Козметика за тяло – душ гелове, лосиони, масла, скрабове, соли и т.н.

• 40 336
  • 273
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Мда.., с кафето и на мен ми допада ефекта, много омекотява....  Flutter   Peace 

# 181
Някой ползвал ли е душ геловете на Klorane? Отзиви?
Скрит текст:

# 182
И мен ме интересува мнение за Клоран, но за душ олиото. Сега е в промоция и се чудя за лятото дали ще е позходящо. Иначе в момента ползвам на Балеа, MED, което е за чувствителна кожа

# 183
  • в 1001-та нощ
Много хубаво е душ олиото на Юсерин  Blush

# 184
Много хубаво е душ олиото на Юсерин  Blush
Особено за атопична или суха, раздразнена кожа е балсам. Heart Eyes

# 185
  • в 1001-та нощ
Препоръчаха ми го в Дерма вита - по време на втората бременност - хормонално - много ми се изсушаваше кожата и с него буквално се родих  Peace

# 186
И за деца става. Само хубаво мога да кажа за това душ олио.

# 187
+1 за олиото - незаменимо е!

Относно геловете на Клоран - силно ароматизирани са и не правят нищо особено. Сравнявам ги с Балеа - просто ухаят хубаво и това е  Peace

# 188
Някой ползвал ли е душ геловете на Klorane? Отзиви?
Скрит текст:

видях, че имаш вече такъв отговор, но и от мен - нищо особено, не си струват цената

# 189
  • София
Олиото на Eucerin е наистина страхотно - ползваме го всички вкъщи, икономично е, всички сме с чувствителни кожи, сухи, много ми харесва ефекта от него. Вчера взех на промоция от аптеката две опаковки от големите на цена от 27 лв. Heart Eyes

# 190
  • Sofia
Да се запиша и аз в хубавата темичка, като похваля ето този лосион на Коррес:

Много хубав аромат, консистенция и действие. Пиша му 6+  Mr. Green

# 191
Олиото на Eucerin е наистина страхотно - ползваме го всички вкъщи, икономично е, всички сме с чувствителни кожи, сухи, много ми харесва ефекта от него. Вчера взех на промоция от аптеката две опаковки от големите на цена от 27 лв. Heart Eyes

Може ли да споделиш от коя аптека ги взе? Ако си от София Simple Smile

# 192
Искам да похваля цитрусовия лосион на Веледа
Скрит текст:

Много свеж аромат на лимон и хубаво усещане. На моята кожа попиваше мигновенно.

# 193
  • au bout du monde

Глас и от мен за олиото Peace Зимата се измъчих със сухата кожа. От януари минах на Юсерин - първо пробвах измиващия флуид с урея и после олиото. Забравих за всякакви други душ-гелове Laughing
Обмислям да си закупя промоцията от 2 опаковки.

След баня се мажа с гел олиото на Джоунсън. Сега имам и за след плаж на Биодерма.

# 194
  • София
sensitive от Фармастор ги взех. Peace

Общи условия

Активация на акаунт