Италия 148

• 59 550
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • IT
Тази информация лично на мен ми е много полезна.Благодаря на споделилите.Естествено имам следващ въпрос -Трябва ми мебелен магазин в Рим и околности, различен от Икея, от който да купим спалня и обзавеждане за  детска стая.

# 556
Cent. To i аз питам за Да се засраховам . А пък не се знае и с времето може и ние само с бабата , така че полезно е всякакъв опит. Незнам само тези в посолството за какво са.. Имаше един мъж доста компетентен и наясно, но два пъти за различно неща говоря с жени , и не получава. Отговори . Да ти отговори " доколкото знам". Е направо трагично .  Добро утро

# 557
Здравейте Simple Smile поздрав от нас в реално време.
Ето ви човек на 8 години:
https://farm8.staticflickr.com/7740/17152926660_37f3fb06fd_c.jpg

Последна редакция: сб, 02 май 2015, 21:08 от Barbabeau

# 558
Ани,  да ти е жив и здрав рожденника ,  да расте все така умен и послушен!   bouquet  bouquet  bouquet
Аз тъкмо правя тирамису с ягоди за моя.

Последна редакция: сб, 02 май 2015, 15:46 от dessita

# 559
  • Италия
Честит ти рожденик, Барба! Да расте здраво и щастливо момче за гордост на мама и татко!   bouquet

# 560
Благодаря ви! Hug
Здраво и щастливо - да, умно - еми, май също да,
послушно Whistling ...
Маестрото по карате много го хвали, че е дисциплиниран и възпитан, ама вкъщи си се вихри как' си знае. Wink

Деси, пък Бобо на 11, а? Страшна работа!!! Laughing
Това тирамису с ягоди трябва да го пробвам най-накрая. Thinking

# 561
  • Италия
Барб, радвай се, че е такова детенцето, живо!   Heart Eyes
Моята разбойничка е като едно земетресение в къщи. В парка само раздава заповеди на децата, скъсва ми нервичките доста често, обаче хиляди пъти предпочитам такова дете  Heart Eyes Той и батко и' беше същия, обаче като порасна, стана млад мъж, който много уважава семейството си, учи, работи, разчита предимно на себе си... С две думи едно будно дете си е опера - мечта!  Heart Eyes

# 562
  • UK
Честит рожден ден на Андреа  Heart Eyes :! Да е жив и здрав, а пък вихренето ще го изтърпите някак  Mr. Green Големи риби да лови!  Grinning

# 563
Честито на големите мъници-рожденици Бобо и Андреа!

Гледам днес царската принцеса, както и такото с малкия принц, и се умилявам, прелестни моменти са това, докато децата са малки. (казано в момент, докато 4те ми хали са навън с баща си, след като ги облякох и изтиках през вратата, понеже не се издържаха  Mr. Green).

Аз мисля, че ще кръстят бебето Ема-Елизабет. Да знаете, че съм познала, ако позная  Mr. Green

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 13:06 от tralala81

# 564
Честит рожден ден на Андреа  Heart Eyes :! Да е жив и здрав, а пък вихренето ще го изтърпите някак  Mr. Green Големи риби да лови!  Grinning
Laughing Мерси! Hug

ЧРД на Бобо!!! Hug Heart Eyes
Деске, вие сте по големите фести, и тази година ли правите? Вали ли при вас? Тук го дават много дъждовна седмица, само вчера беше супер ясен и слънчев ден като изключение от мократа серия.

Тралала, дано не завали и при вас, та да си прекарат целия ден в парка. Laughing

# 565
Благодаря!  bouquet
Ани, той вече е голям, няма фести с аниматори, а 20 и + подрастващи у нас не ща да гъчкам, ще го празнуваме, както повечето му връстници, в пъб. Фестата ще е в четвъртък, защото днес, както всяка година, повечето са нанякъде си, използвайки понтето на 1-ви май.
Иначе тук е прекрасно време, никакви дъждове не се предвиждат, преди малко се върнахве от парка, където си бяхме лятно облечени, разбирай потници и къси панталонки. За вторник прогнозите са 34 градуса, май ще включваме климатиците вече...

# 566
  • Италия
Деси, да ти е жив и здрав рожденика!   bouquet
Много хубаво време се отвори тук. Топличко, птичките пеят, ягодите ми на терасата зреят  Heart Eyes

# 567
  • UK
Oхо, 11 години и в пъб! Уау!  Crazy
Да е жив и здрав и Бобо, ама той почти тийнейджър е станал вече!  Hug

# 568
Честито на Андреа и Бобо и от мен:-) Големи деца, не мога да повярвам кога се родиха- кога ги бутаха в колички в Болоня, кога риба взеха да  ловят и да няма нужда от аниматори ... Heart Eyes

Аз не знам дали ви казах, че 14 дни съм с колпо ди стрега, нямам настроение за нищо абсолютно,  но от тази седмица пия лекарства и има вид, че отминава това нещо. Въпреки него ходя на работа, защото права всъщност не ме боли, колкото седнала/легнала, но беше много мъчително, много. Обикновено едно такова схващане минава за няколко дни, тук ме държа безкрайно.

Така или иначе този уикенд редувах Интернет от дивана с градинска работа, която има приличен вид- окосен, почистен двор и от тази седмица мисля да се пусна вече в пролетно почистване- прозорци и тн. Лека полека да свърша нещо по-сериозно.

# 569
  • MI
Здрaвейте,дa се отчетa зa експериментите ми с киселото мляко Simple Smile Въпреки невежеството ми че гръцкия йогурт е цеден (светнa ме женaтa нa един приятел гъркиня)  Embarassed имaме успех. Смесих Тотaл пълномaслено с моето си БГ кисело мляко. Резултaтът е гъсто и леко кисело мляко - при обръщaне нa буркaнчето не мръдвa,кaто нa aтaрите реклaми нa Дaнон   chef

Купихте ли билети зa Експото? Ние дa, но мисля дa изчaкaм дa достроят пaвилионите и дa нaмaлее нaродa...

Общи условия

Активация на акаунт