Лидл ::61::

• 81 310
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Италианската извара ни хареса  Peace Взехме я намалена на 30 % и имаше доста от нея. Явно не се купува като е закодирана под името "млечен продукт". Досега и ние не я бяхме взимали и добре, че прочетох за нея в тази тема.
Шоколадовите топчета не се одобриха  Peace
Взех от формите за торта и кекс, но правоъгълните бяха свършили, а исках и от тях да взема. Надявам се, че няма да ме разочароват.
Силиконовите формички за мъфини не ми харесаха, защото бяха от меките. Ще чакам пак от твърдите, за да си взема.

# 271
  • софия
Детските чорапи с дните от седмицата за момчета размер 31-34 са много хубава материя, слиповете за момчета също Peace, при нас бяха свършили номерата 27-30 за момичета, а бяха хубави, дали зареждат всеки ден за магазина в София на Ръковска, че не ми е мн удобен и не ми се иска да се разкарвам.

# 272
А не бръмчат ли доста силно масажиращите седалки?

# 273
+1 за домашната юфка на Крина - получи се страхотна млечна баница - любимият ми сладкиш от детството.
 +1 за фидето с яйца -  почти не намирам толкова добро никъде. Точно такова е каквото обичам -фино и с прекрасен вкус.

# 274
Портокалите са много хубави.
Биодоматите на клонче ги изхвърлих - мухлясали, а тези, които бяха здрави имаха странен вкус.
Биочеридоматите бяха отнесени от бебето преди да успеем да ги опитаме. Предполагаме, че са били ОК.

# 275
Аз био домати не съм видяла или се лъжа ?

# 276
Детските чорапи с картинки ли са или са просто различми цветове+ надпис като женските, показани в брошурата?

# 277
Като дамските са с надпис -има си за момчета и за момичета .

# 278
Мерси.
За био домати доста е писано и преди, но аз все не мога да сваря такива при нас.

# 279
А не бръмчат ли доста силно масажиращите седалки?
Бръмчат силно, да. Grinning Обаче и добре масажират, особено за цената си. Peace Интересно ми е, че при нас има над 20 бройки- обикновено подобни артикули се разграбват бързо, може би този път са се подготвили и са заредили повече бройки... newsm78
На Пещерско шосе в Пловдив има и останали от кухненските роботи, ако някой се интересува. Party
Аз да питам на свой ред, къде в Пловдив има останали от сърцевидните форми за тарталети /силиконовите/? Praynig Тези от 5,99 лв. Също и...има ли останала от боята за яйца с перления и металическия ефект?
Жармен, и аз го харесвам много това фиде. Откакто го открих, друго не купувам. Heart Eyes

# 280
Ами например тези на клонка мисля са си един вид -и не съм видяла био.
 Чери или са био и не съм прочела или при нас има само един вид.

Скрит текст:
/Не е по темата ,но онзи ден си купих био ябълки от Била и синът ми грабна ножа да проверява дали има парафин по кората - ами имаше си .
 Та кое и до колко е био ,ама хич не вярвам - и преди не вярвах де / да речем имам понятие от земеделие и без пръскане реколта няма да има или няма да е с търговски вид . Ще направя снимка на реално био моркови от село някой път - ами голият охлюв си ги яде и нямат хич идеален вид ,ако не се третират с препарати./
 Дано са био де  Simple Smile това за което си давате парите.
  На село в последните повече от 15г читав зеленчук не се получава без пръскане и торове - не се ли третира няма реколта и заболяват.
Биоябълка за мен е Вдън Горите Тилилейски да намерите ягодка где човешки крак не е стъпвал и киселинен дъжд не валял -другото е реклама  Laughing

# 281
  • София
Детските чорапи, които аз видях и купих бяха цветни - на шарки, не с картинки. С надпис при нас нямаше

# 282
Детските чорапи, които аз видях и купих бяха цветни - на шарки, не с картинки. С надпис при нас нямаше
Ами извинявам се ,аз бегло огледах - на дамските и мъжките видях надписи -дните на седмицата и ми се стори ,че и детските са така.

# 283
Аз се чудех на детските чорапи, обаче дъщеря ми е "30ти номер" и като купувам от магазин обикновено се чудя по един час за номера, сега по същия начин гледах, гледах....и не можах да реша. 27-30 ме е страх че ще са й малки и петичката ще се смъква, 31-34 пък ми се видяха огромни  Grinning Та не взех решение и по добре, че си има чорапи, а всъщност минах ей така пътьом за едни бикини за мен и оставих 50лв. за всякакви дреболии.  Mr. Green

# 284
Аз днес минах да видя чорапките, които са така хвалени тук.
Взех 27-30 номер, за момче, имаше и с надписи, и само шаренки-взех от вторите.
Хубави са, но според мен не са нещо кой знае какво-и предишните им чорапки са прекрасни. Тези, които са пускали на предни промоции имам предвид.
 Погледнах и дамските бикини/боксери - готинки са, но материята ми се стори много тънка и се отказах.
Взех и потничета за детето.

Бързах, и съм грабнала някаква пушена извара на промоция - няма такава гадост, толкова гадно мирише на пушек, че направо Sick Мислех, че съм взела хвалената тук италианска извара, ама не би.. hahaha

В понеделник ще вземам чанта и аз.....на място ще решавам за цвета и кой от двата модела да бъде.. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт