Лидл ::61::

• 81 299
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Благодаря! Моите дънки от миналата седмица много се отпуснаха. Ще ги пробвам в сушилнята да ги пусна на най-дългата програма и ако не - ще ги нося за домашно виснало непретенциозни.  Joy

# 16
  • София
Тази седмица ще се заредя с бельо. Бикините съм ги купувала 2 пъти и са страашно удобни..
Мнението ми е много полезно, аз им се чудех, ще ги видя и на място де. Много трудно си намирам гащи да са ми удобни, все нещо не ми я наред.  Mr. Green

# 17
Тези,лично за мен, са супер!!

# 18
  • София
Потвърждавам, няма кори за лазаня LaughingНо в отсрещното Пени - пълно, на прекрасна цена.
Ядосаха ме в Лидл - поздравявам касиерката с празника, пълно мълчание отсреща; сметка 5,03 - казвам, че ще дам 3 ст. - с мълчание се отминава и ми се изсипва шепа стотинки. То пък бива темерутщина, в люлинския все на такива попадам.

# 19

Ядосаха ме в Лидл - поздравявам касиерката с празника, пълно мълчание отсреща; сметка 5,03 - казвам, че ще дам 3 ст. - с мълчание се отминава и ми се изсипва шепа стотинки. То пък бива темерутщина, в люлинския все на такива попадам.

Не се впечатлявай, може мъжът й да е забравил да я поздрави Wink

Днес не подаряват ли рози на жените в магазина като други години?

# 20
  • Русе
И аз това щях да попитам - не подаряват ли рози?

Ev_e, ако не ти е торкова спешен миксера, ЛИДЛ пускат и друг, обикновен, който миналото лято струваше 27 лв. Много ме е яд, че го пуснаха в такъв период, когато нямах възможност да отида до магазина и не успях да си го купя. Предполагам, че това лято пак ще ги пуснат.
Честит празник, дами!  bouquet

# 21
  • София
Няма рози тази година, и щерката се довлече за роза, че миналата година намаза, ама сега нъц. Mr. Green

# 22
  • Русе
Честит празник, дами!
И аз ще ходя за гащи, дано да има от 5-те цвята, а да не са само черни или само бели като последния път.  Peace Напоследък не мога да търпя друго бельо освен памучно.
Чудя се и на силиконовите форми за мъфини, където са 12бр и са единични. Чудя се как ли се поставят във фурната? Направо на решетката или в тава?

# 23
А дали случайно някой е забелязал дали чипсовете Ruffles са с тези опаковки, в които може да си намериш левчета?
Миналата седмица май беше си взехме такъв от Кф. и спечелих 2лв, та сега ми е мерак да си взема пак такъв  Grinning

# 24
  • Пловдив
Весел празник!
  Да се виждали изостанали от плюшените домашни комплекти в  пловдивските  магазини ?

# 25
zvanche, благодаря за новата тема   bouquet

# 26
  • Асеновград
Да споделя за туристическите обувки, досега не ми се беше налагало да ги тествам в мокро време ,днес се сетих,че уж са водонепропускливи и излязох с тях.Резултата мокри крака и това само от мокрия сняг.Явно ще си ги ползвам само в сухо време.
Честит празник на всички   bouquet много усмивки и добро настроение.

# 27
  • София
Честит празник, дами!
И аз ще ходя за гащи, дано да има от 5-те цвята, а да не са само черни или само бели като последния път.  Peace Напоследък не мога да търпя друго бельо освен памучно.
Чудя се и на силиконовите форми за мъфини, където са 12бр и са единични. Чудя се как ли се поставят във фурната? Направо на решетката или в тава?

Няма проблем и на решетката, но на мен ми е по-удобно да си ги редя в тазата.

# 28
Честит Празник!
Нареждам се на опашка за боксерките, щом казвате, че са добри. Всъщност те нали и боксерките са с качество като бикините?!?

# 29
Здравейте да се запиша и аз в темата с един въпрос виждали ли сте в Лидъла да пускат парти-грил и ако да какво му е качеството

Пускан е парти грил, но за качеството му нищо не мога да кажа.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт