Лидл ::61::

• 81 347
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Жармен,заинтригува се с млечна баница,може ли рецепта на лични,да не разводняваме темата.Предварително благодаря!

# 286
  • София
Жармен,заинтригува се с млечна баница,може ли рецепта на лични,да не разводняваме темата.Предварително благодаря!

и аз искам рецепта  Praynig

# 287
Скрит текст:
Това е любим сладкиш от детството ми.
Скрит текст:
Родителите ми работеха на смени и майка нямаше време да ни готви и ние с брат ми сами от малки си правехме това -онова  Laughing
    Млечна баница / дъщеря ми вчера каза ,че не било баница  Joy/
   1пакет юфка се изсипва в намазана  с масло  тава с диаметър поне 32см / важно е -инак може да прелее/ , 125г краве масло / с част от него се маже тавата/ се нарязва на парченца и се разпределя върху юфката - запича се до розово  в затоплена фурна на 200 градуса.
  Прави се смес като за крем карамел - 1 литър мляко ,4 -5 яйца, 1 и 1/2 чаени чаши захар и 1-2 ванилии /
   С тази смес се залива юфката и се пече до зачервяване .  Може да се поръси с пудра захар .
 Малко преди да е готова аз поръсвам с кристална захар и допичам .
 Това е .
  Получава се доволно количество вкусен сладкиш.
 Вкусна е и топла и студена .

# 288
  • София
Жармен   bouquet...тези дни ще се пробва!

# 289
  • Варна
Много ти благодаря,Жармен!

# 290
  • София
Може да си я направите и с нарязани кроасани, козунак, кекс...става със всичко тестено.Както и любимите макарони на фурна.

# 291
Може да си я направите и с нарязани кроасани, козунак, кекс...става със всичко тестено.Както и любимите макарони на фурна.
Вкуса е различен - с кори начупени за баница става и се запичат първо и става юфка.
 Кроасани и козунака са по плътни и ми е по-тестяво и глетяво после.
   Макароните са си пък също с друга структура.

# 292
  • София
Здравейте!

Влизам да кажа, за който се интересува, че днес по обяд имаше около 10-тина гофретника в магазина на бул. Сливница в София. И аз си взех един, де - утре ще правим гофрети!
Тостовете - Гауда, също е в намаление!

# 293
  • софия
Метнала съм око на оформящото боди. Пускали ли са го преди. Също и чантите ще погледна, но явно трябва да се отиде сутринта, дали не са прекалено малки, че естествена кожа за тези пари  newsm78

# 294
  • Русе
Потниците са много хубави, но определено 110-116 ще са ни малки, ще чакам по-големи. Чорапи - имаше при нас, но тези, които са около 29-30 н твърдо купувайте 30-33 или както там се пада. На моите са почти нови чорапите 27-30, а са ни малки, мъчим ги още да ги поизносим, но като цяло са ни малки.

# 295
Потниците са много хубави, но определено 110-116 ще са ни малки, ще чакам по-големи. Чорапи - имаше при нас, но тези, които са около 29-30 н твърдо купувайте 30-33 или както там се пада. На моите са почти нови чорапите 27-30, а са ни малки, мъчим ги още да ги поизносим, но като цяло са ни малки.

Потниците само да 116 ли са?
ПП

Сега погледнах има и по-големи  Peace.

Момичета, Формилът с марсилсли сапун универсален ли се води? И в какви разфасовки се предлага?

# 296
  • Пловдив

В понеделник ще вземам чанта и аз.....на място ще решавам за цвета и кой от двата модела да бъде.. Laughing

Чантата не е ли само един модел?

# 297
Скрит текст:
- само такъв вид е разфасовката ,универсален е.
 Харесва ми по принцип , остава аромат след изпиране и дрехите са меки. Пере добре, но е от среден клас / за мен/.
 Важно и да се отбележи не захабява и не избелва дрехите.
 Сега е в нова опаковка и скоро не съм купувала - може да е променен или подобрен или развален  Joy

# 298
  • Русе

Потниците само да 116 ли са?
ПП

Сега погледнах има и по-големи  Peace.

Нямаше при нас Sad. Не ги видях. Но и понякога между двете серии за малките и големите разликата в размерите е доста.

# 299
  • София
Аз при нас пък вчера не видях чорапки за момичета по-големи от 27-30. Едни 31-34 иначе щях да отнеса.
Купих мъжки боксерки, мъжки чорапи, дамски бикини, и бикини и потничета за по-големи момичета.
Доволна съм от всичко и съм нацелила размерите.
А за момичешките бикини искам да кажа, че миналата пролет пускаха същият вид и досега детето ми ги носи и не са мръднали, а са меки и удобни, не я стягат. Есента пак имаше и взех една петица, и въпреки че взех по-големият номер 146-152 са й по-малки от пролетните 134-140. Различаваха се по канта, бяха обкантени не като тези с нещо като дантелка, а с друг цвят от същото трико, от което са ушити. И й стягат. Вчера взех 146-152 и съм доволна много. А от потничетата взех 134-140 и са с тенденция, дългички са, материята е фина и приятна и са разтегливи.

Дамските бикини също са меки и приятни, и не са с брутален ръб, който да се забелязва дори под дънки.

Но довечера ще погледна по-обстойно за по-големи детски чорапки.

Общи условия

Активация на акаунт