Лидл ::61::

• 81 277
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Като казахте гофретник и аз най-накрая се сдобих с туй чудо на чудесата.  Mr. Green Вече го пробвахме, с каката правихме бананови гофретки от книжката, станаха супер. Днес съм поръчала на ММ да вземе ако има в Лидл, който е до работата му, защото в кварталния са свършили, а днес търсих за майка ми да взема. И при нас имаше останали от контактните грилове.

# 226
А препарата за почистване на стъклокерамика пускали ли са го до сега и ако да, има ли доволни?

Зази , ако питаш за този №2

имам го от мин. година и съм много доволна. Сега ще взема и за майка ми.

# 227
Търся си това от коментари из темата:

Да похваля много един спрей за предварителна обработка на петна с една бяла риза на етикета на W5. Проблема е, че не знам как да го намеря и да ви постна картинка.

Случайно да го има в каталога за следващата седмица? Има две подобни неща, ама може и да е нито едно от тях

# 228
  • София
Rumen_s, да , има го:

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=20092

задния, белия.

# 229
Днес на обяд ходих да си напазарувам бельо и чорапи и искам да споделя, че има комплекти по 7 чифта разноцветни чудесни детски чорапки, които не видях нито в брошурата, нито в сайта.

# 230
  • софия
Всичките чорапки бяха изкупени по обяд Rolling Eyes,

# 231
Чорапките са супер, и аз взех, но нарочно по големия номер, защото подобен комплект от есента ми се посви при пране /сушилня. иначе ластиките им не мърдат

# 232
  • варна
дамските потници са уголемени нося L ,взех  М и ми са добре. Бикините си отговарят  Simple Smile

# 233
  • Русе
Здравейте,някой беше похвалил четки за зъби,но нещо не мога да ги намеря назад в темата..ще може ли малко помощ,една снимка Praynig Благодаря!
Ето, тези, които са със стрелката, мисля, че струват 1,69 лв./ бр.
Скрит текст:

# 234
  • Варна, Пловдив
Взех си от дамските топове (потници), от цветните и наистина са много уголемени. Принципно съм М или Л, а взех S и са ми точни. Много голяма разлика между М и S. Доволна съм. Купих и на ММ от боксерките и да видим дали ще ги одобри. Яд ме е, че забравих да взема от цветните дамски чорапи с дните от седмицата.
Защи ли ми трябваше да ги намирам тези шоко топчета?  Mr. Green
Благодаря за разясненията за тях   bouquet

# 235
  • Варна
И на мен ми трябва акумулаторна метла и все се оглеждам за лидълската.
За тая Виледа не откривам нищо. И за пореден път се дразня, че информацията на сайта на ЛИДЛ за всичките им продукти е безобразно оскъдна.

Миналата седмица си взех някаква охладена сьомга. Нещо ме човръкна и я претеглих. При обявено тегло 200 гр. и трите парчета бяха по 183/184 гр. Е, няма да си взимам втори път.

# 236
Тази метла на Виледа май не е пускана досега, поне аз не помня. Предишните бяха на Силвъркрест, но те не са 2 в 1.

# 237
  • София
Здравейте,някой беше похвалил четки за зъби,но нещо не мога да ги намеря назад в темата..ще може ли малко помощ,една снимка Praynig Благодаря!
Скрит текст:
Благодаря,ще ги пробвам при първа възможност!

# 238
Скрит текст:
Благодаря,ще ги пробвам при първа възможност!

След като прочетох тук за четката и аз си я взех.Супер е.

# 239
Извинявай vivi** да те питам от кой лидъл си взе гофретника и дали би имало още? Търсих го днес на две места, но без успех...
Ако ви е по-близко - Младост 3 - има доста гофретници Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт