Лидл ::61::

• 81 332
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Да ./ В Кауфланд също /

# 61
  • София
Meggysan  - аз за това така го написах, всичко друго, коетовече му взимам е за 146 ръст, но за потниите му трябваше по-малък номер, иначе на дължина наистина са си  измислени да са дългички, загащва си ги без проблеми и не се отгащват, т.е. напълно достатъчни са, по-големите му покриваха направо цялото дупе, че и надолу, та щеше и от тази гл. точка да са неудобни.
Но пък хубавото е, че лесно се сменят Simple Smile

# 62
О,за там не знаех,благодаря.Малката ми е затрила брошурите  Joy

# 63
  • София
Утре ще пропусна кулинарските неща, но имам поръчка от ММ за крушки за фарове.. Mr. Green

# 64
Момичета, някоя от вас опитвала ли е да прави тостове във гофретника? Много ли е скандална идеята? Ще се разкъсат ли филийките?

# 65
Ами просто може би няма да има този захват . Ами да пробва някой и да пише / няма гофретник -инак веднага ще го направя - аз съм велик експериментатор ,ама не мисля че ще е удачна идея /

# 66
  • Русе
Meggysan  - аз за това така го написах, всичко друго, коетовече му взимам е за 146 ръст, но за потниите му трябваше по-малък номер, иначе на дължина наистина са си  измислени да са дългички, загащва си ги без проблеми и не се отгащват, т.е. напълно достатъчни са, по-големите му покриваха направо цялото дупе, че и надолу, та щеше и от тази гл. точка да са неудобни.
Но пък хубавото е, че лесно се сменят Simple Smile

Мерси отново.   bouquet

# 67
  • Пловдив
Да питам за очилата за колоездене - пускали ли са ги досега и ако да - биват ли?

# 68
  • София
Честит празник и от мен! Ползвали ли сте лидълско брашно ?

# 69
Имам мулти тостер - ако така се казва  Laughing , с 3 приставки: за гофрети, за сандвичи и май някаква като грил тиган. Според мен е абсолютно невъзможно да се изпекат филийки на плочата за гофрети - тя е на едни високи квадратчета. Даже и не ми се пробва...
Защо не изчакате същия уред с 3-те приставки в Лидл, или да си вземете от друго място? Не виждам смисъл да се "спестят" 10 лв. и да се мъчите да печете филийки на гофретника  newsm78 Rolling Eyes

# 70
Някой може ли да даде изпитана рацапта за гофрети newsm78

# 71
Честит празник момичета   bouquet

# 72
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета, някоя от вас опитвала ли е да прави тостове във гофретника? Много ли е скандална идеята? Ще се разкъсат ли филийките?
И аз това бях питала

# 73
  • Sofia
Евентуално може да стане сандвич в гофретника,но не трябва да се притиска и затваря плътно капака,защото ще сплеска хляба много и ще стане пресована твърда подметка. Не вярвам да се развали нещо уреда,а хляба винаги може да хвърлиш Simple Smile

# 74
  • Бургас
И аз това бях питала
Аз, аз, но моят гофретник е Финлукс /на Зора някаква марка 1200W)  Wink Гофретите ми идват трудоемки и го ползвам рядко по предназначение. Най-редовно си препичам филийки на него. Според натиска стават с различна дебелина.  Сандвичи /тип тост/ също съм правила  Crazy И те се получават, но си трябва натискане, защото нямат закопчаващо устройство като на пресите за сандвичи, което да държи плочите притиснати една до друга. Недостатък е, че се побират по две половинки или една филийка, но какво ли не прави мързела с хората hahaha

Общи условия

Активация на акаунт