Лидл ::61::

• 81 352
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Интересувам се от правоъгълната форма за сладкиши със свалящо се дъно.
Размерите,които са дадени предполагам са външните.Ако някой я има от преди,може ли да ми каже какви са вътрешните размери?
Благодаря предварително!

# 31
Чудя се и на силиконовите форми за мъфини, където са 12бр и са единични. Чудя се как ли се поставят във фурната? Направо на решетката или в тава?
Формите (поне тези, които купих предния път, трябва да са същите) са чудесни. Случвало ми се е силиконова скъпа форма да стане на петна от 2-3 използвания, а тези не са мръднали. Добър е силиконът. Слагам ги направо върху решетката в печката, не личи, че са ползвани.

Честит празник на всички, които го считат за такъв!  bouquet

И част от правеното във формичките:

Скрит текст:

# 32
Честит празник, дами!
От новата брошура си харесах масажиращата седялка. Досега не съм виждала да се предлагат в Лидл. Ще съм благодарна ако има някой такава да сподели  какво е мнението за нея.

# 33
Съвсем ви изпуснах, ще наваксвам.  Confused

# 34
  • софия

И да използвам момента да поискам мнение от притежателките на формата http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=19728 за кекс. Плътен, тежък ли е материала, от който е направена? Трябва да реша до утре, че съм си поръчала подобна, но професионална , чугунена и съответно няколко пъти по-скъпа.
Изобщо не може да става сравнение с чугунена. Имам с откопчаващия се борд. Лек и тънък материал е.

Имам чугунен оребрен тиган, но ми идва да го изхвърля. Лепи ужасно. Явно има някакъв чалъм при ползването на съдове от чугун, но не съм го открила.

# 35
  • София
Честит празник дами   bouquet

А дали случайно някой е забелязал дали чипсовете Ruffles са с тези опаковки, в които може да си намериш левчета?

Да в тях са, но дребния беше малко разочарован, че в неговия нямаше  Crazy

Предишния път и аз им се чудих на силиконовите единични формички, но този път няма да ги пропусна - особено и след добрите ви отзиви. И на мен ми е по-удобно да ги сложа в тавата на печката, по-трудно ми е да ги вадя една по една или с решетката.

И бельо ще допълвам на децата и ев. бикини за мен - ще преценявам на място, че последните, които взех от там не са ми особено удобни  Thinking

# 36
  • София
zvanche - лепят чугунените,  цаката е да си направят патина.... иначе аз си понамазвам малко моят със зехтин преди да сложа нещо да се пече и е малко по-добре... но си лепят, че и трудно се чистят и тежат един тон...
Иначе подобни формички май зимата пускаха, в други цветове, взех си от тези  са блатове малка и голяма и една малка като за кексче. Лекички са, не се лепи почти по тях, ок са ми, но аз по принцип не правя прекалено много сладкиши, та не знам при по-интензивна употреба колко биха издържали, но пък при тази цена няма и много да жаля за тях.

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 12:45 от Angel_Dust

# 37
  • Русе
Angel_Dust, labrex, благодаря!

# 38
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet
и честит празник   bouquet
Силиконовите формички ги нареждам в тава на дупки. Води се тава за пица и пържени картофи. С нея ми е по-лесно да ги вадя от фурната наведнъж.
Купих си телешко месо и сега се чудя - трябва ли да се вари преди готвене.
Или направо да го мятам със спанак?

# 39
  • София
Аз бих го сварила/запържила/задушила, нещо, което все пак да предотврати да пусне пяна в спанака...

# 40
Моите дънки от миналата седмица много се отпуснаха. Ще ги пробвам в сушилнята да ги пусна на най-дългата програма и ако не - ще ги нося за домашно виснало непретенциозни.  Joy
Можеш да ги върнеш, ако решиш. Една приятелка ми каза, че изпрала детско бельо, накъсали се шевовете и го върнала.

# 41
  • София
И аз това щях да попитам - не подаряват ли рози?

Ev_e, ако не ти е торкова спешен миксера, ЛИДЛ пускат и друг, обикновен, който миналото лято струваше 27 лв. Много ме е яд, че го пуснаха в такъв период, когато нямах възможност да отида до магазина и не успях да си го купя. Предполагам, че това лято пак ще ги пуснат.
Честит празник, дами!  bouquet
Вики, колко да ми е спешно - досега съм карала без, което показва каква готвачка съм  Embarassed
Но сега като съм си го навила на пръста, няма да мирясам. Гледах и в Амазоните, но там най-евтиният ръчен е към 50 лв. Така че ще заложа на лидълския сигурно  Wink

# 42
Искам да кажа на всички които с нетърпение чакат детското бельо (потници и гащи) - и аз ги загледах, но 3 бр. потници на Лупилу за 9.99 лв ми излиза колкото 3 комплекта в ХИТ - там на промо цена в момента е комплект потник + слип за 2.99 лв, на същата марка. Поздрави за празника на всички Simple Smile

# 43
Ще се възползвам от промоцията на детското бельо - дано само да има достатъчно от всички размери.

Честит празник момичета!!!

# 44
  • Бургас
Моите дънки от миналата седмица много се отпуснаха. Ще ги пробвам в сушилнята да ги пусна на най-дългата програма и ако не - ще ги нося за домашно виснало непретенциозни.  Joy
Можеш да ги върнеш, ако решиш. Една приятелка ми каза, че изпрала детско бельо, накъсали се шевовете и го върнала.
Подносила съм го вече, прано е 2 пъти. Но и аз съм свикнала на друг модел, всичко по тялото и краката. А и за тази цена, ще го нося до морската градина и в непретенциозни случаи. Мерси за съвета.

Общи условия

Активация на акаунт