Лидл ::61::

• 81 308
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Някой ползвал ли е таблетките за почистване на кафемашини, има ли ефект от тях и къде точно се поставят в кафемашината? Също така се интересувам кой от препаратите наистина почиства дамаска на холова гарнитура.

Един син спрей.На картинката има ччетка на прахосмукачка, но е за килими и дамаски.
+6 за спрея, чисти изцапано от кръв, сажди и др.

За бяла холова гарнитура дали става?
Защо да не става? Аз съм го ползвала на резидава. Ако нещо те притеснява, тествай го на по-скрито място.
Благодаря! Ще се пробва задължително.

# 331
И аз newsm78  с какъв препарат да изчистя тапицерия на столове-изкуствена кожа

# 332
Таблетките за кафемашина са против котлен камък и се поставят в контейнера,като се долива и вода,пуска се три пъти празен цикъл за изчистване.Предполагам,че ще станат и за Saeco Minuto/аз имам такава,но в комплекта за почистването препарата за котлен камък е течен,също се поставя в контейнера за вода и самата машина си изписва на дисплея кога точно е за почистване,а теблетките са за премахване на мазните вещества от кафе блока и се поставят отгоре,в отделението за смляно кафе,изчаква се 15 мин.за да подейства и се пуска функцията за предварително смляно кафе,прави се приблизително при 500 кафета или грубо на 2 масеца.

# 333
  • Русе
Има ли мъжки боксерки от тазседмичната промоция? В брошурата са само слипове. Поне да не ходя напразно.

# 334
  • оттам, откъдето започва България
И аз newsm78  с какъв препарат да изчистя тапицерия на столове-изкуствена кожа
В брошурата има един Препарат зазащита и поддържане на кожени изделия. Освен чанти и обувки на картинката има и фотьойл от кожа, може би ще ти свърши работа.

# 335
  • София
Има ли мъжки боксерки от тазседмичната промоция? В брошурата са само слипове. Поне да не ходя напразно.

В брошурата има и боксерки - 3 бр. за 12.99лв M-XXL размер, но от четвъртък до сега не се знае какво ще е останало  Peace

# 336
МноГо съм доволна от чаените бисквити,които са,с грамаж 800гр.

# 337
  • Русе
InaD, благодаря ти. На сайта им в момента няма мъжки боксери и аз си помислих, че ми се е привидяло. Ще мина да видя, дано са останали.

# 338
  • София
парашутани не ти се е привидяло - в хартиената брошура ги има, но май като се поизчерпи някой продукт го свалят от сайта - поне с такова впечатление оставам напоследък  Thinking
Мъжкото бельо не съм гледала, та не мога да кажа повече за него, виж малкия ми мъж е готов поне с бельото и чорапите за училище наесен  Crazy

Днес оставихме за следобед ходенето до Лидл, дано сте оставили малко моцарела и портокалово сокче  Wink

# 339
  • Русе
Досега два пъти съм купувала мъжки боксерки на тази марка и съпружието казва, че са му най-удобни от всички, които е носил досега. И аз съм наточила зъбки на моцарелата, дано да има останала.

# 340
  • София
Много харесвам лалетата в Лидл и редовно си купувам. Много са трайни и разцъфват красиво. Днес обаче имаше останали само 2 букета, в които имаше повредени стръкчета. Попитах дали ще ми намалят цената - не, намалявали я само централно. Е, кой ще купи развалена стока на редовна цена? И какъв им е кярът да я хвърлят, вместо да вземат някакви пари за нея все пак? Възмутена съм.

# 341
  • оттам, откъдето започва България
Мое лично мнение е, че им куца комуникацията между магазините и централата. Откъде ще знаят в централата, че тези лалета вече повяхват, за да намалят цената. Явно трябва да им се подаде информация. Естествено, че ще ги изхвърлят, то това е политика не само на Лидл. Днес не издържах и отново им написах, че съм разочарована от факта, че през новата седмица в каталога им липсват резерви за влагоабсорбаторите, които те ни продадоха преди година и нещо. Да видим дали няма да е пак формален отговорът им.

# 342
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Относно детските слипчета и боксери - зелените пускат цвят при пране, добре че на ръка ги прах, в сушилнята ги пуснах после с тъмни дрехи нямаше проблем. Дано да е само първия път.
И в нашия магазин (Русе до НАП) са направили реорганизация, като че ли има нови стоки.

# 343
  • под тепетата
Купих немска прясна мая от Лидл. Въртях, въртях кубчето, но не намерих за колко килограма брашно е ?

# 344
Купих немска прясна мая от Лидл. Въртях, въртях кубчето, но не намерих за колко килограма брашно е ?
Ти като си купиш друга прясна мая ,каквато и да е къде пише за колко кг брашно е кубчето.
  Инак на кг брашно слагам 1/2 кубче.
  Аз само тази мая ползвам и съм много доволна.
  Може и 1/3 да сложиш на кг. брашно.
  Само при суха мая съм виждала указания за дозировка и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт