Лидл ::61::

• 81 282
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
  • Щастлива мама на 3 слънца
Отидох за 1 гофретник днес чукане 130 лева....но не ми допадна..много бавно стават .едни тънки като палачинки. Не е за мен. От яд си счупих купата за сок. Сега какво да правя. На сервиз ли да я дам.  То май не влиза в сервиза.
Цялото ми настроение се скапа

# 256
  • Варна, Пловдив
Не съм уцелила размера на боксерките за ММ, той се чуди или за  по-голям размер или да ги върнем  без да вземаме друг чифт, нещо не му допаднаха, много е стегнат ластика.  Как става връщането на парите, дават ли ги или трябва да купя за тези пари друго?

# 257
Връщат

# 258
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile, искам да питам какво ви е мнението за чантичките, които ще пускат от понеделник. Видях, че на брошурата е отбелязано, че са естествена кожа. Инаме днес минах и си взех от дамските чорапки. На мен много ми харесаха и цветовете са яки Simple Smile

# 259
Здравейте момичета Simple Smile, искам да питам какво ви е мнението за чантичките, които ще пускат от понеделник. Видях, че на брошурата е отбелязано, че са естествена кожа. Инаме днес минах и си взех от дамските чорапки. На мен много ми харесаха и цветовете са яки Simple Smile
Не са пускани до сега. Само такива нося и ще.си взема.въпрпса е кой цвят.

# 260

Ev_e  благодаря! Ще се възползвам от идеята, но ако някой подскаже и препарата ще е супер.
В брошурата на стр. 4, горе вляво - зелена бутилка с бяла риза на етикета. Доколкото си спомням беше хвален много в предишни теми и мисля, че за него говориш.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 23:51 от Guess Who

# 261
И аз забелязах, че материята на момчешките потници /малките/ е някак по-рипсена, по-еластична малко- но изглеждаше ок. Peace Очаквах момичешките да са от такава материя, но пък майка ми каза, че материята и качеството на детското бельо и се струват направо екстра. Grinning Върнах се за още една кутийка с момичешки бикини, по-големи и така за бикини няма да я мисля доста време. Laughing Заварих и последния чифт от чорапките с дните от седмицата 27-30. Simple Smile Разкошни са. Heart Eyes Баща ми след работа минал през Лидъл, като се върна се чудеше каква е тази навалица в магазина... Mr. Green А то народът на пазар за бельо Laughing
Ако някой търси розова настолна лампа /от тези които имитираха кутия с боя която се разлива Laughing /, днес на Пещерско шосе в Пловдив имаше 1 брой намалена с 30%. Wink
Забелязах, че при нас има празни места на някои от видовете от евтиния шоколад. Белият го нямаше, както и 1-2 други видове, но не разбрах кои точно. Да не би да започват да зареждат с друга марка? newsm78 Първоначално помислих, че са свършили шоколадовите топчета, точно до тях една такава празнина... Mr. Green Joy Успокоих се, че са шоколадите. Mr. Green
Адреналинка, ако си я счупила от яд, едва ли влиза в сервиза. Peace Но пък сигурно ще можеш да си поръчаш нова купа. А каква е тази купа за сок..? newsm78 Дебелината на гофретите зависи от гъстотата и вида на тестото, също и по колко от сместта слагаш в гофретника. Основната разлика в сместта за палачинки и гофрети е, че в гофретите има и мазнина, и набухвател. Ако са прекалено тънки гофретите или сместта е била много рядка, или си пропуснала набухвателя, или си сложила малко смес в гофретника. Най-вероятно едно от трите.

# 262
  • 1st floor

Ev_e  благодаря! Ще се възползвам от идеята, но ако някой подскаже и препарата ще е супер.
В брошурата на стр. 4, горе вляво - зелена бутилка с бяла риза на етикета. Доколкото си спомням беше хвален много в предишни теми и мисля, че за него говориш.

Скрит текст:
Точно това е, да! Изпира ми всички петна от ризи, тениски и пр., от сухите дезодоранти, дори и старите. Само той се справя.  Laughing
Адреналинке, за счупената купа може да питаш в Бушона дали имат и каква ще е цената. И на мен ми стана интересно каква е тази купа за сок?  Simple Smile

# 263
Някакви отзиви за препарата за миене на съдове , който ще е в промоция от 16.03???
Ръцете ми са съсипани от препарати и вече не знам какво да купувам.
Благодаря.

# 264
Някакви отзиви за препарата за миене на съдове , който ще е в промоция от 16.03???
Благодаря.

Здравейте,аз също имах проблем с ръцете- сърбеж,алергия и страшно изсушени ми бяха от препаратите,започнах да мия с ръкавици и най-важното смених препаратите за съдове с течен сапун,измива чудесно,този от 0.99,има го в два вариянта зелен и бял,няма друг на тази цена,така че няма да го объркате,стои на долния рафт до всички други т.сапуни,страхотен е и като цена и като качество,не е ароматизиран като другите видове.От както го открих използвам само него и никакви други  препарати за съдове,всички изсушават страшно много.

# 265
Благодаря.

Еко препарата е супер. Ще си заредя.

# 266
  • София
Миналата година имало ли е тези великденските бои и украси за яйца. Кои са хубави, че за първа година ще боядисвам яйца сама  Crazy
Харесаха ми дамските потници, но не и окомплектованите цветове и май няма да взимам.Иска ми се да са 3 в различни цветове-черно, бяло, розово/сиво  Rolling Eyes
Иначе, на 16-и мисля да си купя от блузите, че ми трябват с такива с копчета,з а кърмене  Laughing И роклята на райета не е зле, но ще си помисля за нея.

# 267

Останах си без листовка с рецепти, номер 20. Crossing Arms Миналата седмица така и не успях да намеря в магазина, за да си взема.

Точно от тази съм взела 3-4 броя. Ако искаш да ти пратя една по пощата?

# 268
Отидох за 1 гофретник днес чукане 130 лева....но не ми допадна..много бавно стават .едни тънки като палачинки. Не е за мен. От яд си счупих купата за сок. Сега какво да правя. На сервиз ли да я дам.  То май не влиза в сервиза.
Цялото ми настроение се скапа
2ч.ч.брашно
2с.л.захар
2ч.л.бакпулвер,2 ванилии
1/2ч.л.сол
2ч.ч.прясно мляко
2 яйца
1/4ч.ч.олио
Това е страхотна рецепта за Гофретки,правя ги само по нея,сместта е гъста,има си мазнина и набухвател,оставям ги малко повече да се изпекат,за да са хрупкави и най-важното след като ги извадя ги слагам върху решетката/примерно тая от фурната/,за да изстиват така,а не трябва да са в чиния,особено една върху друга,защото омекват и стават най-обикновени палачинки.

# 269
  • София
Гес,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт