Отговори
# 480
Странно ми е бг докторите чак да казват, че е ок алкохола. Същото количество, което изпиваме поема и бебето, но за разлика от нашите 60-70 кг то е около 400 гграма. Който иска да се успокоява с алкохол не му е сега времето и съответните доктори не ми се виждат готини, а небрежни. Една приятелка така и не разбра от какво беше толкова нервно и ревящо бебето й, всичко беше пробвала, после си спомних как "хвалеше" колко червено вино е изпила с него и как доктора й бил щедър...
Аз мисля че ревливото бебе си е ревливо бебе. Моята приятелка която имаше много проблеми и нерви в 7-8м с мъжът си и пушеше и пиеше УИСКИ роди нормално здраво и красиво бебе/момиче/. Тя си беше спокойна, спеше, ядеше и няма капка нервност в малката й принцеса.... МАЙ пак всичко е до организъм има и нервни бебета с непушачка мама и изкарала на вода и компоти....
Всичко е божа работа, наистина на времето също са пиели и т.н Всеки преценява колко и какво и кога... Това че той ми е разрешил да пия вино не озн че съм си купила 1 бутилка а че когато ми се допие ще си опитам 2-3 глътки/не чашки/ и ще съм спокойна че няма да я отровя Simple Smile Simple Smile

# 481
Здравейте на всички Simple Smile Отдавна само ви чета, време е и да се включа вече. На 32 години, първа бременност, момченце.
По темата с алкохола: аз живея в чужбина вече доста време, следя си бременността тук още от самото начало и мога да потвърдя ,че тукашните лекари са категорично против употребата на цигари и силен алкохол при бременност. Изключение е бирата понякога,ама то тук най-силната бира е три пъти по-слаба от бирата в БГ.

# 482
Само да се похваля - най-после, след половинчасово местене на стетоскопа сантиметър, по сантиметър по корема ми, чух сърчицето на бебка!  Kissing Heart Нямаше и минутка, защото се премести и изгубих туптенето, но достатъчно, за да си включа хронометъра и да премеря 132 удара в минута. Много съм щастлива. Grinning

Беше по-скоро пук-пук-пук, отколкото туп-туп-туп, но няма съмнение, че беше това. Сладкото ми бебенце! preggo

Всеки луд сномера си... знам, че е прекалено, но така се чувствам много по-добре.

# 483
  • Пловдив
За заглавие за новата тема-Или, аз съм за второто.
sladurka, Йоан, много ми харесва, а и познаваме едно момченце, което се казва така. Много красиво дете  Heart Eyes Даже се бях замислила за нашето момче това име, но ме притеснява как ще се обръщат към него. Макар, че на Марина си й казваме Марина, без някакви умалителни и галени.
За алкохола-от време на време пия по чашка бира, когато се съберем с приятели някъде.

# 484
Оо, аз даже си смених гласа в анкетата - последното към момента заглавие е трепач!  Crazy

Или, лудостта ти е много сладка, но и заразна! Утре и аз ще видя в аптеката каква цена ще ми кажат за стетоскоп  Crazy Ама ако ММ ме надуши какво правя ще ме прати на 4ти километър за преглед  Joy

# 485
Странно ми е бг докторите чак да казват, че е ок алкохола. Същото количество, което изпиваме поема и бебето, но за разлика от нашите 60-70 кг то е около 400 гграма. Който иска да се успокоява с алкохол не му е сега времето и съответните доктори не ми се виждат готини, а небрежни. Една приятелка така и не разбра от какво беше толкова нервно и ревящо бебето й, всичко беше пробвала, после си спомних как "хвалеше" колко червено вино е изпила с него и как доктора й бил щедър...
Аз мисля че ревливото бебе си е ревливо бебе. Моята приятелка която имаше много проблеми и нерви в 7-8м с мъжът си и пушеше и пиеше УИСКИ роди нормално здраво и красиво бебе/момиче/. Тя си беше спокойна, спеше, ядеше и няма капка нервност в малката й принцеса.... МАЙ пак всичко е до организъм има и нервни бебета с непушачка мама и изкарала на вода и компоти....
Всичко е божа работа, наистина на времето също са пиели и т.н Всеки преценява колко и какво и кога... Това че той ми е разрешил да пия вино не озн че съм си купила 1 бутилка а че когато ми се допие ще си опитам 2-3 глътки/не чашки/ и ще съм спокойна че няма да я отровя Simple Smile Simple Smile
И аз мисля така Simple Smile моята кумица пиеше доста често бяло или червено вино докато беше бременна.малката беше най кроткото бебе което съм виждала: )
Относно името. .. винаги съм казвала че не искам да го кръщавкръщавам на никой..бях категорична. Сега обаче не е така.свекърва ми много ни помага и е страшно мил човек и винаги ме подкрепя. ..абе мечта Simple Smile и когато разбрахме че ще е момче и аз викам на мм почвай да мислиш имена със С ( тя се казва Силвия).
Така го усетих просто: )

# 486
За заглавие за новата тема-Или, аз съм за второто.
sladurka, Йоан, много ми харесва, а и познаваме едно момченце, което се казва така. Много красиво дете  Heart Eyes Даже се бях замислила за нашето момче това име, но ме притеснява как ще се обръщат към него.
Йоан-Йони Peace
Или,развесели ме с тоя стетоскоп Joy Аз,откак я усещам осезаемо вече не ми трябват тонове,това си е най-сигурно-че мърда.

# 487
  • София
Пийвам по половин чашка винце или чаша бира, но я се случи веднъж в седмицата, я не. В началото на месеца, докато бяхме в Испания, си позволявах почти всеки ден сангрийка, но много го харесвам това питие. Относно цигарите - твърд непушач съм и абсолютно не мога да приема пушене по време на бременност, но знам и колко трудно ги отказа ММ.
Аз харесвам традицията с кръщаването, но само ако на родителите им идва отвътре. Не мога да приема после сцени със сръдни и т.н. Големият ни син е кръстен на свеки, а малкият - на моята майка. Сестра им ще е кръстена на кобила и затова ще празнува именден на Тодоров ден:)

# 488
Здравейте и от мен хубав и успешен ден.
Алкохола мисля че повечето д-р са разрешили не за секидневна употреба а при поводи и празници. Аз много одавна спрях алкохола защото не ми понася но от време на време съм си пийвала биричка( 2,3 пъти в годината) . Говоря за 1 чаша не 1 бутилка. Преди месец ми се пиеше вино с лимонада. Е, изпих точно 3 глътки и я оставих. Преди 10 дни една приятелка идва вкъщи на гости и донесе бира успях да изпия 1 чашка и през 5 мин ходех да пишкам  Laughing Не виждам лошо от време на време по няколко глътки.
Заглавието на новата тема- нямам абсолютно никакви претенции. Може да е и просто юлска мама. Важно е да я изпълним само с положителни емоции. Hug

# 489
            Добро утро и от мен момичета, относно името ние виждаме голям зор..нищо не ми харесва от тези именници и нищо не мога да измисля при все че не съм се ограничила откъм букви. Все пак превес има буквичката"Д" ...така че ...ако ви хрумне нещо приемам идеи всякакви(за момченце де).
            Иначе бебока го усещам всеки ден вече,онзи ден прекалих с разходката и направо се побърка да ме рита, повече няма да си правя такива експерименти,че и имах болка от дясно пронизваща същата вечер.Изобщо маи трябва да си обръщаме повече внимание.
              За биричката има и безалкохолни такива за любителите, но и обикновена биричка  да пииваме от време навреме,чаша-две, няма проблем Wink
              Аз също съм настинала вече за кой ли път тази зима...омръзна ми направо,а уж пия "биозин мама"...толкова и помагат...като аптека съм станала в къщи-магнезий,огестани,нош-па-та,фелязо,пробиотици,лаксативи  ooooh! чудо. Мъча се и аз с един запушен нос по цяла нощ,но...стига съм се оплаквала,че стана мн отрицателен поста,а не е това целта  Rolling Eyes
               Дано другия месец вече слънчицето излезе и ни повдигне настроението,пък току виж и ни калило  Hug
                Хубав ден   bouquet

# 490
https://www.facebook.com/189415721076329/photos/a.18941940440929 … tif_t=photo_reply
Какво ще кажете за тази диня? Става и за двата пола Simple Smile

# 491

Да защо да нестава. И аз се влюбих в нея

# 492

Количката и на мен много ми хареса, но 750лв не е ли прекалено висока цена? Оправдано ли е според вас?

# 493
И аз си мислех, че над 500 лева за количка си е безумно много, но моето най-голямо изискване е да е лека, защото сме без кола и ще я мъкнем навсякъде сигурно. Та до тук под 500 лева няма количка до 10 кг. И вече се замислям по-добре да отделим 700-800, но да е лека.
Продължавам да съм объркана и несигурна по тази тема де.  Laughing Mr. Green  bouquet

# 494
Аз лично повече от 200- 300 лв макс за първа количка не бих дала. Особено като майка ми е разказвала, че количката, която са купили почти не е ползвана, защото категорично съм отказвала да се возя в нея.

Общи условия

Активация на акаунт