Лидл ::61::

• 81 339
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Записвам се с кухненски робот.
Много съм доволна, а и мъжа ми му се кефи като малко дете - пускам го, върши си работата и следва радостен смях  Crazy
Стабилен е, има вендузчета на краката за по-добър захват, не е много шумен и нямам усещането, че излитам когато го пусна. Мощен е, хубаво се справя. Пластмасовата му каничка обаче е паянтова според мен, но какво пък - 39 лв. Имах голяма нужда от такъв уред и се радвам, че имам.
Взех и комплект тежести за фитнес, леки ми са, но в допълнение с другите ми гири виждам вече зор, т.е. вършат ми работа.

# 76
Момичета, искам да заменя стока, но същевременно имам да пазарувам- та, въпросът ми е, мога ли да вляза с дефектната стока в магазина, да си напазарувам, да си взема и новата стока, с която ще заменям и чак тогава да отида на касата? Дано ме разбрахте какво питам  Crazy.

# 77
Първо мини през касата .  Разбрах ти въпроса и аз съм влизала с едни дънки и ги смених и занесох двата чифта на касата и ми обясниха друг път да мина от там първо.

# 78
И аз мислех така да направя, но няма да съм с кола та се чудя, заменения продукт къде ще го оставя после, тъй като ще пазарувам и друго.  
Ще го измисля утре.

# 79
  • Русе
Аз пък съм си обикаляла из магазина със стоката. Веднъж заменях чорапи, ами отидох първо да видя дали има по-малки номера и чак тогава отидох на касата. Веднъж пък връщах мъжкия поларен комплект, защото беше голям - отидох първо да видя дали има по-малък, за да знам какво да правя. Никой не го направи на проблем това, че съм била сас стока в магазина, все пак нали имам касова бележка.

# 80
Аз съм влизала и със стока да връщам нещо- проверявам има ли останал номер да заменя или пък просто забравям. Laughing Ако отивам основно, за да върна нещо отивам право на касата.
За плюшените домашни комплекти имаше питане- мисля, че в Лидъл на пещерско шосе видях тези дни останали, но не съм сигурна за цветовете, за размерите още по-малко. Peace
Аз лично не бих тествала да правя тост на гофретника- не бих рискувала да му повредя незалепващото покритие. Naughty
Изпитана рецепта за гофрети мога да дам, от книжката на двойния лидълски гофретник е. Heart Eyes Иначе си правя и експерименти разни на око, откакто му свикнах.
Рецепта за гофрети:
/Основно тесто- аз рядко правя цяла доза, защото ми се получават твърде много гофрети, повече от 20 броя/
За около 20 броя
250 гр. маргарин или масло
(със стайна температура)
ок. 250 гр. захар
1 пакетче ванилия
5 яйца
500 гр. брашно
1 пакетче бакпулвер
500 мл. мляко
1 глътка ром
Повърхностите за печене се намазват с мазнина,
уредът се затваря и се оставя да загрее.
Яйцата се разбиват и се разбъркват заедно със
захарта и маргарина/маслото на гладко тесто.
Прибавят се ванилията и глътката ром. След това
се прибавят брашното и бакпулвера, разбърква
се всичко.
Най-накрая се прибавя постепенно и едновреме-
нно с това се разбърква млякото, докато самото
тесто стане гладко и меко на плътност.
В средата на долната повърхност се поставят
около 2 супени лъжици тесто и уредът за вафли
се затваря. Всяка от вафлите се изпича около
3 минути до златисто-кафяво. Готовите вафли се
изваждат и поставят върху кухненска решетка.

# 81
Мерси, момичета, ще влизам със стоката.

# 82
Аз намерих чудесна икономична рецепта за гофрети, от която ми излизат 10 гофретки на тостера 3 в 1 с приставката за гофрети:

1 ч.ч прясно мляко
1 ч.ч брашно
1/3 ч.ч олио
1 бакпулвер
2 бр яйца

Разбирам ги,намазнявам малко плочата и изсишвам един черпак от сместа.

# 83
  • София
Аз намерих чудесна икономична рецепта за гофрети, от която ми излизат 10 гофретки на тостера 3 в 1 с приставката за гофрети:

1 ч.ч прясно мляко
1 ч.ч брашно
1/3 ч.ч олио
1 бакпулвер
2 бр яйца

Разбирам ги,намазнявам малко плочата и изсишвам един черпак от сместа.

Да и аз тази рецепта ползвам. Даже става и с едно яйце само Wink

А колкото до това да се правят тостове на гофретника.
Гофретника набожда и все едно разронва хляба. Тост пресата го запечатва.
Т.е. ако има вътре някакви течни неща, като кетчуп или сос, най-вероятно след притискане с гофретника ще изтече през дупките Simple Smile

# 84
  • София
Здравейте   bouquet
Днес си купих гофретника , та сега ще събирам рецепти. KaRoLa , dolce miele  по тези рецепти  стават ли  гофретите хрупкави ? И каква е тайната на хрупкавите гофрети  Blush, ако някой знае ще съм благодарна да пише.

Да кажа и моето впечатление от потниците - на дребен взех за яслата в края на есента същите и не са мръднали.
+1 цена-качество

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 10:04 от Inna_78

# 85
Благодаpя за новата тема.
Когато вpъщам стока пpи влизане се обаждам на охpаната какво нося.
После на касата пpеди  новите покупки вpъщам нещото.

# 86
  • Бургас
Направих тост на гофретника, за да онагледя какво се получава при мен. Не карам никой насила да си прави тостове в гофретника /и без това са нездравословно вкусни/ Crazy . Просто мен ме мързи да вадя тостер или сандвич-пресата от шкафа и си ползвам гофретника, който като последно купен уред стои все още неприбран.  hahaha
тост

# 87
записвам се с миксера и формичките за кексчета мини вариант и отивам да го пробвам:)

взех си и кръгла форма за торта, че старата ми друг вид се развали - прави ми впечатление, че тази е някак по стабилна и по твърд сами материал, дано е наслука:)

# 88
  • Mediterraneo
Направих тост на гофретника, за да онагледя какво се получава при мен. Не карам никой насила да си прави тостове в гофретника /и без това са нездравословно вкусни/ Crazy . Просто мен ме мързи да вадя тостер или сандвич-пресата от шкафа и си ползвам гофретника, който като последно купен уред стои все още неприбран.  hahaha
тост

Чудно се е получил тоста!

# 89
  • Пловдив
  bouquet

И аз ще мина за гофретник,мисля и нова тортена форма да си взема,а старата ми на свеки ще иде  Laughing
Бельото до кой размер е Rolling Eyes Детското имам предвид?

Общи условия

Активация на акаунт