Лидл ::61::

• 81 268
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Някой ползвал ли е таблетките за почистване на кафемашини, има ли ефект от тях и къде точно се поставят в кафемашината? Също така се интересувам кой от препаратите наистина почиства дамаска на холова гарнитура.

Един син спрей.На картинката има ччетка на прахосмукачка, но е за килими и дамаски.
+6 за спрея, чисти изцапано от кръв, сажди и др.
Този спрей за дамаски сега нещо не го намирам при нас,има един розов само,с кресло на снимката...😳

# 481
Точно от спрея с креслото съм много доволна. Изчисти кухненския ъгъл/диван/ в трапезарията.

# 482
Благодаря,ще го пробвам ......😘

# 483
Здравейте, някъде в магазин в гр. София да сте видяли да има останал гофретник?

# 484

Лявото е карамелизирано конд. мляко-има го в магазини "берьозка"..иначе варенето на консерва кондензирано е с часове.. Crazy

# 485
Взимала съм босилек в саксийка на 1.99 - много късах, но не порасна. След около седмица загина (увяхна безнадеждно)

# 486
  • В една слънчева къща...
И аз съм взимала от подправките в саксия. После ги местя в по-голяма. Не съм имала проблеми  Peace

# 487
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Здравейте, влизам да похваля Белгийските бонбони 370 грама за 5-6 лева някъде, 24 броя, бая големички ми дойдоха и вкусни, както и новите бонбони в една зелена кутия с ликьор - Fruit Liqueurs с ликьор от череша, круша, слива и малина с ядки, 20 броя 250 гр към 5 лева.

# 488
+1 и от мен за Белгийските бонбони - 5,99 мисля че бяха....чудни са Peace Peace

# 489
  • София
+1 за хлебчетата с маслини  Peace

Отзиви за гела за отпушване на канали на W5 1л?
Само в брошурата от пощенската кутия го виждам от петък до неделя за 2.39лв (-40%)
Скрит текст:

# 490
Вие хубаво си купувате подправки, ама аз направо на малината налетях, при това с идеята да я гледам в саксия.   Mr. Green  Ягодките също ме изкушаваха, но 6 коренчета са ми много, не мисля чак толкова да ги развъждам, исках 1-2.
Алоето имаше много убит вид, мин.година си бях взела и вече е гигантско, тлъсто растение Laughing , издънки пуска в несвяст и си го размножавам.

Взех от формите за тарталети - хубав, твърд силикон  Peace

# 491
  • София
Аз съм си взимала розмарин в саксия, но увяхна. Ако се прехвърли наистина в по-голяма може и да оцелее.   Мога да дам положителен отзив за слънчевите очила. Много са хубави и качествени според мен.

# 492
МТВ, каква цена е карамелизираното кондензирано мляко в Берьозка? Blush Синята кутия, по средата, ме връща в детството..... Heart Eyes
Значи, ако се премести в по-голяма саксия, розмаринът може и да оцелее.... Simple Smile
Да питам пазаруващите на Пещерско шосе- има ли още останала пъстърва на промоция? newsm78

# 493
  • Ст Загора
хвърлих око на Халогенна лампа с щипка дали имате отзиви за лампи от лидл или дали някой мисли да я взима , е да каже

# 494
  • Варна
Ягодките също ме изкушаваха, но 6 коренчета са ми много, не мисля чак толкова да ги развъждам, исках 1-2.
ако си от Варна, ще си ги разделим, и на мен 6 не ми трябват  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт