Лидл ::61::

• 81 239
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Има ли консерви в Лидл? Струват ли си?
Аз харесвам много консервите с червен боб- само от Лидъл купувам такъв, откакто го открих. Peace Взимала съм и консерви с домати, също ми харесват. По другите консерви не съм се заглеждала много и не мога да дам отзиви.
Благодаря за отзивите за кондензираното мляко!  bouquet
От препарата за отпушване на канали ще си взема, имаме нужда, пък и цената е добра.
Скрит текст:
Карола, благодаря. Май няколко малки консерви излизат по-евтино от една от 1 кг, странно... newsm78

# 511
  • Варна
препарата за канали е много добър, според мен по-добър от мистър мускул

А по-добър ли е от тубофло? Simple Smile
да Simple Smile

# 512
  • на Мелмак
Аз казах на ММ да вземе препарат за канали , той взел и двата вида в пакетчета и в бутилки .
Пакетчето го пробвах на много запушена мивка в работата - почти я отпуши , но ще трябва още едно според мен .
Доволна съм !

# 513
  • София
Неща за баня мярнах на плакати в магазина - хавлии, завеси.

# 514
Има ли консерви в Лидл? Струват ли си?
Аз харесвам много консервите с червен боб- само от Лидъл купувам такъв, откакто го открих. Peace Взимала съм и консерви с домати, също ми харесват. По другите консерви не съм се заглеждала много и не мога да дам отзиви.

Аз имах предвид консерви готвено по- скоро  Peace
Червеният им боб наистина е уникален, веднъж се подлъгах взех от Кауфланд- направо сладък беше  Sick

# 515
По едно време купувах пълнозърнести кори. Има ли ги още? Да знам дали да ходя Simple Smile Благодаря!  Hug

# 516
  • Стара Загора
Вкъщи всички сме големи фенове на червения боб от Лидъл.

Преди време на промоция беше едно доматено пюре в кутия като натурален сок, на майка ми много й хареса, но опаковката е вече изхвърлена и не знам какво точно да търся. Днес гледах при соковете - има там доматен сок, търсих при сосовете - нямаше пюре в такива високи кутии (като от натурален сок).

# 517
търсих при сосовете - нямаше пюре в такива високи кутии (като от натурален сок).[/b][/color]

Има доматено пюре в по-малък грамаж /колкото половин кутия от нат. сок/. "Високото" мисля, че го пускат в ХХЛ седмицата. newsm78

# 518
Мисля,че говориш за това, което е в зелена опаковка - доматен сок е,в опаковка от натурален сок и ние много го харесваме вкъщи. Стои при соковете, може би просто е свършил в магазина. А доматеното пюре в кутия от натурален сок е само през ХХЛ седмицата и е в жълто-оранжева опаковка.

# 519
Вкъщи всички сме големи фенове на червения боб от Лидъл.

Преди време на промоция беше едно доматено пюре в кутия като натурален сок, на майка ми много й хареса, но опаковката е вече изхвърлена и не знам какво точно да търся. Днес гледах при соковете - има там доматен сок, търсих при сосовете - нямаше пюре в такива високи кутии (като от натурален сок).

Пускат го само в XXL седмиците. Аз редовно се запасявам, когато има от него

# 520
  • София
Ето тези пурички са новата ми любов Толкова са хрупкави и вкусни,че трудно човек се спира преди да е свършила кутията  Crazy Crazy Crazy

# 521
  • Щастлива мама на 3 слънца
Ето тези пурички са новата ми любов Толкова са хрупкави и вкусни,че трудно човек се спира преди да е свършила кутията  Crazy Crazy Crazy
И аз много ги харесах

# 522
Еееее, стига сте ни изкушавали ...сега с пурички.....след топчетата...амаха Crossing Arms

# 523
Преди малко се прибрах и в нашия магазин в Западен парк имаше всички препарати - взех пяна за фурна, препарата за петна, в петък ще добавя и този за канали.
Имаше и брошури за следващата седмица - доста неща харесах, освен deluxe продукти, нещо като италианска седмица, кръстили са го кулинарно дерби България - Италия, любимите соленки Salza, уреди за готвене 6 в едно, 5 в едно, самобръсначки - за мъже и жени, и хлебопекарна (99 лв) пасатор, форми за печене, 3 в 1 гофретник, детски прибори, кроксове-детски, и детски игри, за градината, в събота ще има минифурна, абе разорение Mr. Green

+1 за всички продукти на Sondey

# 524

На мен другите, с черния шоколад  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт