Лидл ::61::

• 81 256
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
МТВ, каква цена е карамелизираното кондензирано мляко в Берьозка? Blush Синята кутия, по средата, ме връща в детството..... Heart Eyes

Малката от 400 гр е 3 лв, а 1 кг е 10 лв

# 496
Има ли консерви в Лидл? Струват ли си?

# 497
Момичета, виждам в брошурата с почистващите препарати една джаджа пише:

2 в 1 уред за почистване, цената е 59.99 Така като гледам едната му функция е подочистачка, но каква е втората?

Има ли някой, който да е закупил този уред? Отзиви?

Да питам и за препаратите им за паркет, хубави ли са.

Благодаря.

# 498
  • Асеновград
Новото кондензирано мляко става за Dulce de leche , вчера взех две кутии за проба, варих около час и 20-30 мн. ометоха се веднага след като ги отвориха.Дано го има постоянно, защото нямам наблизо руски магазин.

# 499
Аз открих тези чайове и ги пия по цял ден: http://teamonitoring.blogspot.com/2013/01/sir-edward-4-moments.html. Има за отслабване със зелено кафе, детокс със зелен чай и водорасли, енергия с гуарана и релакс. Много са хубави всичките.
От препаратите за почистване взех препарат за почистване на пералня, мокри кърпички за стъкло и антистатичен спрей за прах. Доволна съм, не съм ползвала само кърпичките за стъкло, дано са хубави.

# 500
  • Русе
nasito8988, купих си лампата миналата година. Ползвам я вечер да шия гоблен, доволна съм. Като недостатък мога да кажа, че щипката не се отваря много и не мога да я защипвам на по-дебели неща.  
беба28, този уред коментирахме по-назад като електрическа метла. Има въртяща четка отпред, а отзад се слага кърпа за обиране на прах. Кърпата за прах не съм я ползвала все още, отзиви не мога да дам. Снощи почистих набързо, на килима минавам по няколко пъти докато обере всичко. И аз не съм много очарована, но ще я задържа, че прахосмукачката ми е с воден филтър и за две трохи да я мия после ми е писнало.

# 501
KaRoLa е отг. за цените  Hug
Ето адреси на Берьозка..за някой може да е от полза...

http://www.berezka.bg/magazini/magazini-berezka-v-balgariya

# 502
Panayotu , благодаря за отзива за кондензираното мляко   bouquet

# 503
Да питам и за препаратите им за паркет, хубави ли са.
Не е лош, като за 3лв

# 504
Аз открих тези чайове и ги пия по цял ден: http://teamonitoring.blogspot.com/2013/01/sir-edward-4-moments.html. Има за отслабване със зелено кафе, детокс със зелен чай и водорасли, енергия с гуарана и релакс. Много са хубави всичките.
Тия чайове като на снимката ли изглеждат, т.е. всяко пакетче си е в отделна запечатана опаковка? Има ли възможност да си сложа 2-3 пакетчета в чантата без допълнително да ги опаковам и да си ги приготвя на друго място?

# 505
  • София
Всяко пакетче чай е в отделна хартиена опаковка  Peace

# 506
  • на Мелмак
Привет !
Да питам - препаратите за съдомиялна в кутийките с пликчета вътре за котлен камък ли са или за мазнини ? Или за двете ?
Аз имам от тях още предния път и всеки месец си пускам , не са повредили .
Гледам , че е за чистене , ама видях че има обсъждане и да знам какво чистя  Laughing
Довечера ще пробвам препарата за канали в бутилка и ще дам отзиви  Peace

# 507
  • Варна
препарата за канали е много добър, според мен по-добър от мистър мускул

# 508
  • София
препарата за канали е много добър, според мен по-добър от мистър мускул

А по-добър ли е от тубофло? Simple Smile

# 509
Някой вижда ли каталога за другата седмица? Ако може да го сподели   bouquet  bouquet  bouquet.
Гледах реклама, че ще има продукти на Делукс  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт