Лидл ::61::

• 81 278
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Кой кош?
Ако става въпрос за тази кошница аз  я имам от предишния път, двете и дръжки вече са счупени. Ползвах я за пране, не кой знае колко тежко. Иначе е много симпатична, ако няма да я разнасяте много, може и да върши работа.

# 316
Градинския кош от 7,99, а иначе и аз си мислех да взема една кошница за пренасяне на прането

# 317
Изпрах детските чорапки 27-30 /с дните от седмицата/- много приятно стоят на крачето, удобни, не и стягат, а и лесничко се обуват. Heart Eyes Потниците, бикините също не мръднаха след първото пране. Peace
Наистина много неща хранителни има намалени. Задължително ще взема от топеното сирене чедър /детето го обожава/, чаените бисквити, млените бадеми. И някакво месо или риба. Не знам кой вид от соковете е намален, но обикновено соковете изчезват през уикенда преди да стигна до Лидъл. Laughing
Вики, помислих, че големите брошури са с нов формат, защото досега като ги сгъваха, за да влязат в кутиите ни, при вадене винаги се накъсваха/раздираха брошурите- около нас май всички са с малки пощенски кутии. newsm78 Може и да не е това причината, но пък наистина сега по-лесно влизат. Grinning Grinning

# 318
  • Русе
Не знам кой вид от соковете е намален, но обикновено соковете изчезват през уикенда преди да стигна до Лидъл. Laughing
Сокът е портокал на Vitafit
Скрит текст:

# 319
Мерси, ако заваря ще взема малко и от сока...за непредвидени гости. Mr. Green
Може ли мнение за контактния грил /някой който си го е купил и изпробвал/? Много му се чудя... newsm78

# 320
Мерси, ако заваря ще взема малко и от сока...за непредвидени гости. Mr. Green
Може ли мнение за контактния грил /някой който си го е купил и изпробвал/? Много му се чудя... newsm78
Аз имам такъв, купен от К. 750 w е и съм доволна. Много е удобен за сандвичи. Справя се с тесто. Веднъж го пробвах с пърленки от лимец.

# 321
  • оттам, откъдето започва България
Някой ползвал ли е таблетките за почистване на кафемашини, има ли ефект от тях и къде точно се поставят в кафемашината? Също така се интересувам кой от препаратите наистина почиства дамаска на холова гарнитура.

# 322
  • на Мелмак
Аз ги ползвам редовно , но съм с кафеавтомат и си имам функция за чистене.
Предполагам , че при шварц машините ще трябва да се разтвори в контейнера и да се пусне да мине през тръбичките и при другите с цедка също в контейнера - и да се пусне на празни цикли да прави кафе/чай , за да се изчистят вътре маркучетата.

# 323
  • оттам, откъдето започва България
Моята е такава: https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5%D0%BC%D0 … .html%3B600%3B600 По същия начин ли да действам с таблетка в контейнера за вода. Досега съм я чистила с едно прахче, което си беше точно лимонтузу и кафето след това беше кошмар доста време, независимо от плакненето.

# 324
Някой ползвал ли е таблетките за почистване на кафемашини, има ли ефект от тях и къде точно се поставят в кафемашината? Също така се интересувам кой от препаратите наистина почиства дамаска на холова гарнитура.

Един син спрей.На картинката има ччетка на прахосмукачка, но е за килими и дамаски.

# 325
  • Асеновград

Един син спрей.На картинката има ччетка на прахосмукачка, но е за килими и дамаски.
+6 за спрея, чисти изцапано от кръв, сажди и др.

# 326
Аз ги ползвам редовно , но съм с кафеавтомат и си имам функция за чистене.
Предполагам , че при шварц машините ще трябва да се разтвори в контейнера и да се пусне да мине през тръбичките и при другите с цедка също в контейнера - и да се пусне на празни цикли да прави кафе/чай , за да се изчистят вътре маркучетата.
Какъв ти е автомата? Нашият е Саеко Минуто - дали стават за него, че специализираните препарати на Саеко да доста скъпи.

# 327

За бяла холова гарнитура дали става?

# 328

Защо да не става? Аз съм го ползвала на резидава. Ако нещо те притеснява, тествай го на по-скрито място.

# 329
  • Асеновград

Защо да не става? Аз съм го ползвала на резидава. Ако нещо те притеснява, тествай го на по-скрито място.
По напред бях писала,че с него изчистих бял матрак от кръв и урина.Дъщерята си чисти белия килим от саждите падали от камината.Сега смятам да си заредя ,че с три малки деца  Joy и една възрастна баба непрекъснато има какво да се чисти.Чудя се дали ще свърши работа да изчистя велтера в коридора в апартамента на майка ми, отдавна има нужда от освежаване.Като заредя ще тествам ,че от петна не ми остана за проба даже.

Общи условия

Активация на акаунт