Козметика за тяло – душ гелове, лосиони, масла, скрабове, соли и т.н.

• 40 238
  • 273
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Някой с впечатление от Bodyfarm? newsm78
Интересуват ме най-вече лосионите - дали ароматите са приятни и не прекалено химични, дали овлажняват кожата трайно, дали оставят лепкав слой.
Благодаря предварително bouquet

# 241
  • Стара Загора
Интересуват ме най-вече лосионите - дали ароматите са приятни и не прекалено химични, дали овлажняват кожата трайно, дали оставят лепкав слой.

Аз имах с карамел, който в опаковката миришеше страхотно, но на кожата беше ужасен. Иначе по спомен текстурата му беше лека и попиваше бързо. Не лепнеше сякаш, обаче и не хидратираше добре при мен. Добре че не взех и от другите аромати тогава, както се бях засилила. newsm78

# 242
  • Sofia

Имам и ползвам два от лосионите им в момента - Франджипани и бял мускус (първия и третия от картинката, но в шишенце с помпичка, това са опаковките на душгеловете).

Много ми харесват, овлажняват отлично, попиват бързо, а ароматите на тези два са много леки и свежи. Първите 2-3 минути след нанасяне са остри, след това са много много приятни. Избрах си ги, след като си намазвах едната ръка с един вид, другата с друг, врътвах няколко кръгчета на мола и след това гледах какво се получава  Mr. Green Няколко от набелязаните аромати отпаднаха по този начин, а белият мускус спечели (никога не би ми хрумнало да го пробвам, но продавачката настоя, че е лек и приятен и е така).
Като усещане на кожата са като най-любимия ми лосион за тяло - Морингата на Бодишоп  Peace

# 243
  • Варна
Благодаря bouquet
Явно са от онези продукти, които е добре човек да види, пробва и подуши на живо, преди да купи. Мислех да поръчвам онлайн, но нещо се разколебах и се спрях на един лосион на Lancaster в крайна сметка.

# 244
  • Бургас
На каква цена са тези лосиони? Къде могат да се намерят?

Преди ми беше много любим горчивия бадем на Ив роше,
Сега банята ми е затрупана с Нивеи и Ейвънски душ гелове и пяни за вана.
От ейвънските много ми харесва момината сълза лимитираната.
Имаха и една серия с пъпеш,....мммм.....страхотия,пяна за вана с мускус....разкош....но отдавна ги няма,много ме е яд.
Обожавам душ гелове и лосиони с ванилия,кокос,мускус,пъпеш,момина сълза,люляк.
Приемам предложения за продукти  Hug Embarassed

# 245
  • Варна
Цените са 12 - 15 лева по първи мои впечатления. Имат добре зареден онлайн магазин.

# 246
И аз ще се радвам на предложение за лосион за тяло-люляк.

# 247
Искам да си взема лосион за тяло и се колебая основно между два.Ако някой ги е пробвал и двата моля да каже кой от тях е по-добре да си взема.

http://www.kozmetika.bg/LIERAC/57435_%D0%9B%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0 … FLEURS-BLANCHES)/

https://www.-spam237-/collections/hempz/products/hempz-237 другото е крем за тяло.

Благодаря предварително  bouquet

# 248
  • Варна
Вторият линк не работи.

# 249
# 250
  • Бургас
Цените са 12 - 15 лева по първи мои впечатления. Имат добре зареден онлайн магазин.
Благодаря ти,Тайга! Сега ще се поразровя да видя  bouquet

# 251
Слаби са ми ангелите по отношение на душ-гелове и лосиони за тяло. Взимала съм си цели серии душ-гел, лосион за тяло, течен сапун, парфюмче и крем за ръце на сефора с манго и с водорасли.

Днес за първи път си взех лосион за тяло на Cottage с аромат на виолетки и много ми харесва.  Peace

# 252
  • София

А някой може ли да сравни олиото на Юсерин с това на Локситан? Мисля го от известно време, та бих се радвала на отзиви.

Имам това на l'occitane, но не съм го пробвала още, ще тествам и ще пиша  Hug

Изпробвах олиото за миене на Лочитане, изобщо не ми хареса! Все едно се измих с мноооого изсушаващ душ-гел, няма място за сравнение с това на Ритуалс или Юсерин.

# 253
  • София
И аз ще се радвам на предложение за лосион за тяло-люляк.
Преди Ив Роше имаха много приятен лосион за тяло с люляк.

# 254
nad_tab, благодаря за отзива. Значи да не го мисля, оставам си на Юсерин. Ще разгледам нещата на Ритуалс.

Общи условия

Активация на акаунт