Отговори
# 75
  • София
Аз съм с хемороиди! Cry

# 76
Честит празник, момичета! На мен ми е нещо криво целия ден, но ще мине.

За запека, хубаво е да почнете с чаша топла вода с мед, друг вариант е 1-2 чаши вода на гладно и да не се яде поне половин час. Аз не съм имала сериозни проблеми, веднъж на ден съм си както преди. Кафето ми действа мигновено, правя го с малко мляко. Фрешовете също ми помагат и изобщо плодовете на гладно. Ябълките предпазват от запек заради фибрите. Понякога пия и пробиотици с фибри, като стане по-зле положението.

За количка гледахме тази https://www.babytrend.com/strollers_single/ST47777.html и тази http://www.walmart.com/ip/Urbini-Omni-3-in-1-Travel-System/34390643 но още ще гледаме.

Първата ни е Хаук Малибу, но едната част е тук, другата в БГ. Горните две стават и на кошове за новородени. Споделете от кои марки сте доволни, че е много сложно. Simple Smile

# 77
  • София
Честит празник и от мен на всички настоящи и бъдещи мами!    bouquet Аз до сега не съм празнувала 8ми март, но сутринта бебка ме събуди с толкова силни ритничета и юмручета, че ми стана толкова мило и почувствах, че и аз имам празник  Crazy
Ержабет, роклята е прекрасна, много нежна и романтична! Честито още едно хубаво събитие  Hug

# 78
Росица Кънчева,

И двете колички са много готини и евтини...тук подобна е над 1000 лева  #Crazy. Аз лично съм за първата. Иначе съм си харесала Peg Perego Book Plus S с pop-up системата, но цената й тук е 1600 лева  #Crazy

# 79
  • София
Добро утро момичета!

Аз успях някак си да се справя с проблема със запека поне засега. През нощта си направих кафе и докато е горещо отпих от него и след това вода. Поразходих се малко и стана, с мъка но стана. Хемороидите започнах да ги мажа с вазелин, поне засега. Има една паста Масту С, която е много ефикасна, но не се знае дали бременни жени могат да я използват.

Колкото до венците кървят ми само когато си мия зъбите, но тази сутрин забелязах, че и на храната оставям следи. И затова ще пробвам с паста за зъби Лакалут Актив, която препоръчвате.

Лек и успешен ден от мен!

# 80
Добро утро момичета Simple Smile успешен и слънчев ден Simple Smile
Много красива рокля  Peace  Hug

# 81
Честит празник мами! Много здраве и щастие на вас и вашите семейства.

За запека и друг път съм казвала - ям по една активия всеки ден. При мен работи.

Утре съм на преглед и най-накрая да ми сложат коронката, че стана половин месец, откакто ходя с изпилен зъб.

Тази седмица предстои да си изберем халки и в края на месеца да сключим брак. Избрах си рокля (само защото приятеля ми каза, че ще ходи с костюм). http://evizabg.com/index.php?route=product/product&path=93_1 … p;product_id=1991

\

Дами честит празник със закъснение. Не мога да Ви изчета.
Ержебет роклята е страхотна . много семейно щастие желая на всички.
Ние относно брака решихме детенце като поотрасне тогава да го сключим.

# 82
Добро утро! Simple Smile

Ержебет, невероятна рокля! Пожелавам ти страхотни емоции и много усмивки в сватбения ти ден  bouquet

# 83
Добро утро, мами:) Hug Количките, на които засега съм се спряла са http://www.baby.labirint.bg/index.php/kolichki?view=productdetai … art_category_id=4 и тази http://www.baby.labirint.bg/index.php/kolichki?view=productdetai … art_category_id=4 Ходих да ги видя на живо и двете са супер, ще го помислим още малко и ще се похваля с придобивката Simple Smile Embarassed

# 84
  • София
Добро утро момичета, Heart Eyes
Аз да чукам на дърво нямам проблем с ходенето до тоалетната поне за сега,но пия всяка сутрин кафе с доста студено прясно мляко и плод и ми действа ок. Почнах обаче с киселините от време на време което е супер неприятно и тази болка която ви писах ниско долу в ляво пак я имам Sad и с нищо не минава.
Ержебет роклята е страхотна ,пожелавам ти да имаш прекрасни спомени с нея.
Количка няма да купувам но пък съм в голяма чуденка за кората ,колкото повече време минава толкова повече се раздвоявам какво точно искам  Crazy,бременна му работа.

# 85
Аз тъкмо се притесних, че имам киселини, три дни бяха неописуеми, почти не хапвах, но "всяко чудо за три дни", дано и при теб е така, защото иначе е доста неприятно. Сода с оцет пих няколко пъти, не помогна, и не продължих, но забелязах, че от сладките неща и ставаше много по-зле!

# 86
  • София
Какъв е този сняг навън?  #Crazy Аз очаквам вече да се постопля времето, пък то... Cry
Относно запека при мен безпроблемно действа кивито. Хапвам си плодова салата вечерта, задължително с киви и каквито други плодове имам из къщи и на сутрина резултата е на лице. Simple Smile

Кървенето на венците и при мен го има. Лакалут + Елудрил вода за уста + едно гелче за мазане на венци, което сега не помня как се казваше. Препоръча ми го стоматоложката ми, като всяка вечер било хубаво да се маже по венците с лек масаж. От седмица-две ползвам тези продукти, определно по-малко кръв плюя.

За количките, за сега сме се спрели на Adbor Sline Simple Smile

# 87
Добро утро и от мен Simple Smile

Ержебет Честито! Роклята е много нежна стилна изобщо страхотна много ми хареса. Дано имате късмет с хубав слънчев и топъл ден. Желая от сърце дълъг и щастлив семеен живот  Heart Eyes

Аз преди се дърпах да се женя, после казвах след бебето, а сега се замислям има ли смисъл пък като родя тепърва да се женя.. бременна му работа Grinning

За количките си харесах Coletto Marsel Art и Coletto Marsel Art All Terein но и двете ги продадоха и ММ като се прибере ще обикаляме или да търсим нова"любов" или да попитаме как стои въпроса с поръчката че някъде се чака 15 дни а на др места 30.. то ако е така по добре от полския сайт да си я поръчам там обещават доставка за 7-10дни и е доста по ефтина ама гаранцията ме притеснява... Sad

inkol харесва ми мн твоя избор. Обичам количките с високи гумиии  Joy

# 88
Добро утро и от мен. Ние пак сме без ток Sad

Inkol първата количка за мен е супер. Аз също съм решила да взема трикола, но съм се спряла на Лорели монца 3 с около 100 лв е по-евтина. 3в1 я намерих за 510лв в нета. Определено за мен количката трябва да е с големи гуми, че с тоя лунен пейзаж из нашата мила родина... Като ги гледам мамите с четириколки тук из града как се измъчват, особенно тези с малки колела направо им съчувствам.

Роклята е прекрасна, пожелавам незабравими мигове с нея!

Кисеелини и аз имам, основно през нощта. Маправо ме събужда една изгаряща болка, но след малко минава. Дано не се засилват.

Хемороиди имах преди години, но си минаха от самосебе си. Искренно се надявам да не се появят покрай бременността.

Прекрасен ден от мен   bouquet

# 89
Момичета, как може някой да ме добави във фейсбук групата:)

Общи условия

Активация на акаунт