Лидл ::61::

• 81 281
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Много ще се радвам да пуснат и някоя евтина и хубава съдомиялна. Досега не е имало, нали? ЕХ, размечтах се...  Flutter

# 241
  • София
Здравейте дами! Миналата година се коментираше препарат който премахва петна от дезодоранти, но не мога да го открия. Може ли някой да ми го припомни, моля.

# 242
  • София
Здравейте дами! Миналата година се коментираше препарат който премахва петна от дезодоранти, но не мога да го открия. Може ли някой да ми го припомни, моля.
Не мога да помогна с препарата, защо не го знам, но киснене в разтвор на лимонтозу върши перфектна работа, както и в някакъв антиваровиков препарат (примерно за почистване на кафемашини и кани) - махат петната.

# 243
  • София
Много ще се радвам да пуснат и някоя евтина и хубава съдомиялна. Досега не е имало, нали? ЕХ, размечтах се...  Flutter

eдра техника у нас не са пускали.

# 244
  • софия
Благодаря, Gergana, но днес случайно минах през дружба и реших да вляза в лидъл там и какво да видя - имаше огромен куп и се сдобих и аз с това чудо  Grinning

# 245

eдра техника у нас не са пускали.

На мен ще ми дойде в повече, ако решат да пускат и такава.

# 246
 Ходих, купих си бельо. Много ми харесва на пръв поглед, мекичко и приятно е. Купих и за мъжа ми. Взех си също така любимите сладоледи с орехи и шоколадовия с шоколадови парченца, както и шоколадовите топчета  Mr. Green

Освен това почти никога не пропускам да си купя едно месо с консерва, което го обожавам!!

# 247
Покупките ми от днес,топчета и топено сирене Блудино,малко соленко за моя вкус,но си го бива.

# 248
Спрете да ги хвалите тези четки /сензитив/, че днес като погледнах в "моя" лидъл и какво да видя? Laughing Ами, останали 2-3 броя от тях, направо дупка имаше на мястото където са били четките- а досега никога не съм виждала толкова малко четки. Mr. Green Joy Явно наистина са добри. Peace
Да ви попитам за детското бельо, свива/отпуска ли се материята? newsm78 Бях тръгнала за най-големия р-р, 110-116; дъщеря ми е на 3г. 4 м., но есента  бях купила едни тъмносини потници с котета /с бикини/ 110-116 и са и добре /тя върви по-височка, иначе е слаба/. Сега от взех 98-104 и от потниците, и от бикините, варианта в зелено/бяло/розово. Тези потници са по-дълги, на ширина са колкото тъмносините потници, но пък тъмносините са много еластични- а тези са стегнат памук. Ако се свиват/скъсяват много да ходя да сменям за по-големия номер... newsm78  Да похваля служителката която ми намери р/р 98/104 от бикините; видях, че нареждат стока и попитах дали в склада нямат р-ра който ми трябва в цветовете които исках- повъртях се малко из магазина, а после тя ме намери и ми извади от едно кашонче бикините. Grinning
Момичета, ще зареждат ли от великденските лакомства до Великден? Или поне 1-2 седмици преди това, че някакси не ми се купуват още отсега. Rolling Eyes newsm78
Детските чорапки са страхотни, наистина ги нямаше в брошурите; дано да останат до следващото ми ходене до Лидъл, че да взема и от тях. Praynig
Контактният грил ми изглежда разкошен /макар и по-дребен на размери, отколкото очаквах/, ама ми се искаше да беше и малко по-евтин- 39-40 лв. бяха тостерите 3 в 1 с плочи за гофрети, сандвичи, за скара....  Rolling Eyes
И при нас явно са вилнели вандали- останали само няколко опаковки боя за яйца + 1 кутия с металическа боя- кутията разкъсана и вътре боя нямаше, само май някакви ръкавици.... ooooh! Не успях да купя от боята за яйца, мислех, че няма толкова бързо да се разграби Confused, има ли вероятност преди Великден да пуснат пак същите бои? Иначе видях, че от понеделник пак ще има бои, но ще са други май. Rolling Eyes
-1 за розовите донъти с пълнеж. Поне за моя вкус. Миришеха много приятно, но вътре са с яркорозов маслен крем, не плодов. Добре, че не съм купувала на детето досега- може би донътите с шоко глазурата ще ми допаднат повече /на тях пише, че са с плодов пълнеж- освен ако и той не е маслен "плодов" пълнеж... newsm78 newsm78

# 249
Не знам дали зареждат от Великденските лакомства (мисля си, че по-скоро не, освен ако нямат наличност в слада), но от Коледните при нас със сигурност не вадеха да допълват. Шоколадовите близалки бяха свършили още на втората седмица и така и не заредиха нови.

На мен всички донъти са ми ужасни на вкус, но наистима миришат много хубаво. Мъфините им също изобщо не харесвам.

# 250
Тук пък до скоро имаше от Коледните лакомства. Не знам дали зареждаха нови или чакаха старите да се свършат, тъй като не съм гледала нищо конкретно. Просто си стоеше стелажа с тях.

# 251
Тук пък до скоро имаше от Коледните лакомства. Не знам дали зареждаха нови или чакаха старите да се свършат, тъй като не съм гледала нищо конкретно. Просто си стоеше стелажа с тях.

То и при нас имаше разни остатъци от Коледните, но други неща свършиха скорострелно.

# 252
  • Варна
И аз днес се разбързах рано-зарана за бельо. Резултатът - почти 90 лв. сметка  ooooh! Но пък заредих цялото семейство с бельо. Само ММ отиде следобед и си върна слиповете - материята определено не е най-добрата, изглежда тънка и сякаш ще се разтегли бързо. Потниците за момчета също са по-различни от тези, дето пускаха предния път. Предните бяха плътни, а тези са някакви рипсени ли, как се казва. Но не смятам, че ще са по-лоши. Детските чорапки за малките са разкошни. Дамските бикини - също. Въобще - много съм доволна. Няма да се сещам да купувам бельо скоро със сигурност.

Тая брошура с препаратите нещо не ме влече. Не ми е дошла музата за чистене още  Laughing

Дамските чантички ме заинтригуваха, да видим как ще изглеждат наживо.

Във Варна не съм попадала на кофти персонал. Винаги са били отзивчиви и любезни. Дано все така да бъде!

# 253
  • София
Шоколадовите донати нямат пълнеж, само шоколад отгоре. Белите са с бананов крем, по-стават от ягодовите.
Купих от шоколадовите яйчица и вафлените яйца.  Вторите не струват.

# 254
  • София

Ev_e  благодаря! Ще се възползвам от идеята, но ако някой подскаже и препарата ще е супер.

Общи условия

Активация на акаунт