Лидл ::61::

• 81 339
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Потниците са много хубави, но определено 110-116 ще са ни малки, ще чакам по-големи. Чорапи - имаше при нас, но тези, които са около 29-30 н твърдо купувайте 30-33 или както там се пада. На моите са почти нови чорапите 27-30, а са ни малки, мъчим ги още да ги поизносим, но като цяло са ни малки.

Потниците само да 116 ли са?
ПП

Сега погледнах има и по-големи  Peace.

Нямаше при нас Sad. Не ги видях. Но и понякога между двете серии за малките и големите разликата в размерите е доста.

122 е следващия номер, аз от него взимам на дъщеря ми, тя е доста висока и 116 вече и е късо.

Жармен, мерси, знам, че не е висок клас, но аз няма да пера особено замърсени дрехи. Досега не съм взимала никакъв Формил, а този беше доста хвелен тук.

# 301
  • Русе
Довечера ще мина и през друг Лилд да видя. А що се отнася до момчешки - момичешки със сигурност има разлика в дължините на един и същ номер, обикновено момичешките са по-къси. Чорапи и аз не видях, но казвам за информация, да се взема маааалко по-голям номер, ако крачето е граничен размер.

# 302
FSS  ,за такива дрехи е идеален .
 Например със стандартният Формил за цветно дрехите ми ставаха твърди и скърцаха . С този са си добре / аз не ползвам омекотители / / И да уточня -не ми е вмирисвал пералнята Grinning / .

# 303
Лейдиз,
дайте отзиви за детските тънки блузки с дълъг ръкав - видях 4 разцветки и за двата пола, цена 5.99 лв, имаше размери от 98-116 до .....не видях .
Поздрави !

# 304

В понеделник ще вземам чанта и аз.....на място ще решавам за цвета и кой от двата модела да бъде.. Laughing

Чантата не е ли само един модел?

Май са два - с цип отгоре и с премятане.

Според мен са малки-някой питаше и за големината, но на мен точно малка ми трябва, че се изкривих с голяма Mr. Green

# 305

Ev_e  благодаря! Ще се възползвам от идеята, но ако някой подскаже и препарата ще е супер.
В брошурата на стр. 4, горе вляво - зелена бутилка с бяла риза на етикета. Доколкото си спомням беше хвален много в предишни теми и мисля, че за него говориш.

Скрит текст:
Точно това е, да! Изпира ми всички петна от ризи, тениски и пр., от сухите дезодоранти, дори и старите. Само той се справя.  Laughing
Адреналинке, за счупената купа може да питаш в Бушона дали имат и каква ще е цената. И на мен ми стана интересно каква е тази купа за сок?  Simple Smile
Този препарат само за бели дрехи става вероятно, така ли е или бъркам?

# 306
Току-що погледнах брошурата - пише за ръчно и машинно пране на бели и цветни тъкани.

# 307
благодаря!   bouquet

# 308
Момичета да питам относно селиконовите форми за тарталети/кръглите/Подариха ми ги ,и сега мисля за какво друго може да се използват-например мини пици,мини тортички,пасти?Не съм много добра в кулинарията-подзкажете newsm78

# 309
дайте отзиви за детските тънки блузки с дълъг ръкав - видях 4 разцветки и за двата пола, цена 5.99 лв, имаше размери от 98-116 до .....не видях .

Пускаха ги есента. Качеството си е ок, за преходните сезони са идеални. Първото нещо което проверявам са щампите, тези са ок, не се цепят. Поне нашите не са се нацепили. Peace
Бг-надежда, за всичко което си изброила може да се използват силиконовите форми за тарталети.  Grinning
Какви са хранителните промоции за уикенда? newsm78
При нас брошурите които оставят в пощенските кутии са с нов формат- по-тесни и по-дълги. Явно, за да влизат по-лесно в кутиите... Mr. Green

# 310
Доста хр.продукти има за уикенда-ш.мъфин,сок,пушена извара/много тежък ми дойде и на мен вкуса й/,пушенено свинско филе,топено сирене чедър,пъстърва,кайма Стара Планина на Тандем/този път страхотна партида,правих сърмички с нея/,още на промоция са и св.филе,мини багета/чудесни са 2 бр.с чесън предпочитаме/млени бадеми,чаени бисквити и сок портокал.

# 311
  • Русе
Какви са хранителните промоции за уикенда? newsm78
При нас брошурите които оставят в пощенските кутии са с нов формат- по-тесни и по-дълги. Явно, за да влизат по-лесно в кутиите... Mr. Green
И при нас са такива. Няма да е това причината  Mr. Green

Доста хр.продукти има за уикенда-ш.мъфин,сок,пушена извара/много тежък ми дойде и на мен вкуса й/,пушенено свинско филе,топено сирене чедър,пъстърва,кайма Стара Планина на Тандем/този път страхотна партида,правих сърмички с нея/,още на промоция са и св.филе,мини багета/чудесни са 2 бр.с чесън предпочитаме/млени бадеми,чаени бисквити и сок портокал.
В Ловеч каймата е на БОНИ. Купих днес, но утре съм планувала да правя кюфтета.

# 312
  • софия
Ако някой търси все още от дамските домашни комплекти, днес по обяд в лидъл на Тодор Каблешков имаше от всички цветове, дори и май всички размери бяха налични. Simple Smile

# 313
Отидох за детски потници и дамски бикини, но нямаше размери, бяха останали само от най големите. Взех обаче чорапки, детето няма нужда, но пък наистина са много сладки. Купих и Формила, утре ще го пробвам.

# 314
Моля за отзиви за някои препарати-
Универсален био http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=20127
Тази паста за какво я ползвате http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=20118?
Този кош го дават много издръжлив, ще го прегледам и може да взема един за играчките на детето  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт