, независичмо дали са за мазна или много суха кожа, не стават дори четките си да измиеш, а балсамите са тежки, втвърдяват леко косата, сплескват я и въобще не ми допадат.

Взех си на Сефора люляка и нещата са страхотни  Heart Eyes

Ако са без силикони е съвсем възможно  Mr. Green

# 123
Аз ги взимам само от Ивис, защото другаде не съм ги срещала, а и ми е близо, но в София май нямат магазин отдавна. Цената обикновено е 3.90, но преди време бяха намалени за месец, два на 3.29 май.  newsm78 Досега съм пробвала само един шампоан на марката и бях тотално разочарована- изсуши ми косата и я заплете ужасно. Ако не ме лъже паметта, беше с коприва. Не смятам да им дам втори шанс.  Naughty

# 124
  • в 1001-та нощ
Мерси   bouquet Тук има доста места, на които се продават, но нямах идея каква е "практиката" на купуване Simple Smile От магазин е най-лесно, а не са и скъпи Simple Smile  Blush

# 125
  • Canada
Държа продуктите ми за тяло да са с изчистен състав откъм химии.

Peace

Продуктите ми за тяло са на Nubian heritage - лосионът с кокос и папая, и този с манго Flutter

Черният африкански сапун ми е любим за почистване на лицето, пасва чудесно на Кларисоник и го предпочитам пред далеч по-скъпи и маркови продукти.

Бюти, ще погледна скрабовете на Burt's bees, че съм в издирване на хубав. Препоръки?
Pacifica къде ги намираш?

# 126
Аленка, без силикони са да  Mr. Green но балсами за коса и шампоани използвам лично аз само с без силикони последно време и го няма такова сплескване, заплитане и тежък ефект  #Crazy

Относно къде се намира - фирмените магазини, био магазини (не знам защо ги предлагат там  Mr. Green), Ивис, Елитис (там съм виждала всички налични душ-гелове и продукти за коса) и доколкото знам, те имат и каталожни представители, но не знам как стоят нещата там, знам само, че има каталози. Иначе 3,90 е стандартна цена, да.
В София ги има на няколко места фирмените магазини - бул. Витоша 63, ул. Граф Игнатиев 37, City Center Sofia, Mall of Sofia - поне за тези знам, може да има и други.

И нещо много бързо като вметка - пробвах душ-гел на Рексона за първи път - силен и траен аромат след къпане, хареса ми  Peace

# 127
  • в 1001-та нощ
Държа продуктите ми за тяло да са с изчистен състав откъм химии.

Peace

Продуктите ми за тяло са на Nubian heritage - лосионът с кокос и папая, и този с манго Flutter

...

Дълго време бях пристрастена  newsm76

Папая и кокос взех за първи път заради ензимите и не можех да спра да подновявам. Пробвах и другите, но мангото ми убягва  Rolling Eyes

Великолепни са и продуктите им за ръце  bowuu Разкош  Heart Eyes Ако не си ги пробвала - погледни Simple Smile

Holly PinkHug

# 128
  • Canada

Дълго време бях пристрастена  newsm76

Папая и кокос взех за първи път заради ензимите и не можех да спра да подновявам. Пробвах и другите, но мангото ми убягва  Rolling Eyes

Великолепни са и продуктите им за ръце  bowuu Разкош  Heart Eyes Ако не си ги пробвала - погледни Simple Smile

Ето го мангото  Flutter По-плътно е като консистенция.

Кой продукт за ръце харесваш  Flutter Ползвам в момента Crabtree&Evelyn, но ми трябва нещо по-подхранващо. Студът се отразява пагубно на ръцете ми  Tired

# 129
  • в 1001-та нощ
Сега ползвам този и е по-скоро без аромат, а иначе има избор   Blush

Аргановият крем на Madre Labs - също е хубав, но е различен, не знам дали си го ползвала  Peace

# 130
  • София
И в Сердика има магазин на Ив Роше  Peace

# 131
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Здрасти,Фонсита.

Pacifica се продават в ULTA и Tаргет,но в ULTA са с по-богат щанд
Скрабовете на Бъртс са хубави,но имай впредвид,че са с едра захар и ако имаш чувствителна кожа,може да ти причинят болка.Супер мазни и хлъзгави.Защо не пробваш тези на Tree Hut,а ако не ти пречи цената,с две ръце препоръчвам продуктите на Ахава.AHAVA между другото е най-любимата ми марка изчистена козметика и са част от ежедневието ми.

Кой крем на Crabtree&Evelyn? Имам този с лимон и мед,дори сега доволно съм се омазала с него.Тази марка ми е в списъка "must try",големи суперлативи чувам за тях.

# 132
  • Canada
Alena,  благодаря   bouquet Подозирам, че няма да ми е много оригинален изборът  Mr. Green

Бюти, ще се огледам за Ахава, звучат обещаващо  Flutter

На Crabtree&Evelyn покрай Коледа купих три кутии с три различни минита във всяка  hahaha Та сега съм на последната и в момента мажа този. Харесва ми  Peace

Иначе за Pacifica...  hahaha Joy Mr. Green
Скрит текст:
Знаех си, че ми е позната от някъде тази марка и че съм я виждала ама кой да се сети къде  hahaha HR съм в Таргет  Joy

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 00:34 от Foncé

# 133
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Какво ви е мнението за боди лосионите на Виктория Сикрет?
Уникални са не съм срещала по добри.

Кое им е уникалното? Главни съставки - вода,глицерин и минерално олио.Към тях добавени шепа парабени,сулфати и изкуствени аромати.

# 134

Кой продукт за ръце харесваш  Flutter Ползвам в момента Crabtree&Evelyn, но ми трябва нещо по-подхранващо. Студът се отразява пагубно на ръцете ми  Tired

http://www.thebodyshop.co.uk/shop-by-range/hemp/hemp-hand-protector.aspx

Общи условия

Активация на акаунт